Pro Evolution Soccer 2010 Playground Tournament #1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pro Evolution Soccer 2010 Playground Tournament #1
В спортен форум като този на Гонг, няма как да няма фенове на един от най-добрите футболни симулатори днешноп време Pro Evolution Soccer. Скоро ще се състои най-големият турнир правен досега в България на тази игра, като се очаква да има доста народ. Събитието ще се състои в Петък 11.06 в дЪ МОЛ(Карфур). Разбира се, сега през главата ви минава мисълта "А как ще гледаме световното?", не се косете, организаторите са предвидили и това, и мачовете ще се излъчват директно в залата в която ще се проведе състезанието. Ще се играе на два 65инчови и три 45 инчови телевизора с PS3'ки. Ще се ползва последният пач на PES, който променя съставите за световното. Изобощо очертава се едно добро геймърско събитие! За повече инфо: http://games.bg/articles-news/index/id=558
YA GUNNERS YA
Re: Pro Evolution Soccer 2010 Playground Tournament #1
Пес-а от 3 години насам прави голям регрес , а в същото време конзолната игра на EA чупи всякакви рекорди ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
crap написа:В спортен форум като този на Гонг, няма как да няма фенове на един от най-добрите футболни симулатори днешноп време Pro Evolution Soccer. Скоро ще се състои най-големият турнир правен досега в България на тази игра, като се очаква да има доста народ. Събитието ще се състои в Петък 11.06 в дЪ МОЛ(Карфур). Разбира се, сега през главата ви минава мисълта "А как ще гледаме световното?", не се косете, организаторите са предвидили и това, и мачовете ще се излъчват директно в залата в която ще се проведе състезанието. Ще се играе на два 65инчови и три 45 инчови телевизора с PS3'ки. Ще се ползва последният пач на PES, който променя съставите за световното. Изобощо очертава се едно добро геймърско събитие! За повече инфо: http://games.bg/articles-news/index/id=558
В Карфур игралната зала е уникална ! Още не съм пробвал само въпросните Плейстейшъни,но скоро и това ще стане

Действително Fifa'та е по-добра от PES'a, но пък аз я мразя от издание 2003. Ще бъде голямо събитие, надявам се да успея да участвам, просто ей така, за фън, не че съм добър 
За компютърната версия немога нищо да кажа, защото не съм я играл... общо взето от няколко години не съм цъкал игри на компа и честно казано изобщо не ме вълнуват

За компютърната версия немога нищо да кажа, защото не съм я играл... общо взето от няколко години не съм цъкал игри на компа и честно казано изобщо не ме вълнуват

YA GUNNERS YA
Върни се в “Игри и забавления”