[
я, я, кажи нещо за болните, чакам некоя ода за русия, как са ни спасили, колко са велики? Некое научно постижение този или миналия век? Опс, а колата ти руска ли е? Компютъра ти? Телефона ти, телевизора ти?[/quote]
..............................................................................................................................................................
На теб какъв ти е телевизора,ами телефона.Маи вси4ко е Китаиско.А кои управлява там знае6ли маи са комунистите.А за болните,всяка дъргава си има слабости и проблеми.При нас това наистина е голям проблем.Но с реване и с митинги и със ста4ки ни6то няма да се промени.
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!
А за Костов ,тои е наи големия престъпник които държавата е имала,по голям дори от другия престъпник Симеон4о.Батето Боико и тои 6те се нареди сред тях.
-
Орландо,всичко ,което си написъл е пълна тъпотия,да ме прощаваш.Ако не беше Костов да ни извади от орбитата на Русия до ден днешен щеше да взимаш 20 долара заплата като Молдова,Армения и тем подобни държави.Щеше да гледаш ЕС и Нато през крив макарон.За визи да не говорим.Помниш сигурно,че в интерес на България се опълчи срещу Русия за преминаването на самолетите и и срещу САЩ да приемем албанци.
tprodanov написа:За 200 000 не знам. Може и така да е, обикновенно вярвам на себе си, не на слухове. Щото съм чувал и кви хотели има, а всъщност не е така. Все тая - костов не ми е никакъв, нито ми е симпатичен. Мисълта ми беше, че комунистите съсипаха и съсипват страната, костов добър или лош, е ако не най-добрия, то поне най-малко лошия министър председател.
Относно досиетата, въпроса ти е тъп. Прекалено. Един министър председател няма право да вади досиета. Нито президент. Има право да ги види, но не и да ги прави публично достояние. Може би е добре да се запознаеш с видовете власти-законодателна, изпълнителна и съдебна. И те нямат никакво право да си влияят една на друга. Нищо, че бат серго и гоце го правят, или ти им се радваш?
я, я, кажи нещо за болните, чакам некоя ода за русия, как са ни спасили, колко са велики? Некое научно постижение този или миналия век? Опс, а колата ти руска ли е? Компютъра ти? Телефона ти, телевизора ти?
БЪЛГАРИЯ ДОКОЛКОТО ЗНАМ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА.ДОКОЛКОТО ЗНАМ ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ СЕ ИЗБИРАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ПО КВОТЕН ПРИНЦИП.КОГАТО КОСТОВ БЕШЕ ПРЕМИЕР ИМАШЕ ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО И ПОНЕЖЕ АЗ СЪМ ДОСТА ТЪП ОБЯСНИ МИ ЗАЩО КОСТОВ НЕ ИЗВАДИ ДОСИЕТАТА НА ДС.ПРЕМИЕР ПРЕЗИДЕНТ ПРОКУРОР ПАРЛАМЕНТ -СЪМИШЛЕНИЦИ ЗАЩО ??????????????????????????????????????????????????????????
hools_1912 написа:Орландо,всичко ,което си написъл е пълна тъпотия,да ме прощаваш.Ако не беше Костов да ни извади от орбитата на Русия до ден днешен щеше да взимаш 20 долара заплата като Молдова,Армения и тем подобни държави.Щеше да гледаш ЕС и Нато през крив макарон.За визи да не говорим.Помниш сигурно,че в интерес на България се опълчи срещу Русия за преминаването на самолетите и и срещу САЩ да приемем албанци.
МОЙ ЧОВЕК КОЙ ПОДАРИ НЕФТОХИМА НА РУСИЯ И НИ ОБРЕЧЕ НА ВЕЧНА ЗАВИСИМОСТ
hools_1912 написа:Орландо,всичко ,което си написъл е пълна тъпотия,да ме прощаваш.Ако не беше Костов да ни извади от орбитата на Русия до ден днешен щеше да взимаш 20 долара заплата като Молдова,Армения и тем подобни държави.Щеше да гледаш ЕС и Нато през крив макарон.За визи да не говорим.Помниш сигурно,че в интерес на България се опълчи срещу Русия за преминаването на самолетите и и срещу САЩ да приемем албанци.
ТЪПАКО НЕ ЗНАМ ДАЛИ ПОМНИШ НО В ГОРНА БАНЯ ПАДАХА АМЕРИКАНСКИ БОМБИ
-
Евроидиотино не мислиш ли,че два покрива са доста добра цена,която България плати да стане член на ЕС и НАТО.
МОЙ ЧОВЕК КОЙ ПОДАРИ НЕФТОХИМА НА РУСИЯ И НИ ОБРЕЧЕ НА ВЕЧНА ЗАВИСИМОСТ[/quote]
...........................................................................................................................................................
Ние винаги за петрола 6те сме зависими.дали от Русия или от друг,такива 6те си останем.Бензин има.Моге и „подарен„ да е но поне го има,и работи.
...........................................................................................................................................................
Ние винаги за петрола 6те сме зависими.дали от Русия или от друг,такива 6те си останем.Бензин има.Моге и „подарен„ да е но поне го има,и работи.
hools_1912 написа:Евроидиотино не мислиш ли,че два покрива са доста добра цена,която България плати да стане член на ЕС и НАТО.
..............................................................................................................................................................
И един покрив е много при условие 4е нетрябва6е въобще да прелитат над България.Те въобще нетрябва6е да стрелят и бомбят по Сърбите.Ама налисме дупедавци...........
.............................................................................................................................................................
Костов под натиска на 6татите и с техни пари предизвика криза,скри зърното,пла6таха на безработни,студенти и всякакви малоумници д ходят да тро6ат,палят,бонтуват показващи„народното недоволсто„.Така се вкара България в криза.И защо,зада се вземе властта понеже „комонистите„ искаха да вкарат България в борд,а това бе добра идея както се вижда.