DeyanFCK написа:Rodn1 написа:DeyanFCK написа:Ами честно казано, съжалявам, че така се е получило. Все пак аз повече или по-малко го уважавах, ама след днешните изпълнения просто останах смаян. Както и да е.
Иначе аз си пиша къде от скука, къде от желание да си обогатя футболната култура. Радвам се, че на някой друг също му харесва да чете за минали паметни актове. Както казах и на Зийгфрийд: нямам големи претенции и "не се мисля за велик". Не си слагам мнението под път и над път. Иначе благодаря за добрите думи
Чакай ,че съм те набарал сега да те питам....Има ли подобни хм...промоции в Германия като телефона на ЦСКА?
Честно казано не знамДойче Телеком е спонсор на Байерн и може да имат нещо подобно, макар че не съм виждал. Принципно компаниите са внимателни, когато става въпрос за подобни акции, защото често те имат по-скоро отрицателен, отколкото положителен ефект. Байерн е голям дразнител и мнозина могат да загърбят даден рекламодател ако той се ангажира така силно с определен отбор. Сещам се, че едно време имаше горчица "Льовензенф" с логото на Байерн, но тя регистрира много лоши продажби, защото беше умишлено бойкотирана от феновете на всички други отбори. Мисля, че този пример е показателен. Иначе да не мислиш, че феновете от Дортмунд си купуват бирата Фелтинс
В миналото мобилни компании са били спонсори на Щутгарт ("Дебител"), Херта (Д2-Аркор) и Вердер Бремен (о.тел.о). Тогава може да е имало нещо подобно. В Германия на слабите футболисти им казват на жаргон "братвурст" (наденичка)както ние им казваме "балък" (риба на турски). Преди няколко години в супермаркетите имаше братвурстове с емблемата на Хановер 96 и имаше един майтап, че първоначално е трябвало да ги кръщават на отделните футболисти на Хановер, но идеята е отпаднала
Благодаря ...май в БГ сме новатори и умеем да правим глупости!