Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Alternative » 05 юни 2010 12:27

slavia_forever написа:Асен е най-голямата находка за раздела на Ботев. Това е човека, който най-добре (според мен) се е оправял там, доколкото е възможно това разбира се.

След тези силни думи просто няма как да не бъда горд със себе си.Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 05 юни 2010 12:45

slavia_forever написа:Асен е най-голямата находка за раздела на Ботев. Това е човека, който най-добре (според мен) се е оправял там, доколкото е възможно това разбира се.

Подкрепям с две ръце :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 05 юни 2010 13:08

Напълно сте прави ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юни 2010 15:43

Тук съм поне до края на месеца! ;)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 юни 2010 20:44

veseo написа:Имаме нужда от модераторска помощ в раздел Ботев, поради за пореден път неукротимия провокатор с много псевдоними - botev forever. Ако сегашните модератори не могат да се справят с провокациите, нека бъдат избрани/назначени други. Или поне да се признае официално че провокирането и дразненето на огромни групи хора НЕ е забранено, та да си го правим и ние по чуждите раздели?

Дари, приканвам те този път, визирай програмистите да вземат мерки персонално спрямо този, познат ни и под ника Botev fur immer , Bo.Fo. и други потребител. Нямаше те на скайп, иначе щях да ти пиша, след последното (поредно) оплакване от този потребител (а те стават все повече подобни). Знам, че ще влезеш в "Заседание" дори след програмистите, но този път наистина ВЕЧЕ се налага, да се вземат някакви мерки.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 юни 2010 21:06

Като продължение:

Chris_Jericho написа:[offtopic]Както и да е , явно новата кръв е най-вкусна . Пак питам - всички нови потребители ли получат титлата Зигфрйз ?[/offtopic]

Потребители пишещи от този IP адрес Мнения
Siegfried 3464
IP адрес на потребителя Мнения
85.130.51.238 (Провери IP адреса) 18

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 05 юни 2010 21:55

slavia_forever написа:
veseo написа:Имаме нужда от модераторска помощ в раздел Ботев, поради за пореден път неукротимия провокатор с много псевдоними - botev forever. Ако сегашните модератори не могат да се справят с провокациите, нека бъдат избрани/назначени други. Или поне да се признае официално че провокирането и дразненето на огромни групи хора НЕ е забранено, та да си го правим и ние по чуждите раздели?

Дари, приканвам те този път, визирай програмистите да вземат мерки персонално спрямо този, познат ни и под ника Botev fur immer , Bo.Fo. и други потребител. Нямаше те на скайп, иначе щях да ти пиша, след последното (поредно) оплакване от този потребител (а те стават все повече подобни). Знам, че ще влезеш в "Заседание" дори след програмистите, но този път наистина ВЕЧЕ се налага, да се вземат някакви мерки.

Не съм го банвал.Изтрих му няколко мнения и после се поуспокои. :lol: Ако беше продължил с глупостите си щях да го махна.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 05 юни 2010 22:36

slavia_forever написа:

Коце, как да стане, след като те не влиза ?
Последно посещение: 15 Апр 2010 13:34 :evil:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 юни 2010 22:53

SkArY_9 написа:Коце, как да стане, след като те не влиза ?
Последно посещение: 15 Апр 2010 13:34 :evil:

Имам й скайпа. :twisted:

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 05 юни 2010 23:21

Преди влизаше, а сега нещо го е ударила през просото :roll:
Нямам нищо против, но поне да се беше обадила, че няма възможност да влиза често.

Колегите, погледнете подписа на този потребител:
beroe/memberlist.php?mode=viewprofile&u=6527

Върни се в “Модератори”