Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот DeyanFCK » 05 юни 2010 22:50

Ами честно казано, съжалявам, че така се е получило. Все пак аз повече или по-малко го уважавах, ама след днешните изпълнения просто останах смаян. Както и да е.

Иначе аз си пиша къде от скука, къде от желание да си обогатя футболната култура. Радвам се, че на някой друг също му харесва да чете за минали паметни актове. Както казах и на Зийгфрийд: нямам големи претенции и "не се мисля за велик". Не си слагам мнението под път и над път. Иначе благодаря за добрите думи ;)
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 05 юни 2010 22:52

DeyanFCK написа:Ами честно казано, съжалявам, че така се е получило. Все пак аз повече или по-малко го уважавах, ама след днешните изпълнения просто останах смаян. Както и да е.

Иначе аз си пиша къде от скука, къде от желание да си обогатя футболната култура. Радвам се, че на някой друг също му харесва да чете за минали паметни актове. Както казах и на Зийгфрийд: нямам големи претенции и "не се мисля за велик". Не си слагам мнението под път и над път. Иначе благодаря за добрите думи ;)

Чакай ,че съм те набарал сега да те питам....Има ли подобни хм...промоции в Германия като телефона на ЦСКА?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2010 23:04

Rodn1 написа:
NinkaBG написа:
Бижутера написа:ае излизам.

Добре, аз още минутка само се пооправям и излизам...

Ицо си има обожателка!:):):):)

Не, просто си е направил 2 рег :mrgreen: За пред хората :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 юни 2010 23:06

абе зиги е печен, ама вий не моете да му фанете мисълта... :lol: :lol: :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 05 юни 2010 23:06

MORSKI написа:Не, просто си е направил 2 рег :mrgreen: За пред хората :mrgreen:

Ти неска пропусна шоуто...

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 05 юни 2010 23:07

Rodn1 написа:
DeyanFCK написа:Ами честно казано, съжалявам, че така се е получило. Все пак аз повече или по-малко го уважавах, ама след днешните изпълнения просто останах смаян. Както и да е.

Чакай ,че съм те набарал сега да те питам....Има ли подобни хм...промоции в Германия като телефона на ЦСКА?

Честно казано не знам :) Дойче Телеком е спонсор на Байерн и може да имат нещо подобно, макар че не съм виждал. Принципно компаниите са внимателни, когато става въпрос за подобни акции, защото често те имат по-скоро отрицателен, отколкото положителен ефект. Байерн е голям дразнител и мнозина могат да загърбят даден рекламодател ако той се ангажира така силно с определен отбор. Сещам се, че едно време имаше горчица "Льовензенф" с логото на Байерн, но тя регистрира много лоши продажби, защото беше умишлено бойкотирана от феновете на всички други отбори. Мисля, че този пример е показателен. Иначе да не мислиш, че феновете от Дортмунд си купуват бирата Фелтинс ;)

В миналото мобилни компании са били спонсори на Щутгарт ("Дебител"), Херта (Д2-Аркор) и Вердер Бремен (о.тел.о). Тогава може да е имало нещо подобно. В Германия на слабите футболисти им казват на жаргон "братвурст" (наденичка)както ние им казваме "балък" (риба на турски). Преди няколко години в супермаркетите имаше братвурстове с емблемата на Хановер 96 и имаше един майтап, че първоначално е трябвало да ги кръщават на отделните футболисти на Хановер, но идеята е отпаднала ;)
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2010 23:07

Rodn1 написа:
Chris_Jericho написа:Добър ден на всички !!! Привет от най-новия ви потребител !!! :)

Зигфрид ти ли си бе? :lol: :lol: :lol: :lol:

Странно и на мен това ми беше първата асоциация.....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2010 23:07

Rodn1 написа:
MORSKI написа:Не, просто си е направил 2 рег :mrgreen: За пред хората :mrgreen:

Ти неска пропусна шоуто...

Разкажи ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 юни 2010 23:09

ахахаха зиги се върна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2010 23:09

AnalBreaker написа:
Chris_Jericho написа:Важното е , че най-великият тенисист в момента - Рафа Надал - ще си вземе заслужения пети Ролан Гарос . 8-)

Зиги беше фен на Роджъ Федерер. Тоя е друг :)

Лесно е да се провери - повярвай ;)

Върни се в “Свободна зона”