ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!
некой хора толкова са филмирани, че наистина не знаят кое е глупост и кое е важно..
tprodanov написа:некой хора толкова са филмирани, че наистина не знаят кое е глупост и кое е важно..
............................................................................................................................................................
Явно ти неси филмиран.За това ми кажи кое е важното.

orlando написа:АААААААААААААААА нестава .Искам за мене да се съберете и да гласувате.ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА.Да приказваме за футбол а не за глупости
Не знам човек... нямам нищо против и теб да изберем, само дето не знам дали имаш такова желание наистина да промениш нещата. Също така дали си достатъчно честен... още по-малко дали ще издържиш на изкушението като си там горе във властта. А иначе тази тема е много по-важна от футбола. А пък с футбола само ни отклоняват очите, за да се караме и избиваме помежду си и да не обръщаме внимание на политици и т.н. Пък и в самия футбол се вижда какви далаверки има... Томов, Ишков, Батков, Христолов.... ей сега покрай тия продажби и всякакви подобни неща съвсем лъснаха. Всеки се опитва да бъде тарикат, а мен лично това мен много ме дразни. Водим някакви безсмислени спорове..... ама българите са прости хора, честна дума. Когато някой е добър го мислят за тъп... като чука 100 жена е ебати пича... нищо, че една от тях сигурно е жена ти

orlando написа:tprodanov написа:некой хора толкова са филмирани, че наистина не знаят кое е глупост и кое е важно..
............................................................................................................................................................
Да кажем - начин на живот, в който не ти се налага да мислиш за всичко - за здравеопазване, чистене на улици, отопление, пенсии, а просто да правиш спокоен това, което можеш - каквото и да е то и да се развиваш? Достатъчно важно ли е?
ogrizko написа:orlando написа:АААААААААААААААА нестава .Искам за мене да се съберете и да гласувате.ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА.Да приказваме за футбол а не за глупости
Не знам човек... нямам нищо против и теб да изберем, само дето не знам дали имаш такова желание наистина да промениш нещата. Също така дали си достатъчно честен... още по-малко дали ще издържиш на изкушението като си там горе във властта. А иначе тази тема е много по-важна от футбола. А пък с футбола само ни отклоняват очите, за да се караме и избиваме помежду си и да не обръщаме внимание на политици и т.н. Пък и в самия футбол се вижда какви далаверки има... Томов, Ишков, Батков, Христолов.... ей сега покрай тия продажби и всякакви подобни неща съвсем лъснаха. Всеки се опитва да бъде тарикат, а мен лично това мен много ме дразни. Водим някакви безсмислени спорове..... ама българите са прости хора, честна дума. Когато някой е добър го мислят за тъп... като чука 100 жена е ебати пича... нищо, че една от тях сигурно е жена тиПросто нямам думи!
.............................................................................................................................................................
ХаХаХа .То така погледнато моге и да е твоята.ИЛИ гаджето

сме да се оправдаваме,оплакваме и темподобни и си живеем нормално.
tprodanov написа:orlando написа:tprodanov написа:некой хора толкова са филмирани, че наистина не знаят кое е глупост и кое е важно..
Да кажем - начин на живот, в който не ти се налага да мислиш за всичко - за здравеопазване, чистене на улици, отопление, пенсии, а просто да правиш спокоен това, което можеш - каквото и да е то и да се развиваш? Достатъчно важно ли е?
........................................................................................................................................................
4е аз се развивам.В момента неми се налага да мисля за много не6та.Имам си приятелка за това.Като се прибера в БГ си по4ивам.За момента ми е добре.И като гледам доста хора около мен и по принцип във Варна неса зле.То така е и в пове4ето БГ градове,по големите де.
Абе Орландо еничар мазен, я по-добре не се връщай повече в БГ (както ти наричаш родината ни) и направо си зимай и приятелчицата там където си отишъл да не зема да я мина докато ти си плямпаш от далеко колко бил хубав живота!!!
Шо стана, беееее?!?! Засада немаше ли??!?!!?
cherney2 написа:Абе Орландо еничар мазен, я по-добре не се връщай повече в БГ (както ти наричаш родината ни) и направо си зимай и приятелчицата там където си отишъл да не зема да я мина докато ти си плямпаш от далеко колко бил хубав живота!!!
.........................................................................................................................................................
Ти наи много да мине6 мами4ката си.А аз си плямпам от Варна.Ако 4овек по малко се оплаква а по упорито си търси реализация може и да успее.И живота му няма да е толкова ло6
Последна промяна от orlando на 09 яну 2009 01:45, променено общо 1 път.
orlando написа:ХаХаХа .То така погледнато моге и да е твоята.ИЛИ гаджето.Това 4е незнае6 за кого гласува6 е наи ло6ото.Просто колегата иска6е да гласуваме за него
Аз желание имам за много не6та.Но в политиката не е само желание.Трябва и да го може6.Запомни едно Няма иску6ение,няма бедни и богати.Всеки бърка в кацата.То така е и по света.Просто там не6тата са улегнали,пък и не бъркат толкова много.А ин4е аз съм порядъ4но 4естен средно статисти4ески погледнато.Живота на Българите е като на воина,а футбола е за удоволствие.Последните години разни идиоти псевдо фенове насър4авани от определени хора наслогиха омраза по стадионите.Така политиката навлезе във футбола.И несме толкова прости.Свикнали
сме да се оправдаваме,оплакваме и темподобни и си живеем нормално.
Може и моята да е, ако не я задоволявам физически и емоционално достатъчно добре.

В момента няма за кого да се гласува... разбираш ли, те тия са тръгнали с амбицията да печелят от политика.. схемите им са как само да източват повече пари.... абе, всичко е схеми най-общо казано

За да се промени нещо, трябва да се вдигни общодържавен бунт, да се свалят всички политици... и да се изберат някакви хора, които наистина имат желание да оправят държавата и да мислят за доброто на хората, а не как да пъхат в своите си джобове.

За това, че само с желание не става, според мен не е така. Все пак, няма сам да си измислям някакви правила и да въвеждам диктатура... ще се допитвам до хората, които имат желание да възродят замрели производства и отрасли.. ще се събираме с производители, изкупвачи и т.н., за да се определят разумни цени при отделните етапи от производителя до крайния клиент, за да не се стига хората да се бъхтят да произвеждат мляко, да се грижат за кравите и т.н. и да им изкупуват млякото на смешни цени, а пък после от някоя фирма да увеличават цената 10 пъти да речем... и от тази фирма печелят един-двама там шефовете по 1.000.000, а пък работниците получават по 300лв. заплати и се чудят как да свързват двата края. Просто ще се постарая да доведа всичко за всички до някаква златна среда. Да няма бедни или богати, хората да си живеят нормално. И мисля, че с достатъчно желание, разговори, нещата могат много лесно да се оправят. Ама много лесно, честно! За момент си представи, че я нямаше сегашната конституция, сегашните закони изчезнат и се въведат изцяло нови правила и разпоредби. За момент си представи, че начело на държавата на стоят мошеници и крадци, които прибират всичко от народа, а почтени хора. Сигурно звучи невъзможно, но не е. Нещата са толкова прости според мен.... единствено самите хора си ги усложняват в пъти повече. Свикнали сме всичко да става трудно... и затова търсим някакви трудни решения.

Може и моята да е, ако не я задоволявам физически и емоционално достатъчно добре. 
В момента няма за кого да се гласува... разбираш ли, те тия са тръгнали с амбицията да печелят от политика.. схемите им са как само да източват повече пари.... абе, всичко е схеми най-общо казано
За да се промени нещо, трябва да се вдигни общодържавен бунт, да се свалят всички политици... и да се изберат някакви хора, които наистина имат желание да оправят държавата и да мислят за доброто на хората, а не как да пъхат в своите си джобове.
За това, че само с желание не става, според мен не е така. Все пак, няма сам да си измислям някакви правила и да въвеждам диктатура... ще се допитвам до хората, които имат желание да възродят замрели производства и отрасли.. ще се събираме с производители, изкупвачи и т.н., за да се определят разумни цени при отделните етапи от производителя до крайния клиент, за да не се стига хората да се бъхтят да произвеждат мляко, да се грижат за кравите и т.н. и да им изкупуват млякото на смешни цени, а пък после от някоя фирма да увеличават цената 10 пъти да речем... и от тази фирма печелят един-двама там шефовете по 1.000.000, а пък работниците получават по 300лв. заплати и се чудят как да свързват двата края. Просто ще се постарая да доведа всичко за всички до някаква златна среда. Да няма бедни или богати, хората да си живеят нормално. И мисля, че с достатъчно желание, разговори, нещата могат много лесно да се оправят. Ама много лесно, честно! За момент си представи, че я нямаше сегашната конституция, сегашните закони изчезнат и се въведат изцяло нови правила и разпоредби. За момент си представи, че начело на държавата на стоят мошеници и крадци, които прибират всичко от народа, а почтени хора. Сигурно звучи невъзможно, но не е. Нещата са толкова прости според мен.... единствено самите хора си ги усложняват в пъти повече. Свикнали сме всичко да става трудно... и затова търсим някакви трудни решения.
[/quote]
Има си ре6ение за това.Или вси4ки които могат да гласуват отиват и го правят,или никои неотива да гласува.Има и трети вариант.вси4ки гласуват наказателно за тези които наи малко се о4аква да спе4елят

Има си ре6ение за това.Или вси4ки които могат да гласуват отиват и го правят,или никои неотива да гласува.Има и трети вариант.вси4ки гласуват наказателно за тези които наи малко се о4аква да спе4елят