Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

i.v.o.1

Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С

Мнениеот i.v.o.1 » 05 юни 2010 19:20

наистина трябва да се подготвите, защото с "Гигант"-ски стъпки вървите по пътя на безвремието.
Участието в областните групи ще върне отбора на "сдружението" към корените и феновете Ви. Тези, заради които спряхте да ираете на осветление, защото нямаше извънградски транспорт до населените им места. А на снимката към статията не са само арийци. Или препечените са от Велбъжд

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 05 юни 2010 19:28

i.v.o.1 написа:наистина трябва да се подготвите, защото с "Гигант"-ски стъпки вървите по пътя на безвремието.
Участието в областните групи ще върне отбора на "сдружението" към корените и феновете Ви. Тези, заради които спряхте да ираете на осветление, защото нямаше извънградски транспорт до населените им места. А на снимката към статията не са само арийци. Или препечените са от Велбъжд

Пич,що не ми изядеш гигантския-селски К*Р!!!!!

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 05 юни 2010 19:28

i.v.o.1 написа:Тези, заради които спряхте да ираете на осветление, защото нямаше извънградски транспорт до населените им места. А на снимката към статията не са само арийци.
Хахахаха, ех тази ваша митология. Започвам на моменти да се чудя, последните 32 години в кой град съм живеел. Объркването ми, може би е от това, че със сигурност не е Кюстендил!!!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 05 юни 2010 19:29

iv.o

като те чета от два дни как се изразяваш, българският явно не ти е роден език ... трудно ти е, макар че се спрвявш не зле трябва да ти се признае

айде сега марш на лаута, този стадион в центъра на големия град .. .аз на ПАРК лаута като малък съм ходил от училището 3 пъти. иначе беше далеч много за да отидем сами. баща ми един приятел го завел там с колелата и ми вика пред 2 месеца - абе този ПАРК лаута като гора, бая голям, аз не знаех ... роден и цял живот прекарал в пловдив.

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 05 юни 2010 19:31

много рядко пиша тук но сега се подразних и искам да попитам какво имате против Корпоративна банка и Цветан Василев, да не би собственниците на другите отбори да са честни и почтенни бизнесмени(като Д.Х.) :?: Кой е честен и почен, Батков, Ганчев, Динев, Стефанов, Гигов....кой :? Уважавам Марин Бакалов, беше чудесен футболист но това не е достатъчно...трябват пари, пари и пак пари, а не виждам кой друг може да ги осигури :!: Както са казвали още в древноста парите не миришат и целта оправдава средствата :!: По добре ли ще бъде да обикаляме по селските кърища и да играем с петодивизионни отбори. Аз лично искам да видя един финансово стабилен и силен Ботев и то в най-скоро време :!: Не ми се чака вече, достатъчно ми беше времето през което селският беше на власт, стига :!:

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

Мнениеот bnborisov » 05 юни 2010 19:37

ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ Е М/У ПЪРВИТЕ 10 ПО БОГАТСВО В БГ КАК МОЖЕ ДА ГО СРАВНЯВАМЕ С ДХ

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 05 юни 2010 19:38

ВЛЕЗТЕ В НЕЗАВИСИМИЯ ФОРУМ И ВИЖТЕ КАКВО Е НАПИСАНО ЗА ТАЗИ ТЕМА(PLOVDIV24=NEWS4000)!СТИГА СТЕ СИ ЧЕСАЛИ ЕЗИЦИТЕ!!!

[offtopic]Локото играли ли са домакински мач на осветление или тепърва ще го откриват?![/offtopic]

i.v.o.1

Мнениеот i.v.o.1 » 05 юни 2010 19:41

добре е все пак, че на някои от Вас се събраха два поредни дни четене. Велбъжд - щампион. Дори и с нас няма да се срещнете. Но ако все пак искате - елате да берем чуреши, а божи акварелчето ще рисува прекрасни гледки от замъка на емо наков. "Съединение"-то прави силата, а във вашия случай - участието.

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 05 юни 2010 19:46

sir George написа:ВЛЕЗТЕ В НЕЗАВИСИМИЯ ФОРУМ И ВИЖТЕ КАКВО Е НАПИСАНО ЗА ТАЗИ ТЕМА(PLOVDIV24=NEWS4000)!СТИГА СТЕ СИ ЧЕСАЛИ ЕЗИЦИТЕ!!!

[offtopic]Локото играли ли са домакински мач на осветление или тепърва ще го откриват?![/offtopic]

статията в независимия ми вдъхва оптимизъм, ето това вече е приказка :!:

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 юни 2010 19:50

i.v.o.1 написа:добре е все пак, че на някои от Вас се събраха два поредни дни четене. Велбъжд - щампион. Дори и с нас няма да се срещнете. Но ако все пак искате - елате да берем чуреши, а божи акварелчето ще рисува прекрасни гледки от замъка на емо наков. "Съединение"-то прави силата, а във вашия случай - участието.

Винаги,когато група роми(изключвам възможноста сам да пишеш толкова много) сричат над клавиатурата се представя текст с битовизми от ромското ежедневие:Бране(кражби)на череши,кабели и т.н....

Върни се в “Архив”