Е, точката си е точка. Борихме се до края все пак, аз съм доволен.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
DmG написа:Четвърти сме според статистиката В МОМЕНТА , вие с бижутерчето сте две ЗЛОБНИ , гадни лефскарчета .......
THE G.A.M.E написа:Питам се само ..... какво ли ще става със съперниците ни, ако нашите са отпуснат психически .... и си играят освободено и без притеснение играта която могат ?
rebelheartous написа:THE G.A.M.E написа:Питам се само ..... какво ли ще става със съперниците ни, ако нашите са отпуснат психически .... и си играят освободено и без притеснение играта която могат ?
Макс 3 или 4 място от турнирите. То се е видяло през годините - трети на Европейско, трети на Световно, четвърти няколко пъти в Лигата.
niki87 написа:Не съм съгласен.Отстраним ли глупавите грешки които постоянно правим,като нищо можем да играем на финал на голямо първенство...Лошото е,че винаги в най-важния момент отборът накак си се срива.Като се сетя за полуфинала с Полша през 2006г.,когато в 3-тия гейм водихме с 22:17 и го загубихме,направо ми става зле...
rebelheartous написа:THE G.A.M.E написа:Питам се само ..... какво ли ще става със съперниците ни, ако нашите са отпуснат психически .... и си играят освободено и без притеснение играта която могат ?
Макс 3 или 4 място от турнирите. То се е видяло през годините - трети на Европейско, трети на Световно, четвърти няколко пъти в Лигата.
niki87 написа:Лошото е,че винаги в най-важния момент отборът накак си се срива.Като се сетя за полуфинала с Полша през 2006г.,когато в 3-тия гейм водихме с 22:17 и го загубихме,направо ми става зле...
THE G.A.M.E написа:Тези 3 и 4-ти места, идват именно заради притеснеността и напрежението ..... вероятно от това, че могат да направят, нещо наистина голямо !
Като, че ли .... в полуфиналите в един момент се сепват, и се пречупват !
Сякаш .... се плашат, че могат да спечелят някое съзтезание ....![]()
Успеем ли да махнем, скованоста и напрежението, в истински важните мачове .... спечелването на някой голям форум, няма да закъснее !
Лично мнение, не ангажирам никого с него !
rebelheartous написа:Прочети горния ми коментар, същото и към теб.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта