Регистрирам, се защото ми стана болно като прочетох декларацията. Как може един или двама да пишат декларация от името на всички, които сме фенове на червеният отбор? Не знаех за протеста, но прочетох декларацията, позаинтересувах се какъв е този протест и сега може да броите още няколко човека към колегата дето е писал преди мен и честно казано не познавам българин, който не би дошъл освен ако не му харесва да го..... Нека покажем, че сме живи даже и нищо да не постигнем. В сряда нашата фирма няма да работи, всички сме там...
Нека сме единни не се делим по принадлежности!
14.01.08 ЦСКА сме там, стига платени инсинуации.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: 14.01.08 ЦСКА сме там, стига платени инсинуации.
redscorpion написа:Регистрирам, се защото ми стана болно като прочетох декларацията. Как може един или двама да пишат декларация от името на всички, които сме фенове на червеният отбор? Не знаех за протеста, но прочетох декларацията, позаинтересувах се какъв е този протест и сега може да броите още няколко човека към колегата дето е писал преди мен и честно казано не познавам българин, който не би дошъл освен ако не му харесва да го..... Нека покажем, че сме живи даже и нищо да не постигнем. В сряда нашата фирма няма да работи, всички сме там...
a taka bratle, i az sam kato teb!
SAEDINENIETO PRAVI SILATA!
- petrof
- Контакти:
Абе мамаму стара това футболен форум ли е или сбирщина "патриоти загрижени за отечеството". Всеки тръгнал да се прави на велик родолюбец. Ако ще пишете нещо за спорта пишете, за политиката си има други форуми. В този иначе спортен форум вече виждам 4-5 теми за протести, за правителство, за газ, за нефт и всякакви други простотии. Ама ако ви се ходи да си правите купона, добре ходете, ама не ми се правете на велики българи...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Феновете на Jewski 1914 потъпкаха паметта на един от своите, в опит да избият дългогодишните си комплекси. С жалката си постъпка (да пребият сам човек) след мирно траурно шествие,подуенските наркомани направиха невъзможен всякакъв бъдещ опит за национално обединение. При така създалите се обстоятелства за нас е невъзможно да застанем мирно рамо до рамо с гореспоменатите лепилари.Изразяваме съжаление за трезвомислещите фенове на Лефски и другите отбори, които наистина са желали такова обединение, а не просто жалка позьорщина. Колкото до останалите - скоро ще се видим по улиците...
14
НЕ НА МИРНИТЕ ПРОТЕСТИ! Смърт за тея дето развлиха траура преди 10 дни!
14
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
Thunder написа:Феновете на Jewski 1914 потъпкаха паметта на един от своите, в опит да избият дългогодишните си комплекси. С жалката си постъпка (да пребият сам човек) след мирно траурно шествие,подуенските наркомани направиха невъзможен всякакъв бъдещ опит за национално обединение. При така създалите се обстоятелства за нас е невъзможно да застанем мирно рамо до рамо с гореспоменатите лепилари.Изразяваме съжаление за трезвомислещите фенове на Лефски и другите отбори, които наистина са желали такова обединение, а не просто жалка позьорщина. Колкото до останалите - скоро ще се видим по улиците...
14
Първо,въпросния фен на ЦСКА дето си отнесе токатите,си е изпросил боя като се е заял пръв и второ - част от хората,който са от фракцийте в тази "декларация" (интересно,митето каза,че не пускал деклараций) си го признаха и казаха,че няма да го имат в предвид на 14ти ! Имам един приятел от USF и той ми каза

- bigbonusprize
- Контакти:
Thunder написа:Феновете на Jewski 1914 потъпкаха паметта на един от своите, в опит да избият дългогодишните си комплекси. С жалката си постъпка (да пребият сам човек) след мирно траурно шествие,подуенските наркомани направиха невъзможен всякакъв бъдещ опит за национално обединение. При така създалите се обстоятелства за нас е невъзможно да застанем мирно рамо до рамо с гореспоменатите лепилари.Изразяваме съжаление за трезвомислещите фенове на Лефски и другите отбори, които наистина са желали такова обединение, а не просто жалка позьорщина. Колкото до останалите - скоро ще се видим по улиците...
14
Taka ще е то! Като и на такива събития се намира някои, който да извика К*р за Левски...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
redscorpion написа:Регистрирам, се защото ми стана болно като прочетох декларацията. Как може един или двама да пишат декларация от името на всички, които сме фенове на червеният отбор? Не знаех за протеста, но прочетох декларацията, позаинтересувах се какъв е този протест и сега може да броите още няколко човека към колегата дето е писал преди мен и честно казано не познавам българин, който не би дошъл освен ако не му харесва да го..... Нека покажем, че сме живи даже и нищо да не постигнем. В сряда нашата фирма няма да работи, всички сме там...
Браво чорбарче,хубав пост.Поздравления

cesekari,molq vi,elate i vie!neka se saberem desetki hilqdi bulgari!a toq petrof e tolkova mrasen komunist,4e nqma nakade!kakvo stana,be partieco,6to dqdo vi ivan sprq kran4eto?koi naptravi taka,4e nie da sme izcqlo zavisimi ot alkoholicite?koi?pederasa stani6ev,koi drug!izvinete me,no prosto da se sabudi6 v stud ne e mnogo priqtno!aide,idvaite vsi4ki i zaedno da im pokajem nenavistta si kam tova idiotsko,izvrateno upravlenie!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:cesekari,molq vi,elate i vie!neka se saberem desetki hilqdi bulgari!a toq petrof e tolkova mrasen komunist,4e nqma nakade!kakvo stana,be partieco,6to dqdo vi ivan sprq kran4eto?koi naptravi taka,4e nie da sme izcqlo zavisimi ot alkoholicite?koi?pederasa stani6ev,koi drug!izvinete me,no prosto da se sabudi6 v stud ne e mnogo priqtno!aide,idvaite vsi4ki i zaedno da im pokajem nenavistta si kam tova idiotsko,izvrateno upravlenie!
..............................................................................................................................................................
Първо Украина е крала от газа дето е бил и за нас,за това Русия спира газа

orlando написа:acmilan написа:cesekari,molq vi,elate i vie!neka se saberem desetki hilqdi bulgari!a toq petrof e tolkova mrasen komunist,4e nqma nakade!kakvo stana,be partieco,6to dqdo vi ivan sprq kran4eto?koi naptravi taka,4e nie da sme izcqlo zavisimi ot alkoholicite?koi?pederasa stani6ev,koi drug!izvinete me,no prosto da se sabudi6 v stud ne e mnogo priqtno!aide,idvaite vsi4ki i zaedno da im pokajem nenavistta si kam tova idiotsko,izvrateno upravlenie!
..............................................................................................................................................................
Първо Украина е крала от газа дето е бил и за нас,за това Русия спира газаПосле криза об6то взето няма,поне такава за каквато се тръби.Ако ти е студено като се буди6 пускаи си пе4ка,може да си намери6 и жена
Ло6ото е 4е полити4ески трупове и някакви анонимници,както и престъпници борисовци 4екат някакъв проблем за да се покажат пред камерите да искат оставки и да дигат на бунт иииииииииииииииииииииииФЕНОВЕТЕ.Несе излагаите.подкукоросват ви да правите глупости и после 6те си измият ръцете с вас.Ходете по ма4ове,викаите си за отборите но не ме6аите спорта или футбола с политиката.
radvam se,4e s teb zaformqme ne6to kato diskusiq.rusiq e uveli4ila tri pati cenata na za ukraina,a taksata,koqto ukraina vzima za tranzita samo s 20%!zamisli se za kakvo stava vapros.ottam natatak,za6to Bulgaria e izcqlo zavisima ot rusiq v energiino otno6enie i e edna ot dvete taki9va darjavi?za6to nahodi6teto v 4irmen ne moje da se izpozlva?za6to mazuta ne e pusnat ve4e 4etvarti den?az ne otivam kato fen,a kato Bulgarin i antikomunist!znam,4e alternativata na gerb i desnite e po-malkoto zlo i zatova 6te glasuvam za tqh.no tuk ne stava vapros za glasuvane i politi4eski predpo4itaniq,a za totalno nesaglasie s poredicata unikalni izdanki na tova sme6no i jalko upravlenie!to e qsno,4e istinskite antikomunisti ne sa dopusnati vav vlastta,no silno se nadqvam,4e te 6te badat pred Parlamenta v srqda!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.