Сашо Йовков, добър или лош коментатор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Сашо Йовков, добър или лош коментатор?
Пускам такава тема, защото искам да разбера какво ви е мнението за монопола в коментарите на националния отбор по волейбол. Според мен това е един добър специалист, който обаче не може да задържи вниманието на зрителите. Мисля, че това е по-лошия вариант!
- sven_goran
- Контакти:
Re: Сашо Йовков, добър или лош коментатор?
Добре се справя. Разбира си от работата!
Коментатор разбиращ играта, две мнения няма, но е като че ли е... как да кажа... липсва му емоция, в всмисъл трябва да е по-емоционален, по-жив. Като коментира мачовете на националния отбор, сякаш коментира турнир по голф или нещо такова.
За мен лично е добър коментатор и най-вече коментатор който да разбиа играта волейбол.
Aз мисля,че не е лош коментатор,но имам една много голяма забележка БългариЕ-БразилиЕ,все пак говори по телевизията би трябвало да промени нещо
Според мен добре се справя . Ако се извиква малко повече няма да е зле
deathproof написа:Пускам такава тема, защото искам да разбера какво ви е мнението за монопола в коментарите на националния отбор по волейбол. Според мен това е един добър специалист, който обаче не може да задържи вниманието на зрителите. Мисля, че това е по-лошия вариант!
по скоро играта на нашите неможе да задържи вниманието на зрителите
-
Рядко го слушам .... кви ги плещи ! ...
Без да натискам муте-ту .... си имам начин да го изключвам ....

Без да натискам муте-ту .... си имам начин да го изключвам ....

dindan написа:Aз мисля,че не е лош коментатор,но имам една много голяма забележка БългариЕ-БразилиЕ,все пак говори по телевизията би трябвало да промени нещо
За мене за разлика от футболните такива по БНТ е едно-две нива отгоре!!За това си прав-но иначе не е лош!!
[offtopic]Абе махни я тази буболечка-15 секунди се опитвам да я махна докато разбера,че е аватар

- ZinedineZidane
- Контакти:
dindan написа:Aз мисля,че не е лош коментатор,но имам една много голяма забележка БългариЕ-БразилиЕ,все пак говори по телевизията би трябвало да промени нещо
Абсолютно си прав! В България70-80% от коментаторите нямат правилна дикция...
Иначе и аз я рабирам играта, но за да си коментатор се изискват много качества, някои от които му липсват на Сашо Йовков!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!