Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С

Мнениеот Jeff Ament » 05 юни 2010 16:31

Botev fur immer написа:
hetfield написа:Процентите си казах примерно,на база твоето изказване че аз съм дал 240 а той 2 2400.Логично е да печели от сделки.Логично е това което е в касата да е за покупки,а едва ли после ще го продава на загуба.Всичко опира вече до договори.Не се хващай за всяка дума %-тите са просто примери.Едва ли някой ще налее кинти за да няма печалба нали?

Просто исках да те сложа на мястото на Чичко Паричко и да те питам дали ако си човека даващ 90% от парите за издръжката на клуба ще оставиш друг да диктува условията за харченето им.Аз мисля,че този модел докато свят светува е неприложим...

Добре бе човек,какво можехме да направим в ситуацията която ни поставиха корумпираното БФС,държавата и селския бек?!По-добър от този вариант не виждам,не мога да те разбера какво искаш?!
12 март 1912 г.

Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 05 юни 2010 16:33

Аз не съм нито най-умния в този форум,нито най умния в обществото Ботев.Така,че схемите има кой да ги измисли.Въпроса е да има и контрол на база споразумения.Чичко паричко ще печели от инвистицията си,но ще печели и клубът.Ако реши да бутне някой под масата блок.Или испанците са по-загубени от нас,че ходят с носни кърпички на мач?

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 05 юни 2010 16:36

hetfield написа:Аз не съм нито най-умния в този форум,нито най умния в обществото Ботев.Така,че схемите има кой да ги измисли.Въпроса е да има и контрол на база споразумения.Чичко паричко ще печели от инвистицията си,но ще печели и клубът.Ако реши да бутне някой под масата блок.Или испанците са по-загубени от нас,че ходят с носни кърпички на мач?

Попитах botev fur immer. :lol:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 05 юни 2010 16:36

hetfield написа:Аз не съм нито най-умния в този форум,нито най умния в обществото Ботев.Така,че схемите има кой да ги измисли.Въпроса е да има и контрол на база споразумения.Чичко паричко ще печели от инвистицията си,но ще печели и клубът.Ако реши да бутне някой под масата блок.Или испанците са по-загубени от нас,че ходят с носни кърпички на мач?

Да де ама само носната кърпичка е повече от 240лв.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 05 юни 2010 16:37

знам ама и аз пишех и ми изпревари мнението ;)

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 юни 2010 16:37

Jeff Ament написа:
Botev fur immer написа:
hetfield написа:Процентите си казах примерно,на база твоето изказване че аз съм дал 240 а той 2 2400.Логично е да печели от сделки.Логично е това което е в касата да е за покупки,а едва ли после ще го продава на загуба.Всичко опира вече до договори.Не се хващай за всяка дума %-тите са просто примери.Едва ли някой ще налее кинти за да няма печалба нали?

Просто исках да те сложа на мястото на Чичко Паричко и да те питам дали ако си човека даващ 90% от парите за издръжката на клуба ще оставиш друг да диктува условията за харченето им.Аз мисля,че този модел докато свят светува е неприложим...

Добре бе човек,какво можехме да направим в ситуацията която ни поставиха корумпираното БФС,държавата и селския бек?!По-добър от този вариант не виждам,не мога да те разбера какво искаш?!

Не е ли ясно какво искам???Искам хората,които са УС да са го "заслужили" т.с. да имат големи финансови възможности,да им се "чува" думата в БФС и държавата.Виждаш,че има отбори,които са на нашия хал и не последваха съдбата ни..

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 05 юни 2010 16:39

Botev fur immer написа:Не е ли ясно какво искам???Искам хората,които са УС да са го "заслужили" т.с. да имат големи финансови възможности,да им се "чува" думата в БФС и държавата.Виждаш,че има отбори,които са на нашия хал и не последваха съдбата ни..

Какво значи да си го заслужат?!Ами ако не бяха Те какво ставаше с Ботев,може ли да ми отговориш на този въпрос?
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 юни 2010 16:41

Botev fur immer написа:

Защо пишеш глупости... Ограниченията, които се търсят са 1. да не се мести отбора, 2. да не се вдига самоволно уставния капитал и 3. да не се теглят кредити. За всяко едно от трите ще трябва пълно мнозинство, което съдържа в себе си и сдружението.

Кой нормален човек ще ограничи оперативните дейности на един инвеститор, не знам...
Не натискайте ТУК!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 05 юни 2010 16:42

А с колко време разполагаха за да направят нещо и да обявят милион и половина?Мислиш ли,че МАРИН ЛЪЖЕ?Ако го мислиш наистина не го познаваш

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 юни 2010 16:45

Jeff Ament написа:
Botev fur immer написа:Не е ли ясно какво искам???Искам хората,които са УС да са го "заслужили" т.с. да имат големи финансови възможности,да им се "чува" думата в БФС и държавата.Виждаш,че има отбори,които са на нашия хал и не последваха съдбата ни..

Какво значи да си го заслужат?!Ами ако не бяха Те какво ставаше с Ботев,може ли да ми отговориш на този въпрос?

Да могат да направят Ботев Пд поне български гранд т.с. да имат финансовата възможност за това.

Върни се в “Архив”