Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Re: Важен въпрос към БФС???????

Мнениеот daimio » 05 юни 2010 15:28

loko2004 написа:
daimio написа:
Love_ написа:Представи си, че аз съм от БФС и ти отговарям в момента на въпросите: Първо: Възможният максимален брой зрители е равен на максималният брой места. Тоест колкото места има толкова ще гледат. Като имам 5 хиляди фена и си направя отбор в В областна, тъй като нямат стадиони да ги събират БФС да ме пратят в А или Б група ? Звучи ми малко тъпо. Второ: Ако се държите като граждани за каквито се имате, а не като тъпи селяни няма да е нужен и 1 полицай да ви пази. Мисля, че с това отговорих на запитването ви Господин-Х. Поздрави от БФС. Мисля, че с това темата се приключи !

Представих си :mrgreen: Ауууууу имал съм кошмари,които изглеждат по добре.
Първо-максималния брой зрители е точно толкова колкото отидем.Ти ела да отсееш излишните :mrgreen:
Второ-ще се държим ама ако искаме-бфс защо не се държи като бфс???
Поздрави и от нас на бфс****************************************
А темата ще е актуална след всеки кръг в Б окръжна ако се наложи да тръгнем от там!

Пак изхвърляния
Като направите 1-2 изцепки ще ви резнат от БФС и ако докато бяхте в А група ви търпяха простотиите в Б окръжна няма много много да ви търпят наказания отнемане на точки и още малко почивка в долните групи

Дали са изхвърляния времето ще покаже.Според вас изхвърляния бяха и намеренията ни да спрем отбора на селския,както и самия него!!!Забелязал ли си да имам претенций към групата в,която ще играе БОТЕВ???Фен съм именно на жълто-черния тим не на А група не на Висша лига не на ШЛ.За мен футбол в България няма и се надявам именно от нас да тръгне завръщането му ако ще това да значи Ю група.

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С

Мнениеот antonzzzz » 05 юни 2010 15:28

veselinpd написа:Само защото е радио или защото е държавно решаваш, че е "солидна медия"?

Може би и защото го слушам от над 25 години. За мен е по-солидна медия от разните му П24 и подобни барекови сайтчета

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 05 юни 2010 15:30

Успокойте малко "тона",няма нужда от пререкания и обиди.Все пак всички сме за идеята Ботев Пловдив.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 05 юни 2010 15:31

абе форевър защо все си на опаки бе пич :?:
барека е ботевис факт
направи много за Ботев факт
но защо се отдръпна от УС и стои на страни защо не работи с тези 16 човека нали и той беше на първата среща в инпериал :?:

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 05 юни 2010 15:33

Botev fur immer-на събранието ти ги призова за обединение нали?Това което каза тогава аз го аплодирах,ако беше ти де.Защо сега си само към единия лагер?Защо не призовеш Бареков към обединение с тях?Сериозно кое те накара за 2 седмици да говориш така?Или майора беше май,но вие двамата сте 1:1
Последна промяна от hetfield на 05 юни 2010 15:34, променено общо 1 път.

veselinpd
Контакти:

Мнениеот veselinpd » 05 юни 2010 15:33

antonzzzz написа:
veselinpd написа:Само защото е радио или защото е държавно решаваш, че е "солидна медия"?

Може би и защото го слушам от над 25 години. За мен е по-солидна медия от разните му П24 и подобни барекови сайтчета

Аха :) Егати логиката.
Кажи "Не харесвам еди кой си защото ..." и дай примери или "Харесвам еди кой си защото ..." и дай примери. Аз казах, че не харесвам вече радио Пловдив, защото Динчер работи там. Едва ли има смисъл да давам конкретни примери с негови статии, които са се оказали лъжа, всички знаем за това. Дай ти конкретен пример. И понеже даден сайт е от няколко години (когато си почнал да слушаш радио Пловдив не е имало нито частни телевизии, нито вестници, нито нищо и по твоята логика само БНТ и БНР са свястни медии) не може да са актуални, да пишат 100% истина и да са от полза на хората, които търсят информация? Странна логика. Спирам, защото изместваме темата, но ми е странно особено пък да ги слагаш под общ знаменател с барековите сайтове.

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 юни 2010 15:34

Hacko1912 написа:
Botev fur immer написа:Виж какво Обратното на умен!!!Кой отиде да си продаде акциите на селю,можеш ли да отговориш?Кой когато селю се беше "замразил" през 2000г се оттегли за да може селю да дойде на "бял кон"?Аман от късопаметни и ограничени хора!!!

Ти можеш ли да четеш? Въобще четеш ли или само си повтаряш 1 на ум? Да съм отрекъл фактите? напротив. Казах (а ти не отговори на това) че през 2000 никой не знаеше какво ще стане с ДХ. И квото е правил Павлов го е правил с желанието да помогне. Това че е сгрешил (А КОЙ НЕ Е ГРЕШИЛ?), не значи че сега не е активен и няма право да бъде. Ти си най-уникалният тип койт съм срещал - само плюеш, нон сто плюеш, един не ти харесва, друг бил не знам си какъв ... кажи КОЙ СИ БЕ? Кажи, колко пъти тук на тов амясто са ти казвали - кажи кой си и какво си направил. Криеш се зад анонимност и ръсиш жупел српямо хора. ДОЛАН и гадно е това ... тактиките са ти безобразно гадни който и да си

Гаден и долен е този който хвърля квалификации без дори да познава човека с който комуникира!!!Никога не плюя,а когато имам твърдение за някой го подкрепям с факти както в случая.И стига моля ти се прави на духовит....защото някак си не умееш.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 05 юни 2010 15:37

не те познавам защото не казваш кой си и се криеш!

КОЙ СИ? кажи КОЙ СИ?

няма да кажеш щот така ти е най лесно.

А гаден и долен не си ти а ТАКТИКИТЕ ТИ. Пак се окажа че не можеш да четеш. Внимавай следващия път, че не ми се обяснява всеки път.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 05 юни 2010 15:38

Botev fur immer написа:
Hacko1912 написа:
Botev fur immer написа:Виж какво Обратното на умен!!!Кой отиде да си продаде акциите на селю,можеш ли да отговориш?Кой когато селю се беше "замразил" през 2000г се оттегли за да може селю да дойде на "бял кон"?Аман от късопаметни и ограничени хора!!!

Ти можеш ли да четеш? Въобще четеш ли или само си повтаряш 1 на ум? Да съм отрекъл фактите? напротив. Казах (а ти не отговори на това) че през 2000 никой не знаеше какво ще стане с ДХ. И квото е правил Павлов го е правил с желанието да помогне. Това че е сгрешил (А КОЙ НЕ Е ГРЕШИЛ?), не значи че сега не е активен и няма право да бъде. Ти си най-уникалният тип койт съм срещал - само плюеш, нон сто плюеш, един не ти харесва, друг бил не знам си какъв ... кажи КОЙ СИ БЕ? Кажи, колко пъти тук на тов амясто са ти казвали - кажи кой си и какво си направил. Криеш се зад анонимност и ръсиш жупел српямо хора. ДОЛАН и гадно е това ... тактиките са ти безобразно гадни който и да си

Гаден и долен е този който хвърля квалификации без дори да познава човека с който комуникира!!!Никога не плюя,а когато имам твърдение за някой го подкрепям с факти както в случая.И стига моля ти се прави на духовит....защото някак си не умееш.

Хайде де големи хора сме.Няма да ставам бавачка във форума.Нали става въпрос за идеята Ботев,какво толкова се ядете не мога да разбера!? :roll:
Изображение
Изображение

veselinpd
Контакти:

Мнениеот veselinpd » 05 юни 2010 15:39

Alternative написа:Хайде де големи хора сме.Няма да ставам бавачка във форума.Нали става въпрос за идеята Ботев,какво толкова се ядете не мога да разбера!? :roll:

Alternative, наистина ли не разбираш каква е целта на Botev fur immer ?? Съмнявам се.

Върни се в “Архив”