Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група
Сега трябва да сме щастливи ли?Да отваряме шампанското и честита ни В група!!Колкото по-бързо свърши "танца на мишките" от този УС толкова по-бързо Ботев Пд ще се върне в авангарда наречен БГ футбол.С тези компроментирани индивиди отбора е обречен на нови и по-тежки "селски" години.Лоби.финансови възможности,почтенност-всичко това липсва в този УС.
-
- Контакти:
Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев
Регистрирах се тук за да обясня нещо на всички който искат Ботев да почне от окръжните групи. Живея в гр. Кричим и отбора ни играе в А окръжна гупа. Миналата година бяхме в Б окръжна и мога да ви кажа че там е един ад...стадионите са ужасни, терените са ниви, играчите са касапи, публиката са простаци....В нашата А окръжна група нещата не стоят много по-добре. От там ли искате да започне отбора на Ботев, от селските кърища...на 36г. съм и от 12 годишен съм фен на Ботев, като съм ходил на повечето от домакинските мачове на отбора но не мога и да си представя как този отбор ще играе в група по долна от тази в която играе отбора на Кричим и живот и здраве след една година да гледам на нашият стадион в Кричим, как играят фк. Кричим и Ботев Пловдив...срам, срам, срам. По добре да има обединение и да се почне от В група но в селските(дървените) групи е ужасно, разберете това

Значи, като вземеш лиценза на Велбъжд нищо не е чисто, а като вземеш лиценза(правото на участие) на Металик Сопот или Гигант Съединение, Ботев започва на чисто?!
Stiks написа:Значи, като вземеш лиценза на Велбъжд нищо не е чисто, а като вземеш лиценза(правото на участие) на Металик Сопот или Гигант Съединение, Ботев започва на чисто?!
Остави ги бе, кво се занимаваш, вече им свикнах на злобата която излизат и по-трибуните и във форумите.

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
tzloko написа:Stiks написа:Значи, като вземеш лиценза на Велбъжд нищо не е чисто, а като вземеш лиценза(правото на участие) на Металик Сопот или Гигант Съединение, Ботев започва на чисто?!
Остави ги бе, кво се занимаваш, вече им свикнах на злобата която излизат и по-трибуните и във форумите.
Хахахаха, смешковцииии... Вижте си "хореото" и ще си говорим за злоба

И, да, има значение

Не натискайте ТУК!
-
- Контакти:
Абе и на мен не ми харесва варианта с вземането на правато на участие ... ама е по-добре от "Б" окръжна! 

Добре де някой да обясни ако знае, един отбор като си смени регистрацията и почне начисто какво става със задълженията на стария отбор.
То ако е така всеки сменя името и започва начисто и завлича всички на които дължи някакви суми.
То ако е така всеки сменя името и започва начисто и завлича всички на които дължи някакви суми.
Става въпрос за две различни АД-та ,Христоловото продължава да си има задължения към държавата.А те са възстановили онова,което Христолов е закрил преди години.Поне аз така го разбирам.Иначе няма как да избегнат задълженията.kenneth написа:Добре де някой да обясни ако знае, един отбор като си смени регистрацията и почне начисто какво става със задълженията на стария отбор.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
окончателно ще е когато бфс реши сега това е само искане на ус на Ботев такаче стига с тези заглавия иако ще е вливане на друг отбор защо не се опита на отбор от Бгрупа
селски вземи си скункса не се сърди
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
maldin1 написа:Става въпрос за две различни АД-та ,Христоловото продължава да си има задължения към държавата.А те са възстановили онова,което Христолов е закрил преди години.Поне аз така го разбирам.Иначе няма как да избегнат задълженията.kenneth написа:Добре де някой да обясни ако знае, един отбор като си смени регистрацията и почне начисто какво става със задълженията на стария отбор.
Да, точно така е, така си е и според Търговския закон. Имай предвид, че много фенове ще следят стриктно урода да си плати на държавата каквото дължи, дори и ако трябва да лежи в панделата.
Не натискайте ТУК!