Расист поема Фиорентина заканва се и на Муту

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: Расист поема Фиорентина заканва се и на Муту

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 18:44

Madridist написа:
Daniel Levski написа:Вуковар е в Хърватска, и там има на изхода голямо хърватско гробище, незнам защо но на него се вее и българският флаг. И днес има къщи които седят с шрапнели по тях. Не знам защо да е националист, по скоро би трябвало да се срамува.

Вуковар е град със смесено население-хървати и сърби. Намира се точно на границата меджу двете държави. По време на войната всяка от двете воюващи страни претендира за този град. В крайна сметка, Хърватска печели и днес той се намира на нейна територия. Също така голяма част от вуковарските сърби са изселени от домвете си( в това число и Михайлович) и е нормално да е по-краен. В началото на военните действия сърбите са вършили престъпления над цивилни хървати, после пък хърватите извършват гонения и убийства над цивилни сърби. Аз съм бил във Вуковар преди няколко години и целия град е олицетворение колко жестока е войната, повечето къщи са с надупчени стени, полуразрушени, все едно хървати и сърби са воювали до преди месец.

Те нарочно са го оставили така за да изкарват по-някое евро от туристите които ходят и цъкат с уста каква война е била.
Впрочем въпросният чичко по това време не беше ли в Звезда или даже на запад. Не мисля че са го изселвали от дома му. Техните може ама него се съмнявам. Впрочем не харсвам нито Сърбите нито Хърватските усташи и ми е все тая дали се избиват или правят любов помежду си. Важното е някои ден отново да си върнем Ниш а защо не и Белград.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 юни 2010 20:51

Михайлович по време на войните в Югославия е играл първо в Звезда, а после в Рома. Знам, че се е записал доброволец в югославската армия. Относно Вуковар не визирах конкретно Михайлович, а по-скоро роднините , приятели и близките му. За Ниш и Западните покрайнини съм съгласен напълно с теб ;)
Последна промяна от Madridist на 05 юни 2010 12:45, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 05 юни 2010 12:42

Горкия, син на хърватка и сърбин...

Върни се в “Интер”