Св.лига по волейбол: Бразилия - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Св.лига по волейбол: Бразилия - България

Мнениеот Alex » 05 юни 2010 04:55

kobrata написа:Аман от разбирачи и най-лошото от тази тъпа българска омраза.Не мога да разбера какъв е този проклет феномен.Ало ,България игра срещу световния шампион по волейбол ,пълен доминант в последните десет години във волейбола.Бързо забвравихте ,че мачът се играе от девет и полвина сутринта ,че нашите момчета пътуваха десет часа.Не трябва просто да критикуваме ,ей така за разнообразие.В момента дори не мога да се ядосам на момчета ,че са загубили ,а просто съм бесен на глупостите и обидите ,които циркулират в този форум.Знаете ли ,че волейболът е един от малкото спортове ,в които ни бива? Оп да футболът :lol: Нека само да спомена на тези ,които нямат представа този мач е предаван в над 40 държави и обявен за мач на седмицата.Еми може би ,защото играят първият и четвъртият в света(говоря за актуалната класация на отборите ).Не знам дали сте наясно ,така по -край омразата ,че България има най -добрият играч в последните три години (за да го преведа на хора ,разбиращи от футбол и не от волейбол - все едно първо да сте имали Кака ,следваща година Роналдо ,а тази Меси ).Няма смисъл да обеснявам ,че България има един от най-талантливете отбори в момента(Само Владо и Жеков правят изключения,всички останали ,ако са живи и здрави могат да играят още поне седем и повече години)-тоест България ще се настъни за дълго на волейболния връх. Трудно ми е да приема ,че примерно трансферът на някакъв селски футболист в Левски или ЦСКА -буди повече интерес от колкото подобен мач.Но нищо!Нека се да си мечтаем ,че може да стигне подобно ниво и във футбола(пак превеждам -представете си Холандия или Испания на футбол ).Болно ми е ,че заради един мач ,започнаха някакво велико вайкане ,а нека да припомня ,че това е отборът донесъл национална гордост на нас България(трето място на световно първенство ,трето място на европейско ,участие на Олимпиада )-е равносметката .... Не искам да пиша повече ,но само да кажа ,че днес на полето играеха два (а дори трима ) от българското първество.С две думи има развитие,има идея.Цецо Соколов блъска топката ,да ама след две години ще бъде един от най-добрите на своя пост :!: И естествено не забравайте ,че ние сме България (няма нито терени ,нито бази ,нито подходящи зали ).Но все пак те успяват ,на пук на всички ... на пук дори и на самите българи

+1
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 юни 2010 04:59

palop написа:да не се заблуждаваме добри сме но не сме номер 1 така че реалноста е такава тоя нещтастен провокатор Владо Николов нали го видяхте смешник той прееба Пламен от национала а без Пламен виждате какво посрещане имаме то нестава само с забиване като тоя Цецо Соколов тази игра се играе и с главата. за мача какво да кажа небяхме на ниво нито алексиев нито теди салпаров даже и Жеков небеше кой знае колко в час а за тоя Владо Николов пак изобщо не ми се говори 20 класи над него е Боян йорданов но нали този коли и беси сега там то добре Мартин Стоев го беше изгонил от отбора

??????
А бе, ка квсе имате достъп до такава инфо???
Владо е един от най-достойните като поведение волейболисти и е капитан заради качествата, които има!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 юни 2010 09:28

Божеееееееее докаде стигнахме , да критикуваме волейболистите ни . Ние имаме право да се радваме на победите и да се ядосваме на загубите , НО НЕ И ДА КРИТИКУВАМЕ !!!!!! Ние сме никои сравнение с тези момчета , вижте те какво са постигнали и то в тази мизерия наречена БГ спорт . Незнам дали има спорт в който да сме в педесетицата , а тези момчета са 4-ти в колективен спорт .

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 юни 2010 09:39

niki87 написа:
vladitol написа:
Ponko написа:Ясно като бял ден 3:1 за Бразилия! Какво да не си помислихте, че ще ги бием хахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol:

Тъпак мълчи по добре :evil: :evil: :evil:

Прав е човекът.Но може да водиш 23:21 и да не можеш да посрещнеш елементарна топка и да направиш атака,къде отиваш ти,може би ;)

Ти си един от най- големите смешници в този форум .......

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юни 2010 10:34

Отново много глупости са се изсписали .... след загуба на нашите !
Аз пък лично, я очаквах тази загуба !
Даже ..... в прогнозата си за мача, познах и резултата .... и, че на бразилците ще им е изключително трудно !
Точно това исках ..... на тия да им е трудно и нервно !
Иначе, играхме според очакванията ми.
Само от сервиза съм недоволен !
Очаквах елементарните грешки .... които за съжеление ги правим много, в началото на всяко голямо съзтезание.
Те обаче .... ще намалеят с напредването на лигата.
Отлични бяха момчетата на блок !
Но във всички останали елементи .... бяхме доста под нивото си !
По интересно е да се отбележи, че бразилците си играха играта общо взето ..... да кажем в проценти, че бяха някъде на 60-70% от възможностите си.
Докато нашите ...... едвали играха с повече от 30-40% ! ! !
Дори и така ..... загубихме последните два гейма със само 2 точки разлика !
От това съдя ..... че Бразилия не ни надигра, нито игрово, нито тактически, нито физически ........ а ни биха психически !
Можеби и докакинският фактор изигра роля !
Не трябва да забравяме, че не е нужно да гоним първото място в групата ..... по скоро целта трябва да ни е, да вземем колкото се може повече точки !
И, като най добър втори .... също се отива на финалите !
В днешният мач, нашите трябва да търсят .... минимум тайбрек !
Длъжни са, да се опитат да вземат поне точка ( ако не се лъжа де ... или май при загуба с 2 - 3 се даваха две точки ) ?
Мисля, че днес ще играем още по силно !
Лошото е, че Бразилия не е отбор, който ще си допусне грешките от предния ден !
Ще видим какво ще се получи .....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 юни 2010 10:50

лошото е че днес очаквам още една загуба, ако не си оправим посрещането най-вече и холандия няма да можем да бием в двете срещи...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 юни 2010 11:06

Бижутера написа:лошото е че днес очаквам още една загуба, ако не си оправим посрещането най-вече и холандия няма да можем да бием в двете срещи...

ти пък къф си , че да критикуваш четвъртите в света ???
в колко спорта сме в двайсетицата , че да критикуваш тези момчета ????

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 юни 2010 11:28

DmG написа:
Бижутера написа:лошото е че днес очаквам още една загуба, ако не си оправим посрещането най-вече и холандия няма да можем да бием в двете срещи...

а ти па къф си че да ми даваш акъл...ще критикувам който и когато си поискам, кепиш?
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 юни 2010 13:38

DmG написа:

Смешника май си ти.България е трета в света ;)

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 05 юни 2010 14:18

Аз пък очаквам Пранди да смени тоя бездарник Тодор Алексиев, Не знам защо ама имам чуството, е днес ще направим нещо голямо, МНОГО ГОЛЯМО! Давам 3:1 ЗА България! :)
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Върни се в “Волейбол”