Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев
да се обединяваме с селски отбор4ета е недопостомо и сме6но.а за бареков сам си казал мнението.релама на гарба на отбора си правеха досега много след време 6те си говорим дали е добре тая банка да на финансира.според мен не е добре.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Yellow major написа:Почваме от В група с осигурени финанси!
Другото е ала бала.
КТБ са с Ботев.
Майоре, и аз така разбрах, но все пак е важно дали ще има блокираща квота, пък ако ще и Гугъл да са собственици, не мислиш ли?
Не натискайте ТУК!
До 3 г. затвор за работодатели, които не плащат осигуровките
Време е христолов да го приберат на "топло" две години не само не е осигорявал, но и заплати не е плащал.
-
- Контакти:
Re: До 3 г. затвор за работодатели, които не плащат осигуровките
Митко сега май ще трябва да излезе в балкана ... 

- botev_1912
- Контакти:
Шврнц Тпрунков написа:Yellow major написа:Почваме от В група с осигурени финанси!
Другото е ала бала.
КТБ са с Ботев.
Майоре, и аз така разбрах, но все пак е важно дали ще има блокираща квота, пък ако ще и Гугъл да са собственици, не мислиш ли?
Ако феновете не си осигурим регулиращ механизъм - то по добре да си почваме от селата!
Ако КТБ се съгласят на нашите условия - ДОБРЕ ДОШЛИ!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
botev_1912 написа:Ако феновете не си осигурим регулиращ механизъм - то по добре да си почваме от селата!
Ако КТБ се съгласят на нашите условия - ДОБРЕ ДОШЛИ!
Това имам предвид и аз. ОК, ако е вярно, яко пари, туй-онуй, но след време? Трябва да има регулиращ механизъм, който да не позволява Урода, част 2.
Не натискайте ТУК!
- Yellow major
- Контакти:
Don't worry ! Всичко е уредено.
Лесно може да се разбере дали КТБ биха искали да развиват Ботев. Ако се съгласят:
1. УС да остане и да може да наблюдава финансите на клуба и при определен дефицит да има клауза за 100% прехвърляне на управлението обратна към УС.
2. Да има предварително договорени минимални цели на отбора и ако те не се постигнат отново да има клауза за 100% прехвърляне на управлението обратна към УС.
Принципно това важи не само за КТБ, но и за всеки който иска да инвестира в Ботев. Добре е сегашната структура от 16 членен УС да се запази, както и 240 лв. за ставане член на клуба. Така ще имаме нужният контрол над клуба без да се бъркаме за щяло и не щяло на главния инвеститор.
1. УС да остане и да може да наблюдава финансите на клуба и при определен дефицит да има клауза за 100% прехвърляне на управлението обратна към УС.
2. Да има предварително договорени минимални цели на отбора и ако те не се постигнат отново да има клауза за 100% прехвърляне на управлението обратна към УС.
Принципно това важи не само за КТБ, но и за всеки който иска да инвестира в Ботев. Добре е сегашната структура от 16 членен УС да се запази, както и 240 лв. за ставане член на клуба. Така ще имаме нужният контрол над клуба без да се бъркаме за щяло и не щяло на главния инвеститор.
105 години / 4 поколения ботевисти!
botev_1912 написа:Ако КТБ се съгласят на нашите условия - ДОБРЕ ДОШЛИ!
Именно. Ама като гледам как действаха дося, явно си искат просто да дойдат и да колят и бесят... Затова съм и против тях, поне за момента.
П.С. Майоре, от около седмица сондираш против сдружението и с леките намеци ПРО-Бареков. Извинявай, поне за момента си изгуби надеждността като информатор.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Yellow major
- Контакти:
Спокойно те са само спонсори!