1. ЦСКА
2,3,4,5... останалите
крайно класиране 2008/2009
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: крайно класиране 2008/2009
ЦСКА Е ШАМПИОН - ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!
MaRTo1233 написа:cska_90 написа:с тази тема предлагам без заяждания и обиди всеки да напише как според него ще изглежда краиното класиране
ето и моя вариант:
1.ЦСКА
2.Черно море
3.Левски/Литекс
4.Литекс/Левски
5.Локо(СФ)
6.Сливен
7.Славия
8.Черноморец
9.Вихрен
10.Миньор
11.Ботев
12.Локо(МЗ)
13.Спартак(ВН)
14.Локомотив(Пд)
15.Пирин
16.Беласица
Съгласен съм с твоята само че Сливен ще са преди Локо сф и Локо Сф ще са доста по надолу към 7-8 място
Е чак пък 8.Сега нали вземат Камбуров и Горанов-тряа малко по-добре да се представят

VelBujd написа:cska_90 написа:с тази тема предлагам без заяждания и обиди всеки да напише как според него ще изглежда краиното класиране
ето и моя вариант:
1.ЦСКА
2.Черно море
3.Левски/Литекс
4.Литекс/Левски
5.Локо(СФ)
6.Сливен
7.Славия
8.Черноморец
9.Вихрен
10.Миньор
11.Ботев
12.Локо(МЗ)
13.Спартак(ВН)
14.Локомотив(Пд)
15.Пирин
16.Беласица
Това ти е предположението или така се надяваш да стане ? Всякакви предположения на този етап са абсурдни .. Но аз се надявам класирането да се запази същото както и след първия полусезон
Не бе просто ей така да видим кой ще познае.Естествено че това ми е желанието -особено за първите 5-6 места-останалите не ме интересуват много.

sedem_!_dva написа:Без заяждания мога да ти кажа, че това класиране си го написал не с червени очила, а с тъмно вишнено червени очила. Как според теб може Ботев да бъде на 11 място без Саидходжа и Данчо Минев, без пари в отбора и с фенове готови да направят всичко възможно да изгонят Христолов, дори и да ги изхвърлят в Б група. Иначе за челото ще бъде оспорвано, а Черно море 100 % ще е извън тройката, защото тя ще е Левски, ЦСКА и Литекс, не знам в каква последователност. Литекс прави много силна селекция с Ивайло Петков, Кишишев, един унгарец, които ще придадат манталитет на отбора и те ще станат много опасни, плюс Мъри нищо чудно да са и първи накрая.
да бе може би си прав -така ми се исак, а дали ще стане- ще видим.А за Ботев са ми просто симпатични и затова ,а все пак според мен Пирин и Локо след тоталната разпродажба особено орлетата и безобразната форма на Беласица и Спартак мисля че те са по-големи аутсаидери от тях.Може би трябва да разменя само местата на ЛОКо(МЗ) и Ботев.

Ticha написа:Ехееее! Че и от първо до 16-то място сте ги наредили! Роди се новия Нострадамус!
не бе просто еи така на маитап.Не стига че съм ви отредил второ място ми и недоволни

- lionel_messi
- Контакти:
1. ЛЕВСКИ
2.Черно Море
3.Литекс
4.цецка
5.Черноморец
2.Черно Море
3.Литекс
4.цецка
5.Черноморец
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
4ерно море са в троиката с ЦСКА и Литекс.Немога да кага кои 6те е първи
Отпадащи Беласица,Пирин ,Спартак, Ботев или Локо мездра.