Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: БФС-специалисти по погазване на наредбите и с 2-ен правилник

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 20:16

bnborisov написа:Луди сте с тези окръжни групи. Това в най-добрия случей са 10 години . Аз съм за варианта на ХРИСТОЛОВ.
Всичко друго е самоубийство. Хайде да не се правим на много горди единствени и различни. Всички искаме силен Ботев като през 80те. 16те свършиха много, много работа и браво за това. Аз обаче искам толкова силен Ботев, колкото те немогат да направят. Всеки просто си има някакъв таван.

Беше допуснал грешка, оправих ти я ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 04 юни 2010 20:35

bnborisov написа:Луди сте с тези окръжни групи. Това в най-добрия случей са 10 години . Аз съм за варианта на Барека.
Всичко друго е самоубийство. Хайде да не се правим на много горди единствени и различни. Всички искаме силен Ботев като през 80те. 16те свършиха много, много работа и браво за това. Аз обаче искам толкова силен Ботев, колкото те немогат да направят. Всеки просто си има някакъв таван.

+1

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 04 юни 2010 20:39

Стига с този идеялизъм,нека подкрепим всичко, което ще е най-добро за нашия обичан клуб и да не се делим кой по-голям ботевист.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 20:44

Отче, моите уважения, но не мисля, че един нов сельо в лицето на който и да е представител на КТБ ще е "най-доброто за нашия клуб" :roll:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 04 юни 2010 20:47

Друг, като сельо не вярвам да има на света. Зоните са живо погребване на клуба, забравете ги и още нещо тези които приемат започването на Ботев от б областна група, признават твърдението на бфс, че сме новосформиран клуб Ботев 2010 и трябва да започнем от нулата, аз не съм съгласен, искам силен, моя Ботев.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 20:50

И мен ЕДИНСТВЕНО това не ми харесва в евентуално започване от Б окръжна - че се подсилва мнението, че сме новосформиран клуб (това го писах и в друга тема). Не това, че ще изгубим 5 години. Колкото до друг като сельо - малко ли са ти примерите - батков, лупи, венци стефанов, галка, наков? Да, малко по-малко упорити (освен може би Венци), но същите боклуци...

viroglav
Контакти:

Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

Мнениеот viroglav » 04 юни 2010 21:18

vivacanary написа:
viroglav написа:Вчера е имало някаква среща , на някакво място в София , на което се е обмислял вариант Ботев да вземе лиценза на Академик Сф. и да играе през новия сезон в А група ... Академик Сф. е отбор , спонсориран от ДПС фирми на Ахмед Доган и е напълно възможно да стане врътката. Сега се сондира общественото мнение и е въпрос на няколко дни да се разбере дали това ще стане. При положение , че стане , то новия проформа собственик или най - малкото президент ще стане Николай Бареков. Конците обаче ще се дърпат от ДПС централата ... И а сте имали неблагоразумието да гласувате на изборите не за ДПС , то трансферите в Ботев ще бъдат ЙОК мираж ... Имате избор - да бъдете горди България и да работите заедно с феновете на другите отбори за свалянето на Боби Михайлов и Наско Сираков от шефските места в БФС или потурчване на Ботев. БК Левски вече си направиха избора отдавайки се на Доган паша ... Скоро време и футболния отбор на ПФК Левски ще последва примера на баскетболния ... Дайте си отговор на въпроса дали сте българи , за да давате власта в Ботев на турци ... ;)

:lol: :lol: :lol:
Нищо не ме беше разсмилаво така до сега!

Който може да чете , да слуша ... Който може да слуша , да чете ... Истината , която искам да ви кажа е някъде там между редовете на това , което съм написал. Ако можете да я видите разбира се. Не мога да ви я кажа по - конкретно в момента ... И един последен жокер , който не биваше да ви давам , но нали сте ми симпатични като фенове , то ще ви го кажа - Димитър Христолов ІІ скоро ще се появи предрешен в ролята на благодетел и човек , на който всички фенове му имат безрезервно доверие ... но този ще бъде много по - убедителен и богат на обещания човек ... Тип Лупи , ако ме разбирате ... А хората , които в момента управляват Ботев ще му подарят клуба срещу някакви обещания за просперитет в бъдеще време ... Спирам , който трябва ще ме чуе и ще ме разбере. За другите това е една мацаница от думи и такава и трябва да си остане ... ;)

п.п. В момента не се знаят отборите , които ще играят в Б групите и за това си има причина ...

BultraStyle
Контакти:

Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

Мнениеот BultraStyle » 04 юни 2010 21:35

Сега нали се сещаш какви полемики ще станат след това твое мнение :) Нека нещата се казват конкретно

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот Alternative » 04 юни 2010 21:35

celer написа:
1912 написа:време е да погледнем реалността в очите,а тя е жестока!5 групи надолу за 1 година,тва е трагедия!време е да спрем с клишетата,че тои не умира и т.н.
по-времето на селяка публиката ни се стопи сигурно с 50% и то пак играехме предимно в а група,имаше мачове с левски,цска,локо.сега няма да има дербита,няма да има пълна трибуна изток и хореография,за 5 години по групите ще се стопим до неузнаваемост!и докато стигнем "в" и "б" толва ще сме отслабнали,че не е сигурно дори,че ще влизаме директно от първата година в по-горната група...първите мачове ще има някво фалшиво до голяма степен оживление и ще има няколко хиляди човека,после ще намаляваме постоянно.КОГАТО ЕДИН ОТБОР Е СИЛЕН ПЕЧЕЛИ ПРИВЪРЖАНИЦИ,КОГАТО Е В ГРУПИТЕ СТАВА ОБРАТНОТО!и тва е неуспорим факт в световен мащаб!
РЕШЕНИЕТО-или по-точно наи-малкото зло е,да търсим някои от б или в наи-лошия случи в да се влее в Ботев,пък ако ще и половината бюджет да трябва да дадем за това!!!

Евала един човек да го каже, но нали бяхме готови да почнете от аматьорска група какво стана ??

Нека всички локомотивци не изпитаме и капчица съжаление , нека това им е наказанието за всичката помия която изляха след убийството на Жоро Илиев и всичката помия , която изливат и днес .Нещата си идват на мястото , когато не си знаеш годината на раждане , когато я заменяш с по-стара , когато си започнал да риташ с крадена топка , когато партията те е бутала напред , когато идол им е Овчарчето Калитко , когато за теб е по-важно Локо да не стане шампион , отколкото ти да се спасиш , когато си издигал турско знаме над агитката си , нека почива в мир един отбор , които принадлежи на миналото .

Нещо си в грешка.Никой не иска от вас съжаление,отново се филмирате. ;) Ние ще се преборим с този проблем.След няколко години ще се върнем в А група,ще ми бъде интересно дали ще имате развитие като клуб през този период.Много добре знаеш защо беше издигнато турското знаме...
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”