Опциите: ЗА и ПРОТИВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Опциите: ЗА и ПРОТИВ

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 20:48

ВЕЛИК Ботев или ИСТИНСКИ Ботев, кое е по-важно за теб? Или са ти малко 11 години селяния, та викаш да ги пробваме тия, след 3-4 години като почнат да си правят каквото искат ще ги изгоним за има-няма 11 години. Къв е проблема да имат пълна собственост...

Да се бяха появили и преборили по-рано, мамицата им! Не когато вече се създава нова организация и има реалната опасност да има два отбора Ботев. Именно затова Бареков пречи - защото волно или неволно помага на сельо да ни затрие...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 04 юни 2010 21:00

veseo написа:ВЕЛИК Ботев или ИСТИНСКИ Ботев, кое е по-важно за теб? Или са ти малко 11 години селяния, та викаш да ги пробваме тия, след 3-4 години като почнат да си правят каквото искат ще ги изгоним за има-няма 11 години. Къв е проблема да имат пълна собственост...

Да се бяха появили и преборили по-рано, ******та им! Не когато вече се създава нова организация и има реалната опасност да има два отбора Ботев. Именно затова Бареков пречи - защото волно или неволно помага на сельо да ни затрие...

А ти какво искаш ВЕЛИК Ботев или УМРЕЛИЯ Ботев
А що се отнася до пълната собственост тя и с Барека и без него ще я има. Казвал съм го и преди: няма такъв който да изсипе една торба пари да викне само Ботев и да си тръгне.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 юни 2010 21:09

Вече ще се казвате Ботев-Асеновец - тъпо.
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 21:10

Точно фен на Литекс/ЛЕКС/Осъм да дразни за имена...
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 юни 2010 21:15

Баце явно не си чел темите от вчера за да знаеш позицията ми.
Ние може да сме сменяли имена, но сме наследявали един и същ отбор, а не сме играли някъде с лиценза на друг, за което е поста ми :!:

То ест селския отново ви прецака :twisted:
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 21:21

Е да, не сте си изгубили честта, вземайки друг лиценз, просто никога не сте имали такава, тъй като сте изкуствено отборче тип Челси. Има разлика между нашия и вашия случай, имаш право, просто не виждам какво те засягаме ние?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 юни 2010 21:23

Явно и ти си от тези които първо действат и тогава мислят.
Прочети тази тема и вероятно ще ти светне сигналната лампа botev/viewtopic.php?f=7&t=49171
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 04 юни 2010 21:55

PFC Litex написа:Вече ще се казвате Ботев-Асеновец - тъпо.

Ботев взима лиценза на някой от тези отбори.Нищо повече няма да се промени.
Изображение
Изображение

naka_g
Контакти:

Мнениеот naka_g » 05 юни 2010 04:49

За кои вариант съм.
Всичко изброено, без зимане на лиценз на друг отбор.

Иначе, по мачовете и като сме падали ( последните 10 години редовно) ако момчетата на терена са се борили и хвърлили в мача със сърце, винаги са били подкрепяни. Ако сме играли хубаво, но сме паднали - пак са подкрепяни. Аз бездушната игра не я приемам от футболисти на Ботев.

Още помня на последното европейско на което играхме, бях във Франция, зяпам си аз мачовете на нашия отбор в едно и също заведение. След мача с Италия, за първи път бях усмихнат, бармана ме пита италианец ли си, отговор българин. Следва, ми що си доволвн паднахте и отпадате от първенството. Казах само ми тоя мач се хвърлиха и играха и играха хубаво.

Само да вметна Б окръжна не е толкова зле. Всички отбори са на по 50 км от Пловдив - 10 лв за гориво и минералните води ( ако сте повече хора в кола - даже и за една ракия в кручмата ще останат от тия пари), колко родители ще покажат на децата си що е то гостуване на Ботев в друг град.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 05 юни 2010 07:09

Вариантът е един:
Ботев във възможно най-горно ниво, на всяка цена и с всички средства!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Ботев”