3latan написа:antonzzzz написа:hetfield написа:Не само,че ще бием ами и то знаете ли какви имена Левски (Карлово),Арсенал (Казанлък)ако някой знае още да каже.Сигурен съм,че има някъде и някой Локомотив като за тръпка.С това повече искам да разведря темата отколкото някой да се чувства обиден
Както виждаш,някои хора ги интереува дали бие...защото ако пада-вече не са от Ботев.
БОТЕВ трябва да се подкрепя безрезервно.
Аз съм за вариант 3.С изяснен план за бъдещето!
Реално за тези 5 години можем да възродим пепелта,оставена от селския. И то с хора,които носят БОТЕВ в сърцето си( най-малкото други няма да искат да дойдат в клуба,но те така или иначе не ни трябват). За 5 години можем да имаме готов стадион.
Незнам какво си пил,но аз след една безсънна нощ и кутия цигари , като чета такива убийствени за клуба изявления се чудя как може да има толкова елементарни хора,които смятат че е по-важно някой да те потупа по рамото и да каже:"Браво,много си горд и смел!Не се спря пред нищо за да доубиеш собствения си клуб."Пред това "БОТЕВ" да играе след 1 или 2 г. отново в "А"гр. пред пълни трибуни.
Ако на 15 .06,БОТЕВ се озове в зоните, на събранието някой от 16 -те ентусиасти или всичките трябва да са готови за ритуално самоубийство за да откупят срама от собствената си некомпететност!
А дали Христо Ботев е смятал,че е по важно някой да го потупа по рамото и да каже" Браво,много си смел и горд" ?
Пред това Ботев да е свободен,свят и чист и това да " да играе след 1 или 2 г. отново в "А"гр. пред пълни трибуни" - аз избирам първото.
И ако твоя син е очаквал Ботев винаги да побежда,то моя е възпитан да очаква,че Ботев винаги ще бъде Красота,Вяра и Борба. И ако някой иска да го потупа някога по рамото за този му идеал - то определено ще усети и моята ръка.