Стигаа с критиките. Какво да очакваме, наште да се разкрият от първия мач и като дойде световното едвам да ходят по терена. Нека да сработят състава в лигата, а ако се издъним на световното тогава да критикуваме. То мача си беше едно надлъгване и никой от двата отбора не искаше да покаже потенциал, утре очаквам същото.
Все пак съм раостен, че за волейбола спорим дали ще вземем медали и какви, а всяко място под трето се смята за провал.
Ето идва световно по футбол, а там дори не участвае...
Така, че малко уважение за момчетата донесли ни толкова радости, защото иначе щяхме само за трансфери да пишем по форумите и да коментираме как другите държави се представят на големи форуми.
Св.лига по волейбол: Бразилия - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Св.лига по волейбол: Бразилия - България
така е пич прав си но каде е Боян Йорданов питам аз дали наистина е контузен или има нещо друго малко хора знаят че примерно Жеков и казийски не се долюбват кой знае колко малко хора знаят че Владо Николов казва кой да се взима да играе и кой не и много много други неща ватре в отбора заради които винаги се проваляме а иначе няма спор може би сме едни от най добрите та да некажа и най добрите в последните 3 години
Стига бе! Стига с критиките, кое е срамното и тревожното да загубиш с 3:1 срещу най-силния отбор на планената за последните 10 години и то при тяхно домакинство, заключенията и изводите ще ги правим най-рано след края на Световната лига, даже наесен след СП. Не съм гледал мача, но съм сигурен, че сме играли що-годе добре като за първи мач, сигурен съм, че сме допускали много елементарни грешки, но така е било винаги, дано Пранди да ги изчисти, той е способен на това. Защо никой не отбелязва доброто включване на Теодор Тодоров, който като гледам статистиката е направил 6 блокади, защо българите плюем и критикуваме след всеки неуспех, утре ако бием Бразилия, всичките тези критици сега ще се изпокрият като мишки.
Нека бъдем реалисти загубихме срещу най-силния, най-стабилния отбор при това при гостуване. А и това е все пак само един мач, остават още 11!
Сигурен съм, че ще влезем във форма...
Търпение, българи, търпение...
Нека бъдем реалисти загубихме срещу най-силния, най-стабилния отбор при това при гостуване. А и това е все пак само един мач, остават още 11!
Сигурен съм, че ще влезем във форма...
Търпение, българи, търпение...
Когато национален волейболиста от 10 сервиса праща топката 7 пъти в мрежата няма как да не се критикува.Иначе съм съгласен,че в отбора има страхотен потенциал,дано до световното го развием,че вече ми омръзна все ние да сме в подножието на върха.Крайно време е да изиграем един финал на голям форум 

-
- Контакти:
palop написа:така е пич прав си но каде е Боян Йорданов питам аз дали наистина е контузен или има нещо друго малко хора знаят че примерно Жеков и казийски не се долюбват кой знае колко малко хора знаят че Владо Николов казва кой да се взима да играе и кой не и много много други неща ватре в отбора заради които винаги се проваляме а иначе няма спор може би сме едни от най добрите та да некажа и най добрите в последните 3 години
Ти да не си вЪтре в отбора? Защо всичко трябва да се подлага на съмнение? Понякога има защо, но в случая... Не бих казала. За Жеков-Казийски бих могла да се съглася, но преди година-две. Последно време са много по-ефективни заедно и си личи. Днес например взаимодействието на Жеков с Казийски като цяло беше най-добро по това, което си спомням. Какво значение има дали са първи приятели извън игрището, като от ЕП 09 насам доста добре играят заедно. И да имат конфликти, аз вече не забелязвам. Дори днес.
Сервизът беше много зле днес. Казийски много добре тръгна на сервиз, но след 1-2-рия гейм-срив на сервиз. Но беше добре, играхме равностойно на световния Бразилия. Видях само, че тръгнахме с по-организирана игра от доста години насам - много далеч сме, много, но беше добре! Има много път, но това е едва първия мач за годината. Оптимистка съм!
-
- Контакти:
Жалко, че загубихме.
След гейма, който взехме, играхме без никаква концентрация.
П.п
Успех в утрешния ни мач.
След гейма, който взехме, играхме без никаква концентрация.

П.п
Успех в утрешния ни мач.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Някой знае ли, защо е бил този шантав начален час на срещата (9:30 местно време)?
Аз предлагам, като ни върнат бразилците визитата, да почнем примерно в 23:30.
Аз предлагам, като ни върнат бразилците визитата, да почнем примерно в 23:30.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Не мога да разбера защо не вика Милушев след като е контузен Боян Йорданов, тоя Соколов нека е голям талант, ама само мачка топката с всичка сила и каквото стане, тук там минава случайно някой удар, много пъти ме изнерви в тоя мач, иска се и повече акъл, не става само с мускули
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
- Контакти:
Mourinio написа:Не мога да разбера защо не вика Милушев след като е контузен Боян Йорданов, тоя Соколов нека е голям талант, ама само мачка топката с всичка сила и каквото стане, тук там минава случайно някой удар, много пъти ме изнерви в тоя мач, иска се и повече акъл, не става само с мускули
Защото, поне доколкото знам аз, Боян ще отсъства само от гостуванията и няма да има смисъл. Възстановява се тук и на домакинските ни мачове ( надявам се! ) ще играе. А пък и когато е решено това, май Милушев вече не е бил картотекиран за Световната лига и е нямало накъде.
Относно Соколов... Съгласна съм донякъде. По-експресивен е сега. Но ще помъдрее, ако продължава в същия дух, защото действително е много добър. Затова да не му се сърдим сега. Точно той и другите млади ще са в основата на отбора след няколко години.
По случая върнах лентата малко назад ( "далееечната" 2006-та ), та се сетих днес - каква разлика! - Казийски'06 -че и по-ранен- и Казийски'10.Забелязвате ли? Същият случай като Соколов. Е, почти същия, защото Казийски си е Казийски - тези рискованите удари доста му вървяха. Но сега е тотално променен. Което си е напълно в реда на нещата, разбира се. Просто отбелязвам колко по-технично играе сега, просто е смайващо. От абсолютен талант сега е лидер.