Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот megan fox » 04 юни 2010 19:25

hetfield написа:
megan fox написа:Значи наистина канар е = на фурнаджийска лопата, защото преди няколко месеца имахте същата фенска маса, но тогава ВЪПРЕКИ нея бяхте готови да играете при аматьорите!

Жалко! Наистина жалко! :(

Тогава отново имаше превърженици на италианците и противници.Много неоснователно обиждаш доста хора

Не искам да обиждам никого, още по-малко пък вас! Както казах отбора ви ми е много симпатичен и му симпатизирам, но в момента съм разочарован от ЧАСТ от феновете ви.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

veseo
Контакти:

Re: БФС-специалисти по погазване на наредбите и с 2-ен правилник

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 19:31

Доказан ботевист? Играещ мръсно, за да ни "помогне"? Ай сиктир от такива "честни и почтени" бизнесмени, които "не се уморяват да вършат добрини" :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 юни 2010 19:33

Мислиш ли ,че ако ситуацията е такава в Левски,ЦСКА,Велбтжд-ПЛД и там няма да има хора с различно становище?Мен не ме тревожат желанията на феновете,а това което се случва на върха.Ето тези 2 групи,които се създадоха работят срещу Ботев.Ако имат обща цел ще се обединят за нея,но явно едните пречат на другите

celer
Контакти:

Мнениеот celer » 04 юни 2010 19:36

1912 написа:време е да погледнем реалността в очите,а тя е жестока!5 групи надолу за 1 година,тва е трагедия!време е да спрем с клишетата,че тои не умира и т.н.
по-времето на селяка публиката ни се стопи сигурно с 50% и то пак играехме предимно в а група,имаше мачове с левски,цска,локо.сега няма да има дербита,няма да има пълна трибуна изток и хореография,за 5 години по групите ще се стопим до неузнаваемост!и докато стигнем "в" и "б" толва ще сме отслабнали,че не е сигурно дори,че ще влизаме директно от първата година в по-горната група...първите мачове ще има някво фалшиво до голяма степен оживление и ще има няколко хиляди човека,после ще намаляваме постоянно.КОГАТО ЕДИН ОТБОР Е СИЛЕН ПЕЧЕЛИ ПРИВЪРЖАНИЦИ,КОГАТО Е В ГРУПИТЕ СТАВА ОБРАТНОТО!и тва е неуспорим факт в световен мащаб!
РЕШЕНИЕТО-или по-точно наи-малкото зло е,да търсим някои от б или в наи-лошия случи в да се влее в Ботев,пък ако ще и половината бюджет да трябва да дадем за това!!!

Евала един човек да го каже, но нали бяхме готови да почнете от аматьорска група какво стана ??

Нека всички локомотивци не изпитаме и капчица съжаление , нека това им е наказанието за всичката помия която изляха след убийството на Жоро Илиев и всичката помия , която изливат и днес .Нещата си идват на мястото , когато не си знаеш годината на раждане , когато я заменяш с по-стара , когато си започнал да риташ с крадена топка , когато партията те е бутала напред , когато идол им е Овчарчето Калитко , когато за теб е по-важно Локо да не стане шампион , отколкото ти да се спасиш , когато си издигал турско знаме над агитката си , нека почива в мир един отбор , които принадлежи на миналото .

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юни 2010 19:37

Очевидно има конфликт на интереси, но тогава запитай се кое е най-доброто за любимият ти отбор. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 04 юни 2010 19:59

Луди сте с тези окръжни групи. Това в най-добрия случей са 10 години . Аз съм за варианта на Барека.
Всичко друго е самоубийство. Хайде да не се правим на много горди единствени и различни. Всички искаме силен Ботев като през 80те. 16те свършиха много, много работа и браво за това. Аз обаче искам толкова силен Ботев, колкото те немогат да направят. Всеки просто си има някакъв таван.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 04 юни 2010 20:01

К*р за тая Банка , Ботев на ботевистите!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 04 юни 2010 20:01

bnborisov написа:Луди сте с тези окръжни групи. Това в най-добрия случей са 10 години . Аз съм за варианта на Барека.
Всичко друго е самоубийство. Хайде да не се правим на много горди единствени и различни. Всички искаме силен Ботев като през 80те. 16те свършиха много, много работа и браво за това. Аз обаче искам толкова силен Ботев, колкото те немогат да направят. Всеки просто си има някакъв таван.

+1

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 04 юни 2010 20:02

Купуваме лиценза на Академик Сф и директно в А група ;)

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 04 юни 2010 20:10

кан72 написа:Купуваме лиценза на Академик Сф и директно в А група ;)

Те Академик са се наредили на опашка пред Колежа да си продават лиценза :)

Върни се в “Архив”