Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: Важен въпрос към БФС???????

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 18:08

Alternative написа:Успокойте топката и без обиди,защото темата става безсмислена.Въпреки,че въпроса е важен към БФС.

Прав си увлякох се.

Не ме разбираите погрешно. Всеки харесва най-много собственото си гардже.

СПървите няколко поста ми бяха по-темата т.е. че не виждам проблем няколко хиляди зрители да присъстват на мач от регионалните лиги поради естеството на терените и прочие.

Увлякох се впоследствие защото ми е болно и тъпо да гледам как някои хора се опитват да умаловажат постигнатото от Левски през тези близо 100 години и да се приравнят с клуба за които са си дали живота много мнои роднини и като прости привърженици и като футболисти и като ръководители. За това малко се позахласнах. Моля да ме извините ако съм Ви засегнал. Ботев едва ли ще играе по-надолу от В група. Смятам че само се провокира напражение, типично по левскарски.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 юни 2010 18:10

loko29 написа:Ако искате да видите истинският футбол в окръжните групи влезте в саита на ФК "Левски"с.Егълница,единствен по рода си и много интересен.Ще видите Левски с червени екипи,състезател,треньор и президент на 56 години играе заедно с 18 годишни и още много интересни неща.Влезте и вижте няма да съжялявате!

A знаеш ли,че охраната на мача им ще им коства издръжката за 2-3 години?Язък им и за сайта и за всичко тогава.Ама от кондуктор мисъл ли да търся,или машинист де да те знам

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот ilian12 » 04 юни 2010 18:10

Аз като българин искам най-доброто за БГ, като баща - най-доброто за детето ми, като ботевист - най-доброто за Ботев и ми е през оная работа какво си мислят другите.

Защо ни смятате за олигофрени изпълващи съсъществуването си със самоизтезание и самонаказание? Моля опитайте вие, не се блъскайте все пак.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Re: Свобода или смърт

Мнениеот daimio » 04 юни 2010 18:11

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ -беше темата
Аз избирам свободата .Дори и да умрем да умрем свободни.Да се борим за нещо,което си струва за БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!

forewer canar
Контакти:

Мнениеот forewer canar » 04 юни 2010 18:11

На кой му пука какво ще кажат феновете на Локо Пв? Ай стига само с тая гордост, до никъде не я докарахме с нея! Ботев няма да играе по селата! ботев е легенда, той е нашя отбор, феновете са тези които са го създали и са го направили такъв! След като е нужно да прибегнем и до не толкова приятни за всички ни начини - ще го направим! Вливания, сливания, каквото трябва! само не ми говорете за Барека и ЦКБ, сега сигурно се радва Бареков за нещастието ни, големия Ботевист

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юни 2010 18:12

ilian12 написа:Аз като българин искам най-доброто за БГ, като баща - най-доброто за детето ми, като ботевист - най-доброто за Ботев и ми е през оная работа какво си мислят другите.

Защо ни смятате за олигофрени изпълващи съсъществуването си със самоизтезание и самонаказание? Моля опитайте вие, не се блъскайте все пак.

И какво, ако се слеете примерно с Дива свиня Цонево... това пак ли ще бъде автентичният Ботев??! Я пак си помисли! Тогава ще сте едно смешно отборченце с незаслужени претенции за чужда история!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 04 юни 2010 18:17

Представи си, че аз съм от БФС и ти отговарям в момента на въпросите: Първо: Възможният максимален брой зрители е равен на максималният брой места. Тоест колкото места има толкова ще гледат. Като имам 5 хиляди фена и си направя отбор в В областна, тъй като нямат стадиони да ги събират БФС да ме пратят в А или Б група ? Звучи ми малко тъпо. Второ: Ако се държите като граждани за каквито се имате, а не като тъпи селяни няма да е нужен и 1 полицай да ви пази. Мисля, че с това отговорих на запитването ви Господин-Х. Поздрави от БФС. Мисля, че с това темата се приключи !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 04 юни 2010 18:18

Gretna написа:
Alternative написа:Успокойте топката и без обиди,защото темата става безсмислена.Въпреки,че въпроса е важен към БФС.

Прав си увлякох се.

Не ме разбираите погрешно. Всеки харесва най-много собственото си гардже.

СПървите няколко поста ми бяха по-темата т.е. че не виждам проблем няколко хиляди зрители да присъстват на мач от регионалните лиги поради естеството на терените и прочие.

Увлякох се впоследствие защото ми е болно и тъпо да гледам как някои хора се опитват да умаловажат постигнатото от Левски през тези близо 100 години и да се приравнят с клуба за които са си дали живота много мнои роднини и като прости привърженици и като футболисти и като ръководители. За това малко се позахласнах. Моля да ме извините ако съм Ви засегнал. Ботев едва ли ще играе по-надолу от В група. Смятам че само се провокира напражение, типично по левскарски.

По надолу ще е майна.На селския няма да се молим.Нито на бфс-искаха война ще си я имат.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: БФС-специалисти по погазване на наредбите и с 2-ен правилник

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 18:18

Затова искам Ботев по испански модел, ако ще и в "Д" окръжна. Тогава само феновете ще управляват и подобни простотии ще бъдат сведени до пренебрежими форми.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 04 юни 2010 18:25

megan fox написа:
ilian12 написа:Аз като българин искам най-доброто за БГ, като баща - най-доброто за детето ми, като ботевист - най-доброто за Ботев и ми е през оная работа какво си мислят другите.

И какво, ако се слеете примерно с Дива свиня Цонево... това пак ли ще бъде автентичният Ботев??! Я пак си помисли! Тогава ще сте едно смешно отборченце с незаслужени претенции за чужда история!

Абе Меган, абе Фокс, защо не погледнеш как се отнасяха до сега с отбора ни , като селска команда заради невменяемия ни собственик и всеки си прявеше и продължава да си прави т...к с нас?
Какво искаш да ми кажеш (след като явно се разбра кой стои зад СПФК Ботев и че е готов за Б група), че беше нормално същия този отбор да се запрати в небитието или да му се помогне от мафиотското ни БФС?
Затова аз съм да няма морал,когато ножа ни е опрял до кокъла и трябва да се действа без скрупули.
Моля те не ме поучавай за автентичния ни отбор! То е ясно на всяко хлапе!

Върни се в “Архив”