Gretna написа:petko_cska написа:Въпроса на човека си е много на място и тези на които не им харесва този въпрос са май чиновниците от БФС с никовете си, които скочиха срещу него вместо да си лакират ноктите и им развали спокойствието. За нас или Левски никога не биха взели такова решение.
Нормално е това. Ние да не сме Ботев Пловдив. Защо хората от Ботев се сравнява с големите а не се погледант отстрани и не видят че трябва да ядат още много кус-кус за да стигнат на ръст батковците.
Или някои иска ми да ми каже че в Пловдив няма фенове на Левски и ЦСКА.
Омръзна ми да сравяват отбора на Ботев Пловдив с отбора на Левски София ( аиде с ЦСКА както и да е ). То бива безочие бива ама това си е направо все едно Хартс да се сравнява с Селтик. Не става. Хартс е голям отбор но Селтик е Велик отбор. Ботев е голям отбор за българските стандарти но Великите са в София. Съжалявам, че Пловдив е бил в Източна Румелия иначе сега със сигурност щеше да е столица на България и Ботев Пловдив щеше да има поне 30 титли и още толкова купи + няколко полу-финала за КЕШ,МЕШ и ПЕШ. Съжалявам ама такава си е реалноста.
Забравете някога за Левски и ЦСКА да се мери със същият аршин като за Ботев. То като се замисля май ЦСКА са малко прецакани защото чат пат си ги наказват ама Левски поне за последните 20 години е над тия неща. Такъв е живота. За някои суров а за друг прекрасен.
Впрочем като отбележим факта, че Ботев Пловдив е отбор от третият по-големина град в България и е спечелил 2 титли и 2 купи за 1000 години, кое го прави равен с Левски и ЦСКА???
Как един голям футболист на Левски и ЦСКА не избра да играе за Ботев а все обратното става. Сигурно защото...........
Няма как да се сравняваме по титли и т.н верно е.Искахме да опитаме ама нъц