Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Свобода или смърт

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 15:47

Veso1913 написа:
1912 написа:абе кво ви става бе,първо бяхме готови на компримис да загубим една година,но да го няма селския,после колкото и нереално да ни звучеше бехме готови дори в "в" група да идем само и само да го няма,на стадиона 99% бяха на мнение,че трябва да започнем с на някои лиценза от б в наи-лошия случи от в,сега понеже свинкваме с мазаохизма си спрямо любимия отбор вече има мнения и за б окръжна....очаквам утре да се появи някои които ще иска да закрием Ботев тотално,за да запазим гордостта си и да го има само в нашите спомени и никои да не може да ни го вземе и да се гаври с него????!!!!??;фвфдввсг.МИСЛТЕ ДОКАДЕ Я ДОКАРАХМЕ,боли ме кура сега за всички останали,важното е ние да погледнем реалността в очите!и да си кажем всичко този път!защото преди година едва ли имаше хора които бяха готови да тръгнем от б окръжна,но лека ,полека пак ни се промиха мозъците...

Гордоста е важно нещо.Ако Ботев-истинския,оня поета,не отбора нямаше гордост,сега нямаше да го знае никой.Именно гордоста е нещото,което в момента ви различава,сред онези безличните селски тимчета в Б окръжна.Внимавайте да не я загубите.Защото с нея,ще си отиде и уважението на фенове като мен,които ви подкрепяха безрезервно.Нищо че съм от друг отбор.Правдата и самоуважението според мен ни правят истински хора,а не титлите и мегаломанщината на феновете на някои други отбори.Защото макар и в трета глуха на английския футбол,отбори като Лийдс ще ги харесвам и уважавам-респективно помня.А такива като Челси,ще са ми противни.А в Родината отбори като Дунав,Етър,Спартак пл,Ботев вр,а сега и вашият Ботев,няма да бъдат забравени от хората обичащи футбола.Но ако сега си плюете в лицата заради един жалък лиценз,ви гарантирам че и самите вие няма да се уважавате.

Благодарско за добрите думи. Дано се окажем на висотата на Поета!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 15:53

Jeff Ament написа:

Да помогнем за възраждането на любимия ни клуб! Да докажем най-вече на себе си, че можем и ще го направим!

От 13 часа на 02 юни до днес са се записали 17 нови члена. След новината за "Б" група, след всички циврения, че ще загубим младите фенове.
Май не сме толкова загубени, колкото искат де ни изкарат 4-5 търсачи на слава!
Не ща Бареков, не ща нов цар на Колежа!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

Мнениеот vivacanary » 04 юни 2010 15:58

viroglav написа:Вчера е имало някаква среща , на някакво място в София , на което се е обмислял вариант Ботев да вземе лиценза на Академик Сф. и да играе през новия сезон в А група ... Академик Сф. е отбор , спонсориран от ДПС фирми на Ахмед Доган и е напълно възможно да стане врътката. Сега се сондира общественото мнение и е въпрос на няколко дни да се разбере дали това ще стане. При положение , че стане , то новия проформа собственик или най - малкото президент ще стане Николай Бареков. Конците обаче ще се дърпат от ДПС централата ... И а сте имали неблагоразумието да гласувате на изборите не за ДПС , то трансферите в Ботев ще бъдат ЙОК мираж ... Имате избор - да бъдете горди България и да работите заедно с феновете на другите отбори за свалянето на Боби Михайлов и Наско Сираков от шефските места в БФС или потурчване на Ботев. БК Левски вече си направиха избора отдавайки се на Доган паша ... Скоро време и футболния отбор на ПФК Левски ще последва примера на баскетболния ... Дайте си отговор на въпроса дали сте българи , за да давате власта в Ботев на турци ... ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нищо не ме беше разсмилаво така до сега!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 04 юни 2010 16:04

viroglav написа:Аз съм мургаво ваксаджийче

Застреляй се ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 04 юни 2010 16:10

Има дори вариант да вземем лиценза на Велбъжд Кн, който по нови данни се предава на произволен клуб по ротационен принцип за по 10 години!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

karabadabul
Контакти:

Важен въпрос към БФС???????

Мнениеот karabadabul » 04 юни 2010 16:38

Искам да попитам господата от централата как селата ще организират мачовете си срещу Ботев след като от БФС изпратиха отбора в най-долните групи. Как едно село ще плаща на полиция да охранява хилядите фенове които ще се стичат на стадиони на които има най-много по 100 места и кой ще е отговорен за това? Как ще свири един съдия в такава обстановка и т.н. Ясно е, че с перука на главата трудно се мисли, но все пак...

tprodanov
Контакти:

Re: Важен въпрос към БФС???????

Мнениеот tprodanov » 04 юни 2010 16:40

И според теб, заради това, че има много фенове, отбора трябва да играе в по-горни групи? Странно..
А това как селата ще домакинстват е проблем единствено на селата. Ако не могат - да се отказват от футбола. Време е да се погледне сериозно на тая игра.

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 04 юни 2010 16:51

tprodanov написа:И според теб, заради това, че има много фенове, отбора трябва да играе в по-горни групи? Странно..
А това как селата ще домакинстват е проблем единствено на селата. Ако не могат - да се отказват от футбола. Време е да се погледне сериозно на тая игра.

Това изобщо не е проблем на селата, защото ако прочетеш правилника за провеждане на състезание в тези групи ще разбереш какво имам предвид. :twisted: и си е проблем точно на БФС! Даже в момента собственици на отбори от т. нар. села имат среща и скоро ще им се изсипят на главите със същия въпрос. А, че от БФС са строги само към отбори от провинцията и на теб ти е ясно. Имаше толкова врати в правилника им, но те се уплашиха, че Ботев може много по-скоро да обърка сметките на някой "гранд" и ги пратиха по селата.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 04 юни 2010 16:54

Уважавам супер много Ботев, но като нов отбор нямате никакво, ама никакво правило да играете по-нагоре от областните групи, БФС сефте направиха нещо умно като не ви допуснаха да участвате, където си искате(имай предвид, че и аз се подписах в смешната ви подписка от солидарност, но предварително беше ясно, че работата е обречена).
Като си чел правилника поясни на нас, невежите, как се процедира с новосъздаден отбор?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 юни 2010 16:54

Аман. Добре де, не ви ли омръзна това плюене. Новите шефове на Ботев признаха, че решението е правилно. Само вие продължавате да се държите като някакви измекяри, които искат по втория начин да прогресират. Дай по твоята логика - Левски и ЦСКА да играят вечно в Шампионската лига, защото имат най-много публика.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Архив”