Veso1913 написа:1912 написа:абе кво ви става бе,първо бяхме готови на компримис да загубим една година,но да го няма селския,после колкото и нереално да ни звучеше бехме готови дори в "в" група да идем само и само да го няма,на стадиона 99% бяха на мнение,че трябва да започнем с на някои лиценза от б в наи-лошия случи от в,сега понеже свинкваме с мазаохизма си спрямо любимия отбор вече има мнения и за б окръжна....очаквам утре да се появи някои които ще иска да закрием Ботев тотално,за да запазим гордостта си и да го има само в нашите спомени и никои да не може да ни го вземе и да се гаври с него????!!!!??;фвфдввсг.МИСЛТЕ ДОКАДЕ Я ДОКАРАХМЕ,боли ме кура сега за всички останали,важното е ние да погледнем реалността в очите!и да си кажем всичко този път!защото преди година едва ли имаше хора които бяха готови да тръгнем от б окръжна,но лека ,полека пак ни се промиха мозъците...
Гордоста е важно нещо.Ако Ботев-истинския,оня поета,не отбора нямаше гордост,сега нямаше да го знае никой.Именно гордоста е нещото,което в момента ви различава,сред онези безличните селски тимчета в Б окръжна.Внимавайте да не я загубите.Защото с нея,ще си отиде и уважението на фенове като мен,които ви подкрепяха безрезервно.Нищо че съм от друг отбор.Правдата и самоуважението според мен ни правят истински хора,а не титлите и мегаломанщината на феновете на някои други отбори.Защото макар и в трета глуха на английския футбол,отбори като Лийдс ще ги харесвам и уважавам-респективно помня.А такива като Челси,ще са ми противни.А в Родината отбори като Дунав,Етър,Спартак пл,Ботев вр,а сега и вашият Ботев,няма да бъдат забравени от хората обичащи футбола.Но ако сега си плюете в лицата заради един жалък лиценз,ви гарантирам че и самите вие няма да се уважавате.
Благодарско за добрите думи. Дано се окажем на висотата на Поета!