Феновете на ЦСКА няма да протестираме за тъмно сини интереси

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА няма да протестираме за тъмно сини интереси

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 08 яну 2009 18:16

Fidel Castro написа:Фенсайтът на ЦСКА пусна декларация до медиите
Чет, 2009-01-08 16:09
Сайтът на привържениците на ЦСКА - armeici1948.com, пусна следната декларация до редакцията на Sport1.bg и други медии:

Уважаеми Господа,

По повод материала озаглавен "Фенове от Левски, ЦСКА, Ботев и Локо плашат с масови безредици в София на 14 януари", публикуван днес, Ние привържениците на ЦСКА от следните ораганизации на привърженици: "USF 1997", "Горди", "14", "Банда Север", "Клуб на привържениците на ЦСКА", най-категорично отказваме да бъдем замесвани в полза на тясно партийни, оцветени в "люлинско" тъмно синьо, интереси.

Феновете на ЦСКА са граждани обичащи своята Родина и защитаващи интересите на страната. Ние заставаме зад всеки един справедлив протест. Ние бяхме десетки пъти пред "Либийското посолство" (за съжаление сами), бяхме заедно с учители, студенти и фермери, но не можем да бъдем заедно с Господата откраднали нашия трансперант "Нищо не е забравено, нищо не е простено", издигнат от нас през 2006г., по повод съмнително спечелената титла от Пощенци.

I az ne vijdam pri4ina da protestirame tova pravitelstvo pokaza 4e moje da upravlqva

Да,не сме се надявали на друго-помияра е помияр!!!Това правителство е обявено за най-крадливо в Европа от самата Европа,Европа ни спря парите,защото точно правителството краде!!!Всички тези "конци" от Люлин ли се дърпат!?Кур за ПРАСЕТАТА КОМУНИСТИЧЕСКИ!!!

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 08 яну 2009 18:17

de.bil написа:Велински, извинявай за това,което ще пиша,но ме предизвикваш с последната част от мнението си. С началото съм съгласен.
Ако аз на 14-ти като водач на протестите ви запаля домовете подобно на Бенковски след това ще ме почитате ли ? Ако подобно на Стамболов хвърля цял град на смърт и огън (визирам Ст. Загора) и във върховния момент на борбата се скрия и ви оставя да мрете с жените и децата ви,ще ми издигнете ли паметник.
Заради такива *герои* сме на тоя хал. Защото изгаряики дома ти,убиват и бъдещето ти. Когато съзнателно оставиш децата да умират по най-жестокия начин,значи си изрод.
Такива хора не могат да бъдат положителен пример за подражание. От тогава до сега ни се набиват подобни неадекватни личности като пример.
Аз бих подкрепил човек ,който знае защо и как да постигне нещо добро за обществото и същевременно прави всичко възможно да запази домовете ни ,семействата ни и достоинството ни.(Левски е една от малкото подобни личности-но малко хора се замислят защо е уникален за България).

Бенковски не се е скрил,а е водил до последно Хвърковатата чета.Така или иначе тези къщи са щели да пламнат в пожара на Бунта,едва ли башибузукът щеще да им ги остави.Освен това..."Ти помниш ли Батак?"Да не би с баклава да са почерпили предалите се???Да не би поговорката,която мразя повече дори от комунизма-Покорна главица сабя не я сече-е спасила имотите,честа и живота на мирното население?А и Бенковски не е запалил къщите на останалите по селата,а само на въстанниците...Вярно е,че е прекалено екстремно,но робската покорност на българина се лекува само с радикални мерки-иначе днес нямаше да сме фенове на Левски,ЦСКА,Дунав,Ботев,Локо и т.н.,а на Джим бом,Фенерите,Бешикташ,Генчлербирлиги и останалите резаци!

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 08 яну 2009 18:22

Аз като фен на ЦСКА ще кажа, че въобще не ме ебе Фен клуба начело с дучето какво приказва. Писна ми да ни управляват комунисти и с 2 ръце подкрепям протеста. Това е тема която не бива да се смесва с клубните пристрастия.
България над всичко!

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 08 яну 2009 18:25

Няма да коментирам за изказването на това прасе, само едно ще му кажа както и на всички мислищи като него... ЕГА ЦЯЛ ЖИВОТ ДОГАН ВИ КОМАНДВА ......
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
Последна промяна от Prizrachen на 08 яну 2009 18:27, променено общо 1 път.

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 08 яну 2009 18:26

Erland написа:Аз като фен на ЦСКА ще кажа, че въобще не ме ебе Фен клуба начело с дучето какво приказва. Писна ми да ни управляват комунисти и с 2 ръце подкрепям протеста. Това е тема която не бива да се смесва с клубните пристрастия.
България над всичко!

Браво!Това правителство,управлявано от ОТКРОВЕНИ ЧУЖДЕНЦИ/РУСНАК,ТУРЧИН,НЕМЕЦ/,не само че трябва моментално да подава оставка,но и трябва да почерпи,ако се отърве да не бъдено изпратено с камъни!

Fidel Castro
Контакти:

Мнениеот Fidel Castro » 08 яну 2009 18:26

Erland написа:Аз като фен на ЦСКА ще кажа, че въобще не ме ебе Фен клуба начело с дучето какво приказва. Писна ми да ни управляват комунисти и с 2 ръце подкрепям протеста. Това е тема която не бива да се смесва с клубните пристрастия.
България над всичко!

Когата наистина са ни управлявали истински кумонисти България е имала водеща икономика!!!

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 08 яну 2009 18:30

Fidel Castro написа:
България над всичко!

Когата наистина са ни управлявали истински кумонисти България е имала водеща икономика!!!

Да-водеща спрямо Сомалия,Куба и Северна Корея!!!!Разсмиваш ме хлапе,30 години живях при т.н."истински" комунисти!Истинските ги избиха изродите,които ни управляваха до 89-та година!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 яну 2009 18:30

не знам какво значи кумонизъм. Ти не бягай от час по български. Прасе смотано. Бахти тъпия лешпер, кога са ни управлявали истинските комунисти и кога България е имала водеща икономика бе, гъз?

Fidel Castro
Контакти:

Мнениеот Fidel Castro » 08 яну 2009 18:32

velinsky написа:
Fidel Castro написа:
България над всичко!

Да-водеща спрямо Сомалия,Куба и Северна Корея!!!!Разсмиваш ме хлапе,30 години живях при т.н."истински" комунисти!Истинските ги избиха изродите,които ни управляваха до 89-та година!

ТАТКО МИ Е КАЗВАЛ ЧЕ ПРЕЗ КУМОНИЗМА ЖИВОТА Е БИЛ СПОКОЕН.И САМО ЩЕ САНУВАМЕ КУМОНИЗМА!!!НО АЗ НЕ СЪМ КУМОНИСТ ДЕ!!

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 08 яну 2009 18:35

Комунизмът на сифилистикът Ленин е наркотик,по-страшен от хероина.Избил е повече млади хора,отколкото вагони бял прах!И по-страшното е,че продължава да унищожава децата ни!

Върни се в “ЦСКА”