Опциите: ЗА и ПРОТИВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Опциите: ЗА и ПРОТИВ
Винаги можеш да си избереш отбор
Ама май и той може да избира теб
Според мен не случайно на нас се пада да ги водим тия разговори 
3latan написа:На всички революционери тип "камикадзе" ще кажа,че съм трето поколение Ботевист и преди време с огромно желание купих на малкия си син, екипче на БОТЕВ.Преди около година ми каза,че вече не е от БОТЕВ,защото не иска да бъде от отбор,който постоянно пада.РАЗБРАХТЕ ЛИ!Тази моя драма ще се повтори в стотици ботевистки семейства ако изпаднем до зоните.
Не ми пука дали начело ще е Бакалов или Бареков!Искам да видя отново Великия БОТЕВ какъвто го помня!
Да седнат Барека и УС и да се разберат в името на БОТЕВ!Без компромиси няма как да станат нещата.Иначе ще си останем мъченици-неудачници,с които всеки може да се гаври!
Не знам как възпитавап сина си,но си в голяма грешка. Най- малкото в зоните БОТЕВ постоянно ще бие!
the___dog написа:
Човек ние сме фенове за нас нищо няма да се промени, обаче някакси не върви да кажеш на детето: "Хайде да ходим на мача с Светкавица (Манолско Конаре)..."
Същото важи с пълна сила за цялото подрастващо поколение.
То ако става на въпрос,не върви и да му кажеш "Хайде да ходим на мача с "Калиакра" .....
Ходи се на мач на БОТЕВ ... Съперникът няма значение!
Не само,че ще бием ами и то знаете ли какви имена Левски (Карлово),Арсенал (Казанлък)ако някой знае още да каже.Сигурен съм,че има някъде и някой Локомотив като за тръпка.С това повече искам да разведря темата отколкото някой да се чувства обиден
Не става дума за тези от нас които сме болни на тема Ботев. Как предпочиташ да гледаш мач на Колежа? Заедно с още няколко човека или пред изпълнени трибуни? Само 5-10- % от хората са толкова запалени фенове (колкото нас). Ще бъде огромна грешка с действията си да отблъснем другите.
Ами в последните няколко години го гледах по телевизията в компанията на добрата стара Каменица.Та сега с няколко,човека на стадиона няма да ми навреди
Ами в последните няколко години го гледах по телевизията в компанията на добрата стара Каменица.Та сега с няколко,човека на стадиона няма да ми навреди
hetfield написа:Не само,че ще бием ами и то знаете ли какви имена Левски (Карлово),Арсенал (Казанлък)ако някой знае още да каже.Сигурен съм,че има някъде и някой Локомотив като за тръпка.С това повече искам да разведря темата отколкото някой да се чувства обиден
Както виждаш,някои хора ги интереува дали бие...защото ако пада-вече не са от Ботев.
БОТЕВ трябва да се подкрепя безрезервно.
Аз съм за вариант 3.С изяснен план за бъдещето!
Реално за тези 5 години можем да възродим пепелта,оставена от селския. И то с хора,които носят БОТЕВ в сърцето си( най-малкото други няма да искат да дойдат в клуба,но те така или иначе не ни трябват). За 5 години можем да имаме готов стадион.
Живеем в свят в който в такива моменти трябва здраво да стъпиш на земята и да отсееш най-прагматично кое е правилно.Утопии сега не са ни нужни!!!
И аз и баща ми и дядо ми... все ботевисти и сме ходили на мачове и ще продължим да ходим без значение от групата в която се подвизаваме,болно ще е за баща ми който е гледал как мачкаме Барселона и Байерн,болно ще е за мен да гледам как емблемата ни се изправя срещу отбори от селата(без да обиждам момчетат който играят там) и ще осъзнавам че мечтата ми да видя моя Ботев пак с/у Барса безвъзвратно си отива... но ще продължаваме да ходим на мачове!!!
Истина е че обаче напълно разбирам хората който трудно биха убедили синовете си да сложат жълто-черно шалче и да идат с тях на мач.... и тук фрази като "раждаш се ботевист" ,"не ни трябват хора който са ботевисти само когато сме силни" са точно от тези утопии който ще ни запратят в регионалните групи и ще ни оставят да мечтаем за „ново начало” .На нас начало не ни трябва, ние си имаме такова и то е през далечната 1912г. Сега е нужно да се надигнем а това трудно ще стане от регионалните групи, едва ли някой ще има съмнения в това че сме Ботев (купили или слели друг отбор) след като хиляди всеки мач пеят и подкрепят на стадиона този отбор(без някой да им плаща билета и да им дава сокче и сандвич на входа), стотици плащат членския си внос.... и отбор побеждаващ противниците си.А това се случва когато си Професионален клуб.
Страх ме е че бавно ще погребем сами клуба си гонейки високопарни фрази и „мерейки” кой е по- по- най- ботевист.
И аз и баща ми и дядо ми... все ботевисти и сме ходили на мачове и ще продължим да ходим без значение от групата в която се подвизаваме,болно ще е за баща ми който е гледал как мачкаме Барселона и Байерн,болно ще е за мен да гледам как емблемата ни се изправя срещу отбори от селата(без да обиждам момчетат който играят там) и ще осъзнавам че мечтата ми да видя моя Ботев пак с/у Барса безвъзвратно си отива... но ще продължаваме да ходим на мачове!!!
Истина е че обаче напълно разбирам хората който трудно биха убедили синовете си да сложат жълто-черно шалче и да идат с тях на мач.... и тук фрази като "раждаш се ботевист" ,"не ни трябват хора който са ботевисти само когато сме силни" са точно от тези утопии който ще ни запратят в регионалните групи и ще ни оставят да мечтаем за „ново начало” .На нас начало не ни трябва, ние си имаме такова и то е през далечната 1912г. Сега е нужно да се надигнем а това трудно ще стане от регионалните групи, едва ли някой ще има съмнения в това че сме Ботев (купили или слели друг отбор) след като хиляди всеки мач пеят и подкрепят на стадиона този отбор(без някой да им плаща билета и да им дава сокче и сандвич на входа), стотици плащат членския си внос.... и отбор побеждаващ противниците си.А това се случва когато си Професионален клуб.
Страх ме е че бавно ще погребем сами клуба си гонейки високопарни фрази и „мерейки” кой е по- по- най- ботевист.

Това, че не ни харесва как сме сега не е причина да си даваме отсрочки от няколко години с вярата, че до тогава всичко ще е ОК. До тогава я камилата, я камиларя. Не разбирам защо е това нежелание да се борим и да искаме най-доброто възможно и то сега.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- botevist1912
- Контакти:
Само като си помисля за Б Окръжна и ми се повдига.Та ние имаме 98 годишна история бе хора...какви окръжни групи кви 5 лева.
За 5 години (че и повече) ще загубим толкова фенска маса колкото неможете да си представите. Не ми ги говорете , че се раждаш Ботевист няма такъв филм.
За 5 години (че и повече) ще загубим толкова фенска маса колкото неможете да си представите. Не ми ги говорете , че се раждаш Ботевист няма такъв филм.
Уважавам всяко мнение,но знам колко ще ми е сладко след няколко години когато някой спортен журналист каже " Въпрек и това през което мина Ботев,той е отново на европейската сцена ".Аз съм 300% убеден,че това ще стане именно заради 100 годишната история.Миналата година пак се деляхме на песимисти и оптимисти,тогава бях тотално от песимистите.Сега обаче съм изцяло оптимист,без точки запетайки и тнт.Няма да е лесно и приятно,но наградите идват на финала,а не в отделните етапи.Вчера загубихме само една битка във войната,видяхме кой е с нас и кой не.Видяхме кой се страхува от нас.Не се срамувам дори да играем срещу Белащица утре