Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!
Ай стига с глупостите ве...като ви чета постовете направо ви се чудя...момчето дето е пуснал темата е мой приятел и за съжаление,е абсолютно прав...щото сме от тези фенове дето знаем какво е да играеш на стадион Пловдив пред пълни трибуни...Така че децата да не се обаждат,което си е истина-си е истина,колкото и да боли.Как мислите мангалите посъбраха фенове,а?Точно когато ги зомбира Жорко и станаха шампиони...обаче нас ако ни няма 5 години,последствията ще са точно каквито са описани,99 % съм сигурен.Така че няма време за излишно превземане и т.н.Аз съм сигурен че и сдружението няма да допусне това,но нека видим...САМО БОТЕВ !!!
Re: Проблемите на Ботев
Няма лошо в това което казваш,но вече има 5 теми общо взето на една тематика.Ако модератора иска да ги събере в една
-
- Контакти:
Много злоба виждам в теб, моето момче. УРОД сте вие, Атлети такива.
Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев
Аз също се надявам на банката защото Цветан Василев е доказан ако не фен, то симпатизант на Ботев.Дано стане!А колкото до мургавите ни братя от Лаута - да си гледат техните вечни черешови босове и да си мълчат!

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
ultra_shark написа:Много злоба виждам в теб, моето момче. УРОД сте вие, Атлети такива.
Само Айтос 919

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!
4oKuTo написа:Canaries front написа:Пълни глупости ! Щяли да се стопят феновете на Ботев,ако почнел от Б окръжна. Нека ти припомня какво значи Ботев- Красота,ВЯРА,БОРБА ! Ботев не означава само А група или само Б група. Както се каза в една статия вчера НЕОБИЧАМ БОТЕВ ЗАРАДИ ГРУПАТА ,А ЗАРАДИ САМИЯТ НЕГО ! Където и да играе ние сме с него ! Рано или късно ние пак ще се върнем на върха!
Истинските ви фенове бояджии няма да станат, но говорим за младото поколение. Малките се ръководят главно от успехите, идолите, които могат да видят, докоснат. Като го няма Ботев, а по телевизии и медии им наливат само за чорбата, говедата, локомотив, за кой мислиш ще станат? Ще има такива, които заради баща, дядо, ще са си ботевисти, но няма да е голям процент.
Стига с тези "потенциални"фенове! С посредственост,каквато очаква всички останали пловдивски отбори- да не мислите,че ще спечелят много фенове?
Пичове, това са си ваши работи не е моя работа да коментирам кое ще е добре и кое не. Лошо вървят нещата. За съжаление ще играете по села и паланки, а в а групата ще поритват "стойностни" отбори като видима, калиакра и други. Лицензира се срущу пари - въобще батак голям.

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
Форума не е ли само за отборите от А група? 10 теми по един същ въпрос, за един същ отбор, който отдавна е изваден от групата?! Сезона отдавна свърши, трябва да се актуализира сайта.
Един картоф, една чорба, един коптор!
dikanio написа:Форума не е ли само за отборите от А група? 10 теми по един същ въпрос, за един същ отбор, който отдавна е изваден от групата?! Сезона отдавна свърши, трябва да се актуализира сайта.
Прав си,да дадем думата на феновете на Академик сф
Re: Какво е Ботев?
terro написа:Браво за труда, НО...
Примерите ти не са удачни. Нали не се опитваш да ми кажеш, че отровата повалила нашия близък е и негово лекарство? Сравняваш Ботев с наше дете, за което трябва да се погрижим забравяйки собственото си егоАз ще бъда малко по-краен - Да речем, че някой 10 години е насилвал твоето дете и в един момент се оказва, че кошмарът не е свършил, а въпреки всички унижения животът на детето ти, неговото бъдеще продължава да зависи от същия този насилник............. По-скоро бих прегризал гръкляна му със зъби, отколкото да го оставя да причини това отново........
Аз избирам СВОБОДАТА!!!
terro, напълно съм съгласен с твоето мнение. Няма начин да се спазарят с идиота, по-добре да почваме начисто.