БФС:Ботев не може да играе в Б група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: БФС:Ботев не може да играе в Б група

Мнениеот PFC Litex » 04 юни 2010 01:24

Тъй като съм пропуснал, а и не следя из късо ситуацията, крайният срок за подаване на документи за лицензиране беше 31.03.2010, това сдужение към тази дата какви документи е внесло в деловодството на БФС, които да бъдат разгледани от лицензионната комисия?
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 04 юни 2010 01:24

ХАХХАХ най-после се засмея .. .верно бая нови фенове набрахме през ДХ времето :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 04 юни 2010 01:29

PFC Litex написа:Тъй като съм пропуснал, а и не следя из късо ситуацията, крайният срок за подаване на документи за лицензиране беше 31.03.2010, това сдужение към тази дата какви документи е внесло в деловодството на БФС, които да бъдат разгледани от лицензионната комисия?

http://bultras.com/novini-za-botev/doku ... ovdiv.html

Сдружението се създава 1990 година. Щото пита и преди та ето черно на бяло да е ясно че това НЕ Е ново сдружение и НВО клуб - Това Е Ботев Пловдив!

Последниет изменения (т.е. махането на ДХ и вписването на новия УС) стават на 24.04.2010 г

С една дума - никъв шанс да се подаде каквото и да било прди тази дата.

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.

Мнениеот max_danieli » 04 юни 2010 01:32

silverbg написа:
max_danieli написа:Абсолютно си прав. Все едно аз говоря. Ама аз тва го говорех и когато на извадиха от А група. Тогава обаче много хора се радваха че са ни изкарали от групата и че Селския бил аут и ни успокояваха че сме щели да почнем от Б група новия сезон и как всичко било уредено и даже си вярваха на всичкото отгоре. Аз бях ЗА махането на Селския ама с тая разлика че не "на всяка цена", както се изразяваха тези хора. Щото ако нещата си останат така то наистина сме стигнали дъното че даже и копаем много надълбоко. Аве такова петно ни лепнаха днеска че думи нямам. Най-срамната част от историята на отбора е днешния ден ако нещата си останат така.

Викаш докато ни думкаха със Селския из А група вадихме супер юноши, а всички хлапета из България станаха наши фенове. :)

Викам че след време никой няма да се сеща кой е бил президент на Ботев, кой треньор и т.н. Дет се вика историята се пише от победителите. Ботев никога не е изпадал във В група, нещо повече, след 4-те софийски отбора ние сме с най-много години участия в А група. И след време нашите деца и внуци ще знаят само от историята, че Ботев е бил във В или в окръжните групи.А с оглед историята досега тва е срам и позор. Да със Селския падахме, ама най-големия коз беше че бяхме в А група, без значение колко сме били слаби. Те Литекс вече ни задминаха отдавна по титли. Няма да е далеч времето когато ще ни задминат и в класацията за години участие в А група.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 04 юни 2010 01:36

ти си обичаш Ботев заради титлите и статистиката в А група а?

честито!

Само да добавя че ако нямаше ДХ или ако ДХ беше продал на ГГ преди има няма 7 години и повече, нямаше да имаме по-малко титли от Литекс. А пък ако си бяхме останали още 10 години с ДХ, щяхме бием и рекорда на Локото по години в Б група.

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 04 юни 2010 01:43

Hacko1912 написа:ти си обичаш Ботев заради титлите и статистиката в А група а?

честито!

Само да добавя че ако нямаше ДХ или ако ДХ беше продал на ГГ преди има няма 7 години и повече, нямаше да имаме по-малко титли от Литекс. А пък ако си бяхме останали още 10 години с ДХ, щяхме бием и рекорда на Локото по години в Б група.

Нещо лошо ли има в тва? А ти защо обичаш Ботев? Заради публиката ок. Заради легендите ок. Друго? Един ФК е създаден за да участва в дадени турнири и първенства. С каква цел. Ми как с каква, за да печели. От тая гледна точка, най-важно е класирането ни във Вечната ранглиста на България. Сега не ми се навлиза в темата анализ на човешките емоции и т.н. да обяснявам защо още съм фен на Ботев. Общо взето фен съм заради историята.
Последна промяна от max_danieli на 04 юни 2010 01:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 04 юни 2010 01:51

аз съм от Ботев такак като съм от Пловдив или от България. Даже и за обич не става въпрос. То си е в мен. И аз искам шампиони и А група като всеки нормален фен, но дстаъчно реалистично гледам на ситуацията за да знам че това на този етап е тотален мираж. Една долна селска мастия плюс безхаберието на БФС и Държава за над 10 години, ни докарах ада това положеие. Една група хора, с подкрепата на хиляди Ботевисти са поели тежкия кръст да ни измъкнат. Опитаха едно - не стана. Следва друго. Това което казвам че е един ден Пловдив може да е 20 000 души, а Асеновград да е 2 милиона. Това няма да ме направи по-малко Пловдивчанин. ЛЕсно е да се каже "искам титли". Релаността е че може да играем в окръжна или В група. От гл.т. на казаното моята любов или принадлежност към отбора не се променя или губи в зависимост от това в коя дивизия играем. Свободата ни, от ДХ и подобните, ми е много по-ценна и скъпа от кретане в А група и чат пат до Б. МНОГО!

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.

Мнениеот silverbg » 04 юни 2010 01:53

max_danieli написа:Викам че след време никой няма да се сеща кой е бил президент на Ботев, кой треньор и т.н. Дет се вика историята се пише от победителите. Ботев никога не е изпадал във В група, нещо повече, след 4-те софийски отбора ние сме с най-много години участия в А група. И след време нашите деца и внуци ще знаят само от историята, че Ботев е бил във В или в окръжните групи.А с оглед историята досега тва е срам и позор. Да със Селския падахме, ама най-големия коз беше че бяхме в А група, без значение колко сме били слаби. Те Литекс вече ни задминаха отдавна по титли. Няма да е далеч времето когато ще ни задминат и в класацията за години участие в А група.

Уверявам те, че доста добре ще се помни заради кой сме в тва положение и по какъв начин сме се озовали в долните групи.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 04 юни 2010 01:53

Къде са всички тези които ни проглушиха ушите с изказвания, че всичко е наред за Б-група при условие, че винаги е било ясно, че нямаме право да започнем от Б или В група без да купим от някой правото на участие. Основната задача ни беше махането на Селския, но успоредно с това трябваше да се работи и по въпроса за участие в Б-група, а не да се правят отчаяни ходове с подписите. Пак ви казвам подписите бяха нещо умно, но те трябваше да са съпътстващ елемент, а не основния ни коз.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 04 юни 2010 01:58

и за финал:

решението на БФС днес, макар и привидно правилно по буквата на правилата, е една тотална безумица. Ние им казваме - искаме просто да ни дадете правото да играем футбол и да подкрепяме любимия си отбор. Те казват - не може защото Вас - 14 000 подписали се за 2 дена и още други 100ци хиляди - ВАС ВИ НЯМА, а един ДХ с едно кухо АД без отбор, стадион, школа, и с много дългове ГО ИМА!

Аз съм с юридическо образование, и макар и ордавна да не се занимавм с право и най-вече с български право, знам че правото е да отразява реалното състояние на нещата, а не обатното.

Реално има 100ци хиляди фенове и Ботев който те припознават; и релано НЯМА АД на ДХ - то го има само по документи.

А БФС казват - не НЯМА ви вас, а го ИМА ад-то.

Пълно и тотално безумие.

Върни се в “Ботев”