ot bultras:
Само преди броени часове БФС наточи ножовете и приготви гилотината, a аз обърнах погледа си посока един голям анализатор и доста креативен журналист - Стефан Попов. Попитах го какво мисли, а той хладнокръвно с много плам ме погледна строго и ми каза:
"Моeто момче, аз обичам Ботев Пловдив, а не групата! Хората трябва да бъдат научени да мислят по друг начин! С търпение и постоянство! Ние сме Ботев, по дяволите!"
Мисля, че всичко друго е излишно и коментара тук остава на задна позиция. Просто реших да му стисна РЪКАТА и да оставя и вие да размислите върху това, което ми каза. Така е бате Стефане, Ботев трябва да се изстрада, за да бъде обичан. Ботев сме всички ние, които всеки ден сме на стадиона и които се вълнуваме от това, което става с него.
Когато заседанието днес приключи, Марин Бакалов звучеше разстроено, изморено, но се усещаше желание в думите му. Сподели, че борбата продължава. Никой не каза, че ще е лесно и всички ще ни подкрепят. Така е! Те направиха много - намериха спонсора, осигуриха бюджета, върнаха ни стадиона, поставиха началото на една нова традиция за България, хората лека-полека почнаха да внасят своя членски внос. Вярата се върна! Това е много, повярвайте, в днешни дни, когато футбол в България на практика няма, това е равно на титла за мен. Мислите ли, че в Сливен, Ловеч, Симитли, Бургас, Плевен, Свищов, Самоков, Пазарджик, Благоевград, Ямбол, Габрово никога ще съберат 14 000 подписа за 2 дни, че ще издържат 10 години на това, което изтърпяхме ние. Заклевам се! Никога, ама никога няма да се случи.
Боби Михайлов постъпи, както трябваше да постъпи, но върху гърба на Пловдив. Върху тези, които си скъсаха з....те и буквално събраха на листове подписите на целия жълто-черен стадион само за 48 часа и им го занесоха, да го видят. Да се уверят, че заради тези, които се прави тази игра ги боли и искат техния, славен някога тим да играе ФУТБОЛ. Там, на Колежа. Там под хълмовете. Там, където Левски и ЦСКА ги бе страх. Това сега е без значение. Важното е, че каквото и решение да се вземе тези дни от УС Ботев трябва да го има. Марине, ти си човека, моля те не се предавай!
- Едно дърво се познава от неговия корен! - Една къща се гради от основите! -
БФС:Ботев не може да играе в Б група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.
danieli ... mayore
"Моeто момче, аз обичам Ботев Пловдив, а не групата!"
"Моeто момче, аз обичам Ботев Пловдив, а не групата!"
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
silverbg написа:Ванко_Ултраса написа:джони, що се правите ботевистите на луди не мога да разбера?!
Ако имаше и най-малката вратичка в закона да играете в "Б" група Бобчо щеше да ви уреди!
Не било това еднолично решение на Боби, а на членовете на изпълкома...сигурно и те не разбират от закони?!
Бъдете малко мъжкари ве, майна...стига вечно сте търсели под вола - теле!
Като ви опре яйцето отзад веднага търсите кметове, президенти, премиери и т.н.
Джони знаеш ли кога ще изплувате - когато започнете да се оправяте сами!
Досега все сте търсели мекото и лекото, но идват други времена.
Ако сте мъжкари ще започнете от нулата и един ден, когато се завърнете при майсторите ще бъдете уважавани от всички!
На нас да не ни беше лесно на 2-ва пъти да възкръсваме, но се оправихме без да се намесва властта.
Даже ако си спомняш веднага след смъртта на Тасев играхме мач с Левски, като Наков направи всичко възможно да го отложи, но от БФС ни отрязаха.Да не им беше лесно на нашите момчета да играят, но излезнаха и играха...нищо, че въобще не им беше до мач.
На теб искам да ти кажа нещо - златото с огън се изпитва!
Вземе се гръмни ве, били възкръсвали 2 пъти.Не сте се оправяли сами, ами ви оправяха кюстндилските мутри и до днешен е така. Вие що не почнахте от 0-та ве, мъжкари?!
Но не е тва темата.
Гордо глави всички! Квото и да става ще вървим напред и тва, ще падаме и пак ще ставаме. Но никога няма да се предадем.
Може да са мутри, но не сме се молели нито на президент, нито на премиер, нито на политик...нито пък на партията, жълт!
Не ревем като вас и не сме се молели на никой!
А вие цял живот сте научени някой да ви ходи след гъзъ и да ви оправя.Вие затова сега виждате толкова зор и ви идва тежкън от неизвестността и трудностите...нямате кураж...не ви стиска да се сборите със Смъртта!
Искам да ти кажа едно нещо на теб, майна - ние започнахме да ви съжаляваме, а това знаеш ли какво означава - че сте стигнали дъното!Няма по-голямо унижение от това да те съжалява врага!
Айде лека вечер!
Човек се опитва да ви даде акъл, но вие разбирате ли...?!

Madridist написа:Yellow major написа:Определено! А и примери като Нефтохимик са ни пред очите. Във В няма да има кинти и добра селекция, а и всеки домакин може да наточи балтиите. В група е голяма мизерия. Дори да имаш добри футболисти на такива терени нищо не се знае.
Много хубав коментар, аз като съм гледал във В група за какви мачове става дума, и на Манчестър ЮН ще му бъде трудно да играе. Шанса на Ботев е да вземе лиценза на някой отбор,който няма финансовите ресурси, всяка година има по един-два подобни отбора,които не завършват Б група.
Във В група , сигурно 70% от гостуванията ще си играем на нашия стадион , понеже домакините едва ли ще имат възможност да осигурят необходимата охрана . Освен това и отбора ще има възможност спокойно да се обиграва. А и пък за купата всички мачове ще са ни домакински.Май може да се окаже поговорката - всяко зло за добро ! Гордо главите БОТЕВИСТИ !
Само теб аз обичам и за теб аз живея , ненапразно за теб ще умра !
Ай КАНАРИ !
За окр.групи въобще не си и помисляйте!Такова падение не съм си и представял,че може да се случи на Великия БОТЕВ!Ако не успеят да се преборят да започнем поне от "В" гр.,ще е пагубно за отбора ни.ИЗТРЕЗНЕЙТЕ и престанете с тези псевдо-революционни изблици!Помислете колко таланти от ДЮШ и подрастващи фенове ще загубим докато се лутаме на село.
Ванко_Ултраса написа:
Може да са мутри, но не сме се молели нито на президент, нито на премиер, нито на политик...нито пък на партията, жълт!
Не ревем като вас и не сме се молели на никой!
А вие цял живот сте научени някой да ви ходи след гъзъ и да ви оправя.Вие затова сега виждате толкова зор и ви идва тежкън от неизвестността и трудностите...нямате кураж...не ви стиска да се сборите със Смъртта!
Искам да ти кажа едно нещо на теб, майна - ние започнахме да ви съжаляваме, а това знаеш ли какво означава - че сте стигнали дъното!Няма по-голямо унижение от това да те съжалява врага!
Айде лека вечер!
Човек се опитва да ви даде акъл, но вие разбирате ли...?!
Молихте се пред мутрите, които са силните на деня. А ние на никви кметове не сме се молили, щото той е част от нас, на никви президенти, на премиера се помолихме да си свърши работата, а партията е само в болния ви мозък!
Вие от 10 години югозападните щати се грижат за вас купиха ви титла, купават ви оставането в групата и ти идваш тука да ми се правиш на принципен и на мъж. На това му се вика лицимерие. А дали нямаме кураж ще си проличи в бъдещето, но аз веднага се сещам за едни от миналото, които избраха лекия път и си прогониха отбора създаден от юноши САМО ЗА ДА ИМ Е ПО-ЛЕСНО.
За последното и сам не си вярваш, защото от собствените ти думи лъщи злоба, злорадство, омраза и временно удолетворение. Но зара се обръща...
Re: БФС:Ботев не може да играе в Б група
не се молили ... сао дето Зума от години се моли на всеки наш кандидат купувач да не ни взима и на ДХ да не прдава.
Дреми на оная работа какво си мислите за нас, честно казано. Ей вие буферите тва не може да прумеете. Вие си мислите че както вашия живот и съществуване се върти около Ботев и при нас е така. Да ама не. Много рядко ми е пукало какво си мислят Локомотивци за Ботев най-малко пък сега. Повечето време не сте ми в полезрението, освен когато не си забиите муцуните по напите теми. Провери колко поста имам аз във вашия форум. Вие сте за мен каквото е Еспанйол за Барселона; Мюнхен 1860 за Байерн М; Унион за Херта; Локомотив Стара Загора за Берое. И в окръжна да сме, няма ни най-малко да ми пука къде е Локото и кво става с вас.
Дреми на оная работа какво си мислите за нас, честно казано. Ей вие буферите тва не може да прумеете. Вие си мислите че както вашия живот и съществуване се върти около Ботев и при нас е така. Да ама не. Много рядко ми е пукало какво си мислят Локомотивци за Ботев най-малко пък сега. Повечето време не сте ми в полезрението, освен когато не си забиите муцуните по напите теми. Провери колко поста имам аз във вашия форум. Вие сте за мен каквото е Еспанйол за Барселона; Мюнхен 1860 за Байерн М; Унион за Херта; Локомотив Стара Загора за Берое. И в окръжна да сме, няма ни най-малко да ми пука къде е Локото и кво става с вас.
- max_danieli
- Контакти:
3latan написа:За окр.групи въобще не си и помисляйте!Такова падение не съм си и представял,че може да се случи на Великия БОТЕВ!Ако не успеят да се преборят да започнем поне от "В" гр.,ще е пагубно за отбора ни.ИЗТРЕЗНЕЙТЕ и престанете с тези псевдо-революционни изблици!Помислете колко таланти от ДЮШ и подрастващи фенове ще загубим докато се лутаме на село.
Абсолютно си прав. Все едно аз говоря. Ама аз тва го говорех и когато на извадиха от А група. Тогава обаче много хора се радваха че са ни изкарали от групата и че Селския бил аут и ни успокояваха че сме щели да почнем от Б група новия сезон и как всичко било уредено и даже си вярваха на всичкото отгоре. Аз бях ЗА махането на Селския ама с тая разлика че не "на всяка цена", както се изразяваха тези хора. Щото прекалено скъпо си плащаме махането на Селския, ако нещата си останат така то наистина сме стигнали дъното че даже и копаем много надълбоко. Аве такова петно ни лепнаха днеска че думи нямам. Най-срамната част от историята на отбора е днешния ден ако нещата си останат така.
Последна промяна от max_danieli на 04 юни 2010 01:23, променено общо 1 път.
Re: БФС:Ботев не може да играе в Б група
най-срамната част от историят на Ботев се нарича ДХ! Днешният ден е цвете пред всичките години и срам с ДХ! и Я група но свободни е по-добре в А с ДХ. Тоа никога не трябва да се забравя. Освобождаването ни от Селяка НЯМАШЕ и НЯМА алтернатива. Работепе се и се работи по други планове. И д ане стане, и най-лошото да се случи - ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО Е ПОСТИГАНАТ - ДХ УМРЯ!
max_danieli написа:Абсолютно си прав. Все едно аз говоря. Ама аз тва го говорех и когато на извадиха от А група. Тогава обаче много хора се радваха че са ни изкарали от групата и че Селския бил аут и ни успокояваха че сме щели да почнем от Б група новия сезон и как всичко било уредено и даже си вярваха на всичкото отгоре. Аз бях ЗА махането на Селския ама с тая разлика че не "на всяка цена", както се изразяваха тези хора. Щото ако нещата си останат така то наистина сме стигнали дъното че даже и копаем много надълбоко. Аве такова петно ни лепнаха днеска че думи нямам. Най-срамната част от историята на отбора е днешния ден ако нещата си останат така.
Викаш докато ни думкаха със Селския из А група вадихме супер юноши, а всички хлапета из България станаха наши фенове.