Пловдив, Варна, Бургас с по 1 професионален отбор, София с 5

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Пловдив, Варна, Бургас с по 1 професионален отбор, София с 5

Мнениеот david_villa » 04 юни 2010 00:36

Тълкувате много грешно този факт. Не е проблем, че София е с 5 отбора! София винаги е имала поне 4 тима в "А" група и те са част от историята на нашия футбол. Ако разгледаме населението на България, то на ден повече от 1/4 се изсипва в столицата. Проблемът е, че вместо "Ботев", "Спартак", "Добруджа", "Спартак" Пл, сега в най-горния ешалон влизат всякакви села и паланки, а напоследък са модерни и курортите. Своге, Банско, Сандански, Каварна, Самоков - всичките кръжат около "А" група. Няма лошо, но не е нормално всяка година по 1-2 такива отбора да влязат като предварително обречени и емоцията да мине още след първите 3 домакински мача, играни на козметично ремонтираното стадионче за 2 500 човека.
Последна промяна от david_villa на 04 юни 2010 00:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 04 юни 2010 00:37

Tommi написа:По-голяма част от тези деца нямат договори. Не може едно 10-годишно дете да реши да напусне отбора Х по някаква причина и от БФС да му забранят да играе футбол. Тези деца, които имат първенства, може би няма да играят до края на дадения сезон, защото имат картотека, но след това не мисля, че има проблем.

Не става въпрос само за 10-годишни деца. Откъде мислиш са 95% от младите футболисти на "Черноморец" Поморие? Или пък юношеските отбори с които сега Балъков се хвали без да има никаква заслуга?
Колкото до 10-годишните точно в онзи момент те нямаше и къде да отидат, а за едно дете на тази възраст не е лесно да се мести в другия край на България. Да не говорим, че това беше в самото начало на състезателната година и един пропуснат сезон, както предлагаш, е равносилно на отказване от футбола.
Впрочем над 500 деца спряха да тренират футбол в резултат на тези действия. Цифрата е вярна.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 юни 2010 00:39

И аз така знам, че Левски са отстранявали Щутгарт, но за Байерн не бях чувал. Ники, на твоя любим отбор България не му е любима дестинация, има загуби от Ботев, Марек и ЦСКА 8-) Вярно, че накрая немеца винаги побеждава, но е факт, че тук сме ги били и то цели три пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 04 юни 2010 00:42

Madridist написа:И аз така знам, че Левски са отстранявали Щутгарт, но за Байерн не бях чувал. Ники, на твоя любим отбор България не му е любима дестинация, има загуби от Ботев, Марек и ЦСКА 8-) Вярно, че накрая немеца винаги побеждава, но е факт, че тук сме ги били и то цели три пъти.

5 пъти Байерн е губил в България-2 пъти от Цска и по веднъж от Марек,Ботев и Левски...Знаеш ли как викат на ЦСКА в Германия-ФК 0-4 :mrgreen: ...Защото и в 4-те си гостувания на Байерн,"армейците" получават 4 гола :oops:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юни 2010 00:45

pas написа:
Tommi написа:По-голяма част от тези деца нямат договори. Не може едно 10-годишно дете да реши да напусне отбора Х по някаква причина и от БФС да му забранят да играе футбол. Тези деца, които имат първенства, може би няма да играят до края на дадения сезон, защото имат картотека, но след това не мисля, че има проблем.

Не става въпрос само за 10-годишни деца. Откъде мислиш са 95% от младите футболисти на "Черноморец" Поморие? Или пък юношеските отбори с които сега Балъков се хвали без да има никаква заслуга?
Колкото до 10-годишните точно в онзи момент те нямаше и къде да отидат, а за едно дете на тази възраст не е лесно да се мести в другия край на България. Да не говорим, че това беше в самото начало на състезателната година и един пропуснат сезон, както предлагаш, е равносилно на отказване от футбола.
Впрочем над 500 деца спряха да тренират футбол в резултат на тези действия. Цифрата е вярна.

Но БФС не може да направи нищо. БФС е поставило изискване - ако искаш да играеш в А или Б група, трябва да имаш ДЮШ. Оттук вече клубовете се справят, както могат.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
lafsho
Контакти:

Мнениеот lafsho » 04 юни 2010 00:48

Преди да пуснете темата,поне да бяхте прочели малко от историята на БГ футбола!София не за 1-ви път ще е с 5 отбора в А гр.!Академик има 17 сезона в А гр.и се върна там където му е мястото!!! АКАДЕМИК-ОТБОР ВЕЛИК!!!
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 юни 2010 00:52

lafsho написа:Преди да пуснете темата,поне да бяхте прочели малко от историята на БГ футбола!София не за 1-ви път ще е с 5 отбора в А гр.!Академик има 17 сезона в А гр.и се върна там където му е мястото!!! АКАДЕМИК-ОТБОР ВЕЛИК!!!

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
lafsho
Контакти:

Мнениеот lafsho » 04 юни 2010 00:54

modor написа:
lafsho написа:Преди да пуснете темата,поне да бяхте прочели малко от историята на БГ футбола!София не за 1-ви път ще е с 5 отбора в А гр.!Академик има 17 сезона в А гр.и се върна там където му е мястото!!! АКАДЕМИК-ОТБОР ВЕЛИК!!!

Изображение

Благодаря ти! ;) Малко но Верни!!
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 04 юни 2010 01:36

Това го бях придвидил ехееее преди 2 години . То си беше ясно просто.

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 04 юни 2010 02:02

plovdivchanina написа:
rebelheartous написа:Ами евала! Академик ви прави смешни всички измислени отборчета, дето ще поритват по областните групи. То между другото Академик имат по-велика история от повечето от тях. :lol:

По-велика от нашата нямат били са Милан, а пък ние сме били Барса и Байерн и дори Байерн един гол не ни стигна да ги отстраним. Два пъти шампиони на България и две отнети титли отново от БФС през 80-те за кво говорим просто.

Ще ни осведомиш ли кои са тези 2 отнети титли :) пак нещо сте си предали грешно от поколение на поколение ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Върни се в “Футбол - България”