Шо стана Бре Марто нали САМО за Локо Пловдив!!!!!!!!!!Или ония от пловдив да го духат ???
Ти пък и ти? Голяма работа... все едно е отишъл в Ботев да играе... Ами играе му се на момчето... Та няма сега да спре с футбола, 'щото Галка няма пари за да му плаща сносна заплата!!! И той е човек... Ние не можем да задържим футболисти, които предпочитат да играят в Сливен ти сега обвиняваш Марто, че му се играе!!!
Ами да играе... Като неможе при нас... Да играе там където го искат и му предлагат нормални условия... Аз лично се надявам винаги да уважава отбора, в който стана звезда и отбора на който, ако не направи някоя фатална глупост ще бъде легенда... защото отдавна минаха времената, когато играчи като Зума, Къната, Давид Попов са оставали докрай верни!!! Тези времена НИКОГА няма да се върнат, освен ако не разполагаме с кинтите на Роман Абрамович за вечни времена и те никога не свършват... та ОНЕЗИ времена НИКОГА няма да се върнат, така че аз лично пожелавам успех както на Марто... така и на Данчо.... и на Румбата Горанов.... и пак казвам ДАНО ВИНАГИ ЗАПАЗЯТ УВАЖЕНИЕТО СИ КЪМ ЛОКО ПЛОВДИВ!!! Вината не е в тях, че не са на Лаута... Сигурен съм, че при РАВНИ УСЛОВИЯ никога нямаше и да си помислят да напуснат!!!Така че....
Благодаря ви момчета и УСПЕХ!!!
п.с.
Към veseo.... Марто е точно толкова ВАШ юноша, колкото и ЕЛЕКТРИЧКАТА наш, а Валери ДОМОВЧИЙСКИ на Левски.... Така че....