БФС:Ботев не може да играе в Б група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Alea iacta est

Мнениеот DmG » 04 юни 2010 00:05

Проклинам ги тия от БФС-то , идва края на футбола ........ УЖАСТТТТТТ
НАПРЕД КАНАРИ!!! надявам се след 5 -10 години да ви гледам в евротурнирите !

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.

Мнениеот Ванко_Ултраса » 04 юни 2010 00:08

джони, що се правите ботевистите на луди не мога да разбера?!
Ако имаше и най-малката вратичка в закона да играете в "Б" група Бобчо щеше да ви уреди!
Не било това еднолично решение на Боби, а на членовете на изпълкома...сигурно и те не разбират от закони?!

Бъдете малко мъжкари ве, майна...стига вечно сте търсели под вола - теле!
Като ви опре яйцето отзад веднага търсите кметове, президенти, премиери и т.н.

Джони знаеш ли кога ще изплувате - когато започнете да се оправяте сами!
Досега все сте търсели мекото и лекото, но идват други времена.

Ако сте мъжкари ще започнете от нулата и един ден, когато се завърнете при майсторите ще бъдете уважавани от всички!

На нас да не ни беше лесно на 2-ва пъти да възкръсваме, но се оправихме без да се намесва властта.
Даже ако си спомняш веднага след смъртта на Тасев играхме мач с Левски, като Наков направи всичко възможно да го отложи, но от БФС ни отрязаха.Да не им беше лесно на нашите момчета да играят, но излезнаха и играха...нищо, че въобще не им беше до мач.

На теб искам да ти кажа нещо - златото с огън се изпитва!
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 04 юни 2010 00:13, променено общо 1 път.
Изображение

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 04 юни 2010 00:08

Шврнц Тпрунков написа:
Yellow major написа:До тогава няма да има смисъл разбираш ли? А ако имах право да се кандидатирам бъди сигурен ,че щях да се справя по-добре!
А ти защо не спиш вече като си спокоен, мен щото сън не ме лови.

Можеш ли да ми обясниш, като махнем казуса "деца", теб кое те притеснява да почнем без урода от която и да е група?

А защо да не започнем от Б-група при условие, че имаше няколко варианти за това. Махането на Селския беше първа, но не и единствената ни задача. Нали никой не си мисли, че само с махането на Селския сме си свършили всичката работа, ако искаме да сме на ниво трябва ежедневна работа по много въпроси, а по въпроса с Б-група просто не се работеше, събирането на подписите трябваше да е съпътстващо обстоятелство, а не единствения ни коз.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 04 юни 2010 00:18

kan1912 написа:
Шврнц Тпрунков написа:
Yellow major написа:До тогава няма да има смисъл разбираш ли? А ако имах право да се кандидатирам бъди сигурен ,че щях да се справя по-добре!
А ти защо не спиш вече като си спокоен, мен щото сън не ме лови.

Можеш ли да ми обясниш, като махнем казуса "деца", теб кое те притеснява да почнем без урода от която и да е група?

А защо да не започнем от Б-група при условие, че имаше няколко варианти за това. Махането на Селския беше първа, но не и единствената ни задача. Нали никой не си мисли, че само с махането на Селския сме си свършили всичката работа, ако искаме да сме на ниво трябва ежедневна работа по много въпроси, а по въпроса с Б-група просто не се работеше, събирането на подписите трябваше да е съпътстващо обстоятелство, а не единствения ни коз.

Правилно!
Ако имам шанс бих попитал Бакала, чия е идеята да се събират тези подписи?

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 04 юни 2010 00:20

Ванко_Ултраса написа:джони, що се правите ботевистите на луди не мога да разбера?!
Ако имаше и най-малката вратичка в закона да играете в "Б" група Бобчо щеше да ви уреди!
Не било това еднолично решение на Боби, а на членовете на изпълкома...сигурно и те не разбират от закони?!

Ако сте мъжкари ще започнете от нулата и един ден, когато се завърнете при майсторите ще бъдете уважавани от всички!

На нас да не ни беше лесно на 2-ва пъти да възкръсваме, но се оправихме без да се намесва властта.
Даже ако си спомняш веднага след смъртта на Тасев играхме мач с Левски, като Наков направи всичко възможно да го отложи, но от БФС ни отрязаха.Да не им беше лесно на нашите момчета да играят, но излезнаха и играха...нищо, че въобще не им беше до мач.

Ние сме специални, наистина сме специални! Ние не трябва да се обединяваме с никой! Не трябва да взимаме лицензи от никой! Ние представляваме духа и историята на Пловдив! Запомнете го!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 04 юни 2010 00:23

SHYNE написа:майоре мен не ме ебе брат дали играем с сокол падарско или Левски софия . а теб ?

Да разбирам ли,че за теб няма разлика? Ако знаеш аз какви мачове на Ботев съм гледал срещу Барселона, Баерн, Херта, Фенербахче, Севиля и сега да гледам Сокол Пъдарско????
Хайде моля те ! Разбирам че има и трудни периоди, но ние не трябва да позволяваме да ни падат критериите къде и с кого играем. Другото е селски туризъм за уикенда.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 04 юни 2010 00:27

ами тогава недей идва бе майна , стой си и мрънкай по форумите барем някой се смили над теб . пичове разберето го ей Ванко ултрасчето ви го каза . с реване не става .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 04 юни 2010 00:28

Yellow major написа:
SHYNE написа:майоре мен не ме ебе брат дали играем с сокол падарско или Левски софия . а теб ?

Да разбирам ли,че за теб няма разлика? Ако знаеш аз какви мачове на Ботев съм гледал срещу Барселона, Байерн, Херта, Фенербахче, Севиля и сега да гледам Сокол Пъдарско????
Хайде моля те ! Разбирам че има и трудни периоди, но ние не трябва да позволяваме да ни падат критериите къде и с кого играем. Другото е селски туризъм за уикенда.

Аз също съм присъствал на повечето мачове.И на мен ми пука откъде ще започнем.За мен е виновна държавата и БФС,защото позволиха на наглеца да прави каквото си поиска с Великия Ботев!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 04 юни 2010 00:29

Ванко_Ултраса написа:джони, що се правите ботевистите на луди не мога да разбера?!

Вземе се гръмни ве, били възкръсвали 2 пъти. :lol: Не сте се оправяли сами, ами ви оправяха кюстндилските мутри и до днешен е така. Вие що не почнахте от 0-та ве, мъжкари?! :lol: Но не е тва темата.

Гордо глави всички! Квото и да става ще вървим напред и тва, ще падаме и пак ще ставаме. Но никога няма да се предадем.
Последна промяна от silverbg на 04 юни 2010 00:30, променено общо 1 път.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 04 юни 2010 00:29

МАМА ВИ ДОЛНА МИшКИ ОТ БФС, щЕ ДОИДЕ ВИДОВ ДЕН

Върни се в “Ботев”