Ако всичко това беше следствие на резултати, показани на терена нямаше да има нищо лошо. В крайна сметка, който е по-слаб - да изпада.
Но!
Ботев отива на дъното директно от "А" група.Традиции, публика, школа... БФС хубаво си измиват ръцете с Христолов и формално даже може да си вярват, че са прави, но какво правиха толкова години? Седяха и гледаха, сякаш случващото се не ги касаеше.
Нефтохимик миналата година игра бараж за "А" група (предварително беше ясно, че ще загуби), а в резултат тази година започна във "В" без стадион, без школа, само защото новия любимец на БФС - Събев реши да прехвърли лиценза на Поморие и в резултат поморийци влязоха в "Б". А после се чудим защо хотелски отбори играят в професионалните групи, а такива с традиции тъпчат селските поляни.
Спартак Вн. също ще падне жертва на управленско безхаберие. Въобще по морето - докато Спартак и Нефтохимик са мачкани професионален футбол ще играят Балчик, Каварна, Несебър, Равда, Поморие. После да ми говори някой, че футбола ни се развива правилно.
Пловдив, Варна, Бургас с по 1 професионален отбор, София с 5
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пловдив, Варна, Бургас с по 1 професионален отбор, София с 5
Ами тя половината А група е завъртяня около София
Освен петицата, Перник, Монтана, доскоро Своге и Мездра не са много далече. Поправете ме ако греша в географските си способия.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
pas написа:Ако всичко това беше следствие на резултати, показани на терена нямаше да има нищо лошо. В крайна сметка, който е по-слаб - да изпада.
Но!
Ботев отива на дъното директно от "А" група.Традиции, публика, школа... БФС хубаво си измиват ръцете с Христолов и формално даже може да си вярват, че са прави, но какво правиха толкова години? Седяха и гледаха, сякаш случващото се не ги касаеше.
Нефтохимик миналата година игра бараж за "А" група (предварително беше ясно, че ще загуби), а в резултат тази година започна във "В" без стадион, без школа, само защото новия любимец на БФС - Събев реши да прехвърли лиценза на Поморие и в резултат поморийци влязоха в "Б". А после се чудим защо хотелски отбори играят в професионалните групи, а такива с традиции тъпчат селските поляни.
Спартак Вн. също ще падне жертва на управленско безхаберие. Въобще по морето - докато Спартак и Нефтохимик са мачкани професионален футбол ще играят Балчик, Каварна, Несебър, Равда, Поморие. После да ми говори някой, че футбола ни се развива правилно.
За всичко това се сърдете на президентите си. Не ви е виновен нито Левски, нито ЦСКА, нито БФС, нито Калиакра, нито Своге, или някой друг
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Един ден ще им се върне за страданията които ни причиняват.Тогава ние ще се смеем най-добре.Никога не предавайте любимите си отбори,в каквото и положение да се намират,в която и група да ги пратят-един ден пак ще се върнем на върха

Е кво ми мрънкяте,че имало 5 отбора от София в А група.Имат възможност-играят,това е положението.Който му харесва му харесва,на който не му харесва-да духа супата 
Ти луд ли си ? Да се сърдят на президентите си защо не са престъпници като Коце Мац например 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
mazut написа:Един ден ще им се върне за страданията които ни причиняват.Тогава ние ще се смеем най-добре.Никога не предавайте любимите си отбори,в каквото и положение да се намират,в която и група да ги пратят-един ден пак ще се върнем на върха![]()
Като цяло, винаги на върха са били Левски и ЦСКА
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:За всичко това се сърдете на президентите си. Не ви е виновен нито Левски, нито ЦСКА, нито БФС, нито Калиакра, нито Своге, или някой друг
Не съм обвинявал други отбори, но ако БФС не е отговорен за проблемите във футбола, то не знам кой тогава. Ти ми кажи възможно ли е в Англия цялата школа на Уест Хям, например, с няколкостотин трениращи там деца, да се прекръсти на Челси, само защото човека с парите е решил?
Последна промяна от pas на 04 юни 2010 00:04, променено общо 1 път.
- ace_ventura
- Контакти:
Най-интересното е, че и 5-те софийски отбора не разполагат с нормални стадиони, и ако аршина е равен всички трябва да играят на националния. цирка е пълен, поне да беше интересно и забавно като на цирк а то НЕ Е.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
Tommi написа:mazut написа:Един ден ще им се върне за страданията които ни причиняват.Тогава ние ще се смеем най-добре.Никога не предавайте любимите си отбори,в каквото и положение да се намират,в която и група да ги пратят-един ден пак ще се върнем на върха![]()
Като цяло, винаги на върха са били Левски и ЦСКАКакво означава "един ден пак ще се върнем на върха"
На върха на пирамидата-А група,мисля,че е лесно да се досетиш
Върни се в “Футбол - България”