БФС:Ботев не може да играе в Б група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.
Явно ще трябва да се ходи в София!Да отидем и да им покажем с феновете на кой отбор са решили да се гаврят!
Ванко_Ултраса написа:Искам да попитам уважаемите тук ботевисти понеже тръбяхте, колко законно и почтенно било отборът ви да започне от "Б" гр. защо тогава вашия Боби Перуката каза, че трябва да започнете от зоните?
Уж ваш човек, пък ви тегли по един шут! Има ли вероятност Боби да не познава закона и правилата и затова да е сгрешил?
това не е решение на михайлов ,а на членовете на изпълкома.каквито са лечков,гигов,митев и подобни селски пръчки срещу които се водят следствия и са подсъдими.така,че явно не спазват много законите.а от това,че за михайлов отбор със съдебна регистрация от 1990 през 2010 е новосформиран е ясно и той колко е наяснос правото
Ванко_Ултраса написа:Искам да попитам уважаемите тук ботевисти понеже тръбяхте, колко законно и почтенно било отборът ви да започне от "Б" гр. защо тогава вашия Боби Перуката каза, че трябва да започнете от зоните?
Уж ваш човек, пък ви тегли по един шут! Има ли вероятност Боби да не познава закона и правилата и затова да е сгрешил?
Ванко , ега се съсипеш от повръщане и умреш от обезводняване !
- Yellow major
- Контакти:
джони написа:Yellow major написа:Ако не могат да вземат адекватно решение утре, поне да го направят събрание. То така или иначе тези 100 и косур членове вече имат право на глас. За какво да се чака да им се даде думата когато сме в окръжните групи. След дъжд качулка тогава..
Да се чуе гласа на феновете, защото сега наистина положението стана сериозно!
ай вземи млъкни.нито си чел устава ,нито си член.по устав 1/3 от членовете може да свикат извънредно събрание,за което пак ще стане сле 2-3 седмици.и айде стига с бакалов.като си толкова отворен плати си членската вноска,свикай събрание и се кандидатирай за председател
До тогава няма да има смисъл разбираш ли? А ако имах право да се кандидатирам бъди сигурен ,че щях да се справя по-добре!
А ти защо не спиш вече като си спокоен, мен щото сън не ме лови.
Re: Alea iacta est
Ботев Пловдив е велик!
А, Б, В ... където и де е, ние сме винаги там!
Пари ще има. КЦМ няма да ни изоставят! Имената на спонсорите ни от тази и следващите години, ще бъдат изписани със златни букви в историята на Ботев! Сега имаме реалния шанс да съберем голяма членска маса, с която да покажем новия модел за управление на футболните клубове. Пътя е обсипан с тръни, но посоката е само една - нагоре!
КАНАРИ НАПРЕД!
А, Б, В ... където и де е, ние сме винаги там!
Пари ще има. КЦМ няма да ни изоставят! Имената на спонсорите ни от тази и следващите години, ще бъдат изписани със златни букви в историята на Ботев! Сега имаме реалния шанс да съберем голяма членска маса, с която да покажем новия модел за управление на футболните клубове. Пътя е обсипан с тръни, но посоката е само една - нагоре!
КАНАРИ НАПРЕД!
Re: Alea iacta est
Трябва прозрачността да бъде в основата на клуба и съм сигурен, че след 4-5 години наистина ще бъдем 5-6000 членове! Не трябва да позволяваме някой да яхне марката "БОТЕВ"! Защото съм сигурен, че ще се появат доста такива кандидати!
Иначе, ако погледнем реално на нещата, кофти е ако започнем от Б окръжна група. Кофти, защото няма да дойдат спонсори, но още по-кофти е за българския футбол, защото ние сме клуба с най-много реални привърженици! Губят и медиите, но не си го признават, защото не са независими! Губи и форума на "Гонг", защото адски много ще обеднее! Но!!! Не чух и една дума, (освен "за съжаление") в подкрепа на Ботев и истинските клубове от журналистите! Само интриги! И докато се занимават с Гонзо и Наско (защото другото за тях е просто фон), българският футбол ще продължава да дълбае дъното!
Господа! В тази криза - финансова, морална и футболна! Не е ли време и вие да съкратите някого от екипа си! Все пък и професионалните клубове намаляват! Нямам против никого, просто говоря логично!
Надявам се, мнението ми да не бъде изтрито!
ПС: Всеки момент очаквам поне 2 привъженици на градския съперника да се включат в темата. Много им е мъчно за Ботев Пловдив!
Иначе, ако погледнем реално на нещата, кофти е ако започнем от Б окръжна група. Кофти, защото няма да дойдат спонсори, но още по-кофти е за българския футбол, защото ние сме клуба с най-много реални привърженици! Губят и медиите, но не си го признават, защото не са независими! Губи и форума на "Гонг", защото адски много ще обеднее! Но!!! Не чух и една дума, (освен "за съжаление") в подкрепа на Ботев и истинските клубове от журналистите! Само интриги! И докато се занимават с Гонзо и Наско (защото другото за тях е просто фон), българският футбол ще продължава да дълбае дъното!
Господа! В тази криза - финансова, морална и футболна! Не е ли време и вие да съкратите някого от екипа си! Все пък и професионалните клубове намаляват! Нямам против никого, просто говоря логично!
Надявам се, мнението ми да не бъде изтрито!
ПС: Всеки момент очаквам поне 2 привъженици на градския съперника да се включат в темата. Много им е мъчно за Ботев Пловдив!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Yellow major написа:До тогава няма да има смисъл разбираш ли? А ако имах право да се кандидатирам бъди сигурен ,че щях да се справя по-добре!
А ти защо не спиш вече като си спокоен, мен щото сън не ме лови.
Можеш ли да ми обясниш, като махнем казуса "деца", теб кое те притеснява да почнем без урода от която и да е група?
Не натискайте ТУК!
ае стига сте ревали като путки , стегнете се малко и стига сте правили сеири на кой ли не .....

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Yellow major
- Контакти:
Ако бяхме Марица или Брестник, нищо. Но ние сме Ботев Пловдив. 5-7 години от твоя живот ще минат без високи цели в борба с вятърни мелници и нови ръководители на БФС.
Това не е ли малко ?
А можеш ли да ми кажеш колко страници с подигравки и хули срещу Ботев ще прочетеш през това време?
Не ти ли стигат 11+5-7 = 16-18 години все агонии. Та това си е един половин живот!
Ти това ли искаш?
Това не е ли малко ?
А можеш ли да ми кажеш колко страници с подигравки и хули срещу Ботев ще прочетеш през това време?
Не ти ли стигат 11+5-7 = 16-18 години все агонии. Та това си е един половин живот!
Ти това ли искаш?
майоре мен не ме ебе брат дали играем с сокол падарско или Левски софия . а теб ?

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме