БФС:Ботев не може да играе в Б група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

batbore
Контакти:

Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.

Мнениеот batbore » 03 юни 2010 21:25

Е Локото ако са пичове щяха да напишат една декларация в подкрепа на Сдружението и в протест на решението на БФС. Ама не са, от тях само - "Бати Мити е велик", "умрете жълтури", "Ботев Умря". В интерес на истината не вярвах, че може да има такава повсеместна радост, и все пак това е България, всичко е възможно.

Да сме живи и здрави, Наздраве Ботевисти!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 03 юни 2010 21:25

Hacko1912 написа:
жълт ламтурник написа:Наско, това юридическо лице, ФК "Ботев" Пд, под шапката на Нинов, от колко години няма фактическа дейност?как въобще си помислихте, че без да имате някакаъв финансов контрол, без да имате нито отбор, нито школа, нито треньор, нито финансова обезпеченост, дължите пари... тия 600 000 лева дълг са дължими към 31.12.2009, а това се гледа, а не кое е към 24.04.2010.. въобще..... много неща не знаехте, но и не пожелахте да узнаете, да разберете, да се вслушате....Да не говоря, че документи за новият шампионат се подават до 30.04... и компромиси не се правят, защото и от УЕФА следят нещата и могат да направят внезапна проверка, без да известяват БФС.
Сега се наслаждавайте на високомерието си!

единственото коеото казах е че е старо сдружение а не НОВО. никога не съм твърдял че почваме от Б. И от Сдружението не твърдяха ... само се НАДЯВАХМЕ че ще има позитивно за нас решение. уви не стана ... сега ще се мислят други варианти

Наско, не знам дали си от членовете на клуба, дали си участвал в ..тук се затруднявам, защото ако напиша учредително, ще трябва да призная нов клуб, ама нека е управителен съвет(нищо общо няма това с изнесената информация, но нейсе), та защо не препоръчахте на вашите "адвокати" да попрочетат малко този форум, или поне да прочетат изискванията на УЕФА, които са вече неотменни и за БФС.Аз, който не съм пряко свързан с отбора ви, потърсих консултация със съдии и адвокати, специализирани във фирмено право и никой не каза, че Сдружението има права над отбора, а не са фенове на Локомотив, вярвай ми.Ако вие, феновете, бяхте потърсили консултация, вместо да вярвате сляпо....ако бяхте задействали сигналната лампа, когато ви се приказваше...
Пич, елеметнарно и е аз се дразня страшно, че не можахте, или не пожелахте да проумеете, че документи за новият шампионат се подават до 30.04.Всичко след тази дата е само евфемизъм.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 03 юни 2010 21:27

Това че БФС е сред главните виновници за положението на Ботев е очевадно. От години призовавме БФС и Д-ните органи да се свършат работата и изхвърлят ДХ но НЕ и НЕ ... Натрупал е дългове за над 4 милиона, но му се дава лиценз и се тръпи. Чадърите над ДХ - и футболни, и други - жертваха Ботев!

Ние сега се оптваме да го възродим от нищото, и помолихме БФС за компромис един вид, за прочитане на ДУХА за правилни и Закон НАД буквата им. Не стана ... следва продължение.

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Мнениеот nikytodorov » 03 юни 2010 21:31

Ние пак ще се върнем на върха!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 03 юни 2010 21:32

жълт ламтурник написа:
Hacko1912 написа:
жълт ламтурник написа:Наско, това юридическо лице, ФК "Ботев" Пд, под шапката на Нинов, от колко години няма фактическа дейност?как въобще си помислихте, че без да имате някакаъв финансов контрол, без да имате нито отбор, нито школа, нито треньор, нито финансова обезпеченост, дължите пари... тия 600 000 лева дълг са дължими към 31.12.2009, а това се гледа, а не кое е към 24.04.2010.. въобще..... много неща не знаехте, но и не пожелахте да узнаете, да разберете, да се вслушате....Да не говоря, че документи за новият шампионат се подават до 30.04... и компромиси не се правят, защото и от УЕФА следят нещата и могат да направят внезапна проверка, без да известяват БФС.
Сега се наслаждавайте на високомерието си!

единственото коеото казах е че е старо сдружение а не НОВО. никога не съм твърдял че почваме от Б. И от Сдружението не твърдяха ... само се НАДЯВАХМЕ че ще има позитивно за нас решение. уви не стана ... сега ще се мислят други варианти

Наско, не знам дали си от членовете на клуба, дали си участвал в ..тук се затруднявам, защото ако напиша учредително, ще трябва да призная нов клуб, ама нека е управителен съвет(нищо общо няма това с изнесената информация, но нейсе), та защо не препоръчахте на вашите "адвокати" да попрочетат малко този форум, или поне да прочетат изискванията на УЕФА, които са вече неотменни и за БФС.Аз, който не съм пряко свързан с отбора ви, потърсих консултация със съдии и адвокати, специализирани във фирмено право и никой не каза, че Сдружението има права над отбора, а не са фенове на Локомотив, вярвай ми.Ако вие, феновете, бяхте потърсили консултация, вместо да вярвате сляпо....ако бяхте задействали сигналната лампа, когато ви се приказваше...
Пич, елеметнарно и е аз се дразня страшно, че не можахте, или не пожелахте да проумеете, че документи за новият шампионат се подават до 30.04.Всичко след тази дата е само евфемизъм.

Аз съм от тесзи платили си членския внос. Не съм от УС и не съм бил на събрания. Кое да се промее? Погледни датите на УС, и на вписванията! Нямапе как да стане пред 30. Дали сме зналеи? Разбира се че сме знаели! Дали сме били 100% ? Съвсем не. Просто пробвахме по този начин. И се надявахме че заради името ни и заради историята ни ще се направи няквкъв компромис. Теоретчино е възможно да се приеме че Сдружението е единсвеният Ботев, а не АД то на ДХ. на пактиак може би не е възможно. Ние днес с други фенове си говорихме, че за съжаление решението на БФС е правилно с оглед на правилници и документи. ДРУГ начин нямаше! Имаше чрез чужди лицензи. Ние си искахме НАПИЯ си лиценз, дет се държо, спофред бюрократкото разборане на правилата, от едно кухо и празно АД. Не стана ... следва нова глава. от утре.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 03 юни 2010 21:36

Tommi написа:PFC Litex, объркал си форума ;) Аз в две теми се опитвам да им обясня, че е абсурдно да играят в Б група, по начина, по който искат, но те си държаха на своите твърдения. Накрая им казах да изчакаме и ще разберем кой е прав и кой - не. Днес се разбра, но сега ще започнат обидите към БФС, защото най-вероятно той е "виновен", че в момента Ботев се намира в такова положение.

Бфс са виновни,защото позволиха на лицето ДХ да си "развява коня" толкова години!Държавата също е виновна!Ако бяха реагирали навреме нямаше да се стигне до този абсурд!Не виждате проблема в дълбочина!Вие си знаете разпоредбите на измисленото БФС!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 юни 2010 21:38

Hacko1912 написа:Това че БФС е сред главните виновници за положението на Ботев е очевадно. От години призовавме БФС и Д-ните органи да се свършат работата и изхвърлят ДХ но НЕ и НЕ ... Натрупал е дългове за над 4 милиона, но му се дава лиценз и се тръпи. Чадърите над ДХ - и футболни, и други - жертваха Ботев!

Ние сега се оптваме да го възродим от нищото, и помолихме БФС за компромис един вид, за прочитане на ДУХА за правилни и Закон НАД буквата им. Не стана ... следва продължение.

Наско, ДХ не е имал никакъв чадър от БФС, неговият чадър беше ПФК БОТЕВ 1912 с неговите фенове, защото за да получава лиценз през годините въпреки дълговете основният мотив му е бил, че Ботев има сериозна фенска маса и ще последват напрежение.

Да, но времето тече и неспира, и няма как да минаваш вечно между капките, защото УЕФА сериозно се намеси в първенствата и следи нещата по-изкъсо.

Сега ДХ няма вече този чадър и е никой, както искаш ме разбирай, той в момента е никой, но държи документите, които са жизнено важни за вас, така че силните хора в УС вместо да тръгват на война, по-добре да подтиснат егото си и да седнат и да се разберат, ефект съм сигурен, че ще има и всички ще сте щастливи.

Съберете се още утре и вземете решение, но действайте, че време НЯМА
Изображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 03 юни 2010 21:40

Hacko1912 написа:Това че БФС е сред главните виновници за положението на Ботев е очевадно. От години призовавме БФС и Д-ните органи да се свършат работата и изхвърлят ДХ но НЕ и НЕ ... Натрупал е дългове за над 4 милиона, но му се дава лиценз и се тръпи. Чадърите над ДХ - и футболни, и други - жертваха Ботев!

+ искахме да вземат решение което да удовлетворява и двете стртани но НЕЕЕ...този път спазиха буквите си (като никога досега) и...Какво ще стане когато публиката на гостуващия отбор е повече от цялото село,и в това село има един действащ полицай...
Но тези принцепните може би това искат...наказания,наказания,наказания...БФС какво помогна с това решение за бъларския футбол?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юни 2010 21:41

Alternative написа:Бфс са виновни,защото позволиха на лицето ДХ да си "развява коня" толкова години!Държавата също е виновна!Ако бяха реагирали навреме нямаше да се стигне до този абсурд!Не виждате проблема в дълбочина!Вие си знаете разпоредбите на измисленото БФС!

Не си прав. В този случай БФС не може нищо да направи. Отборът на Христолов не успя да покрие дълговете, имаше и други нарушения и беше изваден от групата. Футболният съюз не е някакво дружество, което да откупи отбора от Христолов и да го спаси. Утре може феновете на Левски, ЦСКА, Славия... да не са доволни от президентите си и БФС отново не може да направи нищо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 03 юни 2010 21:41

Наско, радвам се, че си разбрал.Борбата.... оттук нататък ще е за отбор от качествени футболисти, които да върнат Ботев отнова в елита.

Пич, ако не бяхте настоявали толкова много, БФС нямаше да отнеме лиценза на Митко, а вие можехте да си действате по възраждането.Митковото АД щеше да затъне още финансово и влизането на синдик, щеше да е много по-вероятно, както и казусът Берое, но вие решихте, че трябва така да направите и го направихте.Да обвинявате сега всички извънземни.. не си струва.

Върни се в “Ботев”