Лидерът на БНС Боян Расате и младеж, който е бил с него, са били нападнати днес на улицата от двама неизвестни.
Пред Агенция „Фокус” Боян Расате разказа, че нападението е станало в центъра на София, пред дома му.
Нападателите са били с качулки. Единият е носел чук, а другият бокс. Инцидентът е станал около 14.00 часа следобед.
Събориха ме на земята. Успях да се изправя, след което хванах единия – този с чука за ръката, но другият мина зад мен и ме удари няколко пъти с бокс в тила. После мина пред мен и ме удари с бокса и в лицето, разказа Расате.
Младежът с него също е бил съборен на земята и удрян. Нападателите са избягали. Те не са говорели нищо. Нападението е станало много бързо и дори хората в съседни магазини не са успели да разберат веднага какво става.
Боян Расате заяви, че обяснението, което има за случая е, че в годините, в които е развивал обществено-политическа дейност, от БНС са настъпили много интереси. Нямам представа, кой може да бъде, каза той.
След нападението двамата са потърсили помощ в „Пирогов”. Момчето е с контузни рани и с разбита дясна скула. Боян Расате каза, че са му направени 16 шева, има рани на главата и тила, както и множество натъртвания и удари по тялото.
Полицията е уведомена. Екип от Трето районно управление работи по случая.
Нападнаха Боян Расате в центъра на София!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Нападнаха Боян Расате в центъра на София!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: Нападнаха Боян Расате в центъра на София!
Надявам се на бърз и адекватен отговор(при условие че се разбере кои са...)
По принцип боя не е правилния начин за комуникация, но когато въпроса опира до Расате - все му е късно.
tprodanov написа:По принцип боя не е правилния начин за комуникация, но когато въпроса опира до Расате - все му е късно.
И защо да му е късно ? Говориш си наизуст...
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!
Щото е политик (псевдо) от най-ниско ниво, чиято основна задача от службите е да наблюдава от близо евентуални граждански недоволства.
tprodanov написа:По принцип боя не е правилния начин за комуникация, но когато въпроса опира до Расате - все му е късно.
"каквото повикало..." са казали хората!
- ralimavridov
- Контакти:
Този човек съм го засичал 2 пъти в Созопол и Варна на заведения и 2 та пъти правеше някакви проблеми на хората и се държеше толкова нахално.Изобщо не се учудвам!
Много са ми интересни хора кат то теб.Когато ти изнася казваш демокрация е, свободна държава, а сега казваш,че е правилно да пребият човек.Ми тогава всички да хващаме бухалките, и да си решаваме проблемите?

НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
- DrAvalanche
- Контакти:
Не си прав. Не е късно, а много късно

Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Малко му е!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!