БФС:Ботев не може да играе в Б група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.
Прави са! Няма как да почнете от Б група при положение, че сте изкарани от професионалния футбол! Иначе жалко за такъв клуб като Ботев...
Plovdiv1926 написа:Братя локомотивци, моля ви спрете да пишете в тази тема. След като правилника на БФС беше спазен нас съдбата на този отбор повече не ни вълнува. Не падайте на нивото на хора, измислящи песни за мъртъвци, все пак сме филибари и трябва да сме над нещата
Братко етнически мангал

Plovdiv1926 написа:Братя локомотивци, моля ви спрете да пишете в тази тема. След като правилника на БФС беше спазен нас съдбата на този отбор повече не ни вълнува. Не падайте на нивото на хора, измислящи песни за мъртъвци, все пак сме филибари и трябва да сме над нещата
Филибар е човек страдащ, че в момента града се нарича Пловдив, а не Фелибе.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Alternative написа:Изживяваш се като някакъв Ореол!Гледаш отвисоко и на всяко второ мнение даваш твоето!Имаш си форум,обърни внимание на него,трансфери на отбора и тн...
Alternative, щом така ти изглеждам няма да споря, но пак в стила на ореол ще ти кажа че ако не бяхте толкова високомерни към другите мнения и малко от малко да бяхте се замислили дали пък няма някаква истина в това което говорят можеше и да не стигнете до тук.
П.С. действайте със сливанията
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- Plovdiv1926
- Контакти:
Радвам се, че ви дадох все пак малка утеха да ме наплюете и да ви стане по-добре
Само още веднъж исках да кажа на локомотивци да не пишат по темата. Приятна вече, това беше от мен

Само още веднъж исках да кажа на локомотивци да не пишат по темата. Приятна вече, това беше от мен

В името на Пловдив от 1926г. насам!

- nik_bg1
- Контакти:
Каквото-такова, специално аз не съм мислел, че ще стане друго, особенно след изказванията на Гигов и как да каже друго след като заради нас ,не можа да класира отборчето си в евро-турнирите,а той е първосигнален, да не забравяме как си заряза другия отбор от Пловдив(тогава)...За другия изнудвач на стари хора от Сливен нямам какво да кажа,освен,че е гангстер...
Донякъде е добре,че почваме от "Я"група(но тоя с перуката да ни нарича "нов" отбор е ебати простотията) и след като почваме от "Я"група, ще имаме време да си оправим структората без форсажи и няма да може някой да ни яхне и избудалка с някакви грандомански обещания,ще си сглобим отбора и т.н. и т.н.
Има една българска поговорка:"Вместо да му изкарат очите,му изписаха веждите"Хехехе мисля,че БФС това направи.
С поздрав от "Ботев"Пловдив господа от БФС,които не виждате по далече от носа си.
Донякъде е добре,че почваме от "Я"група(но тоя с перуката да ни нарича "нов" отбор е ебати простотията) и след като почваме от "Я"група, ще имаме време да си оправим структората без форсажи и няма да може някой да ни яхне и избудалка с някакви грандомански обещания,ще си сглобим отбора и т.н. и т.н.
Има една българска поговорка:"Вместо да му изкарат очите,му изписаха веждите"Хехехе мисля,че БФС това направи.
С поздрав от "Ботев"Пловдив господа от БФС,които не виждате по далече от носа си.
Последна промяна от nik_bg1 на 03 юни 2010 20:58, променено общо 1 път.
ако трябва да сън честен докрай, бог да ми прости това, но единсвтената загадка е как ДХ е все още сред живите ... всичко друго е обяснимо донякъде
- Yellow major
- Контакти:
Plovdiv1926 написа:Радвам се, че ви дадох все пак малка утеха да ме наплюете и да ви стане по-добре![]()
И ще ти стане ли по-сладко като удължаваш изкуствено историята на клуба си? Моля те да ми кажеш ,къде го пише това 1926,дори в договора за ликвидирането ви пише 1936? Така ставаш смешен и неразбран от цяла България, съвет! Вземи да си смениш печата с 2001!
В крайна сметка вие от коя група ще почнете 

LSFC 1914 написа:В крайна сметка вие от коя група ще почнете
Питай бфс