А областна Б областнаilian12 написа:Надолу как вървят групите: А, Б (колко броя?), В ...
БФС:Ботев не може да играе в Б група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.
kiko75 написа: Коко искаше да вземе вас но селския го отказа той си ЦСКАР и има сипати към вас
Тук си в голяма заблуда

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
Yellow major на събранието нали точно това казаха,нека видим къде ще играем за да излезнем с нещо конкретно.Какви оставки?Стига с тоя песимизъм.Света ли свърши какво?11 години със селския изтърпяхме,ами ще изтърпим и още няколко.Или си с нас или не,твоя воля
Никой отбор в окръжните групи не може да организира мач срещу БОТЕВ ПЛОВДИВ.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
loko2004 написа:kiko75 написа: Коко искаше да вземе вас но селския го отказа той си ЦСКАР и има сипати към вас
Тук си в голяма заблуда
пич АЗ сум от Сандански ми точно защото имаше шанс за Ботев не влезе партия на ТТИТАН ЗА ЦСКА

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- жълт ламтурник
rump_shaker написа:Кико, полвината клубове по селските дивизии са частни клубове. Кои са заводски, кои фирмени няма значение. Има и такива които се издържат от бизнесмени, които искат да помагат на самите клубове. Това го пиша не от ей така ами защото лично познавам такива. А когато говорим за име като Ботев Пловдив, бъди сигурен че има кой да се грижи!
И ти даде много хубав пример. Общините сдавали по 2-30000 лв да си издържат отборите. Но явно нещо не си доразбрал, само от членски внос и помощи от фирмите които управляват сдружението имаме събрани към 600 000 лв. Кажи ми дали тези 600 000 лв няма да ни стигнат не една ами 3 аматьоркси групи да прескочим! Помисли малко пак ти казах
Дали ако кажа фразата "Левски ако иде в В група няма кой да се занимава с него", ще изглежда смислена?
Шейкър, мисли, бате!Ентусиазмът е хубаво нещо, но Септемврийското въстание, през 23-а е било само на гол ентусиазъм и резултатите ги знаеш.. както и Априлското, но от него е имало полза.Тези 600 000, както и милионът на Бакалов, ми се струват само в мислите ви(за съжаление).Подценихте Селяка, повярвахте на адвокати, от типа Георги Градев, навихте се прекалено много(което е нормално във вашият случай), и вярвахте на всяка "партенка", която ви даваше надежда(също нормално).
За сметка на това, всяко мнение, което посочваше слабости и недостатъци, беше обругавано и авторът му осмиван.Това не ме учудва изобщо, защото само в България може да съществува изразът:Пари ми дай, акъл не ми давай!, и акълът ни идва, когато действителността ни цапне яко по главата.
- sorcererals
- Контакти:
Добре дошли села и паланки.
А сега БФС да си бере гайлето къде ще се провеждат нашите гостувания.

А сега БФС да си бере гайлето къде ще се провеждат нашите гостувания.

v.s. написа:Никой отбор в окръжните групи не може да организира мач срещу БОТЕВ ПЛОВДИВ.

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- bulgaro
- Контакти:
Завинаги ще бъдеш ти във нашите сърца,
със тебе ще вървим дори до края на света...
Не унивайте, приятели, зони, окръжия... и през ада ще минем заедно и с песен на уста
със тебе ще вървим дори до края на света...
Не унивайте, приятели, зони, окръжия... и през ада ще минем заедно и с песен на уста

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- жълт ламтурник
Don Rumen написа:loko2004 написа:rump_shaker написа:И ти даде много хубав пример. Общините сдавали по 2-30000 лв да си издържат отборите. Но явно нещо не си доразбрал, само от членски внос и помощи от фирмите които управляват сдружението имаме събрани към 600 000 лв. Кажи ми дали тези 600 000 лв няма да ни стигнат не една ами 3 аматьоркси групи да прескочим! Помисли малко пак ти казах
Дали ако кажа фразата "Левски ако иде в В група няма кой да се занимава с него", ще изглежда смислена?
rump_shaker, ако почнете от Б окръжна бъди сигурен, че тези 600 000от фирмите ще се редуцират до членския внос
Те не са малко + билети и не може никой да не даде малко от горе.
Отче, билети за мач от Б окръжна(ако наистина стане така) не мислиш ли, че е несериозно?