БФС:Ботев не може да играе в Б група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.
Наркома от сливен пак беше надрусан, разправя, че сливен бил финансово един от най-стабилните отбори в първенството, защо не каза неговите футболисти от кога не са вземали заплати? Как останаха в групата? После чакай ги да вземат адекватни решения за благото на Бг футбола. Какво разбиратлство с христолов? Най-голямата ни победа е че го няма, ще започнем от където трябва, но без него, а като толкова желае може да го посетим.
А за 5 години този членски внос как ще се редуцира ве Доко 2004.40 000 ЗА 1 МЕСЕЦ СЪБРАХМЕ,не ни мислете толкова,а се чудете като гръмнат коко на кой ще се дупите да ви спасява
loko2004 написа:rump_shaker написа:И ти даде много хубав пример. Общините сдавали по 2-30000 лв да си издържат отборите. Но явно нещо не си доразбрал, само от членски внос и помощи от фирмите които управляват сдружението имаме събрани към 600 000 лв. Кажи ми дали тези 600 000 лв няма да ни стигнат не една ами 3 аматьоркси групи да прескочим! Помисли малко пак ти казах
Дали ако кажа фразата "Левски ако иде в В група няма кой да се занимава с него", ще изглежда смислена?
rump_shaker, ако почнете от Б окръжна бъди сигурен, че тези 600 000от фирмите ще се редуцират до членския внос
Как можеш да бъдеш сигурен. Лично ти колко си дал за футбол? Имаш ли собствена фирма и бизнес? В случай, че си заможен и даваш сериозни средства за подпомагане на някой отбор, тогава с интерес ще се занимаем с твоето мнение, но се съмняване, че си дал и 1000 лева за благотворителност.
105 години / 4 поколения ботевисти!
loko2004 написа:rump_shaker написа:И ти даде много хубав пример. Общините сдавали по 2-30000 лв да си издържат отборите. Но явно нещо не си доразбрал, само от членски внос и помощи от фирмите които управляват сдружението имаме събрани към 600 000 лв. Кажи ми дали тези 600 000 лв няма да ни стигнат не една ами 3 аматьоркси групи да прескочим! Помисли малко пак ти казах
Дали ако кажа фразата "Левски ако иде в В група няма кой да се занимава с него", ще изглежда смислена?
rump_shaker, ако почнете от Б окръжна бъди сигурен, че тези 600 000от фирмите ще се редуцират до членския внос
Те не са малко + билети и не може никой да не даде малко от горе.
Коко искаше да вземе вас но селския го отказа той си ЦСКАР и има сипати към васhetfield написа:А за 5 години този членски внос как ще се редуцира ве Доко 2004.40 000 ЗА 1 МЕСЕЦ СЪБРАХМЕ,не ни мислете толкова,а се чудете като гръмнат коко на кой ще се дупите да ви спасява
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- Roger_Federer
- Контакти:
Незнам правилника на БФС,но знам какво е моето желание,а и мнение,какво ще е най-добре за родния футбол и за самия Ботев,а именно бързо да се завърнете в елита,защото А група може без всеки отбор на теория,но без някои от тях,т.нар. символи на българския футбол не е хубаво,когато отсъстват.Затова след две години ви чакаме в А група,смятам че няма да има проблем да започнете от трета дивизия.Успех!
Бакалчето най-късно утре трябва да каже какво правим от тук нататък.
- Yellow major
- Контакти:
Това е! Без лоби не става. Потвърдиха ми се най-лошите предчувствия, че няма да сме професионалисти, а оттам се отказват и спонсорите в бюджета обявен от Бакалов. А сега накъде??
1. Договорка и сделка с изрода?? Предпочитам сливане със Съединение пред договорка с него, все едно и също. Като сме моралисти да сме такива до край.
2. Б окръжна? Не ми се мисли, около 2015-2017 ще сме обратно в А група.
3. Да забравим честолюбието и да играем в комбина с други отбори? не ми се иска, но още по-малко ми се иска да загубя 5-7 години от съзнателния си живот по мачове по села и паланки. А колко малки фенчета на Ботев са загубени за каузата, не го подценявайте!
4.Ако се стигне до най-лошия вариант, Маринчо и УС с незабавна оставка!! По -добре да се заеме някой бизнесмен с добър доход отколкото ветерани без пари.
Има още минимални шансове за В група, дано не ги пропилеем!
1. Договорка и сделка с изрода?? Предпочитам сливане със Съединение пред договорка с него, все едно и също. Като сме моралисти да сме такива до край.
2. Б окръжна? Не ми се мисли, около 2015-2017 ще сме обратно в А група.
3. Да забравим честолюбието и да играем в комбина с други отбори? не ми се иска, но още по-малко ми се иска да загубя 5-7 години от съзнателния си живот по мачове по села и паланки. А колко малки фенчета на Ботев са загубени за каузата, не го подценявайте!
4.Ако се стигне до най-лошия вариант, Маринчо и УС с незабавна оставка!! По -добре да се заеме някой бизнесмен с добър доход отколкото ветерани без пари.
Има още минимални шансове за В група, дано не ги пропилеем!
Yellow major написа:4.Ако се стигне до най-лошия вариант, Маринчо и УС с незабавна оставка!! По -добре да се заеме някой бизнесмен с добър доход отколкото ветерани без пари.
Примерно Коко, нали? Или Салерно? Като ти гледам начина на мислене, май скоро ще изминеш единия километър разстояние до другия стадион...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Надолу как вървят групите: А, Б (колко броя?), В ...
105 години / 4 поколения ботевисти!