БФС:Ботев не може да играе в Б група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.

Мнениеот ivo77 » 03 юни 2010 18:49

Столипиновци, вън от нашия форум !

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 03 юни 2010 18:50

абе какво им се обеснявате на тия селяни и катунари.Само пак не става ясно от В ли ще е или от окръжните.Тия от бфс да им кензам на плешивите сурати кога смятат,че ще почнем подготовка на нова година ли???

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 03 юни 2010 18:50

ivo77 написа:Столипиновци, вън от нашия форум !

Че къде да идат,нали знаеш-ние за тях сме както въздуха и светлината за всяко живо същество

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 03 юни 2010 18:51

turbogena написа:
hetfield написа:На мити пак ще му ходим на гости май.Добра вест за стъклари и бояджии

:lol: :lol: :lol:
Да му ходим да му ходим-къде да му ходим. Стига с това Крумово вече. Мен все ми се иска да му идем на гости на Южен :mrgreen:

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 03 юни 2010 18:51

Предполагам всички сме имали едно наум, че това е възможно. Аз съм тъжен, но каквото - такова. НАПРЕД, МОЙ БОТЕВ !!! И В "Щ" група, и в "Ю" група БОТЕВ е НАЙ-ВЕЛИКИЯ клуб в България.

ВИВА КАНАРИ !!!
Догодина на финала за купата за пръв път в историята ще играе отбор от аматьорските дивизии !!!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 юни 2010 18:51

ilian12 написа:Сутринта е по-мъдра от вечерта. От всяко положение се намира изход. Важното е да не се правят каквито и да е договорки с Урода. Към момента имаме два възможни подхода:

1-ви: да играем по мръсните правила на държавата ни и да си "присвоим" нечий лиценз.
2-ри: да бъдем честни и почтени и да започнем от окръжните групи.

Лично аз съм за 2-рия вариант.

П.П. Има и 3-ти ... да хванем гората с оръжие в ръка. Преди време е имало хора които са го направили.

АКО ИЗБЕРЕТЕ ВТОРИЯ ВАРЯНТ КАЖЕТЕ ЗБОГОМ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ НЯМА КОЙ ДА ДАВА ПАРИ ЗА ТАЯ КАУЗА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 03 юни 2010 18:54

Остави парите,знаеш ли защо нададоха този вой в последните 2 дни.Лично от приятел Локомотивец (не буфер) го чух.Някъде някой техен фен казал-Ако почнат от селата децата ще станат наши превърженици и когато тия се завърнат.......Е,това е голямата болка на махалата,а верно те са плодовити

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 03 юни 2010 18:54

Вие сами си го направихте!Няма как!Трябва да се борите с всичко,което ви се изпречи на пътя!Дерзайте!!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 03 юни 2010 18:55

kiko75 написа:
ilian12 написа:Сутринта е по-мъдра от вечерта. От всяко положение се намира изход. Важното е да не се правят каквито и да е договорки с Урода. Към момента имаме два възможни подхода:

1-ви: да играем по мръсните правила на държавата ни и да си "присвоим" нечий лиценз.
2-ри: да бъдем честни и почтени и да започнем от окръжните групи.

Лично аз съм за 2-рия вариант.

П.П. Има и 3-ти ... да хванем гората с оръжие в ръка. Преди време е имало хора които са го направили.

АКО ИЗБЕРЕТЕ ВТОРИЯ ВАРЯНТ КАЖЕТЕ ЗБОГОМ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ НЯМА КОЙ ДА ДАВА ПАРИ ЗА ТАЯ КАУЗА

кико75, извинявай но ти на кой отбор си фен?
105 години / 4 поколения ботевисти!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 юни 2010 18:55

ЦСКА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “Ботев”