Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!

Мнениеот delpi » 03 юни 2010 14:35

Наско не веднъж е казвал, че си е свалил гащите пред една определена групичка фенове, които не спирали да го псуват. От наблюденията, които имам от посещението си на футболни мачове на Левски, поне една четвърт от феновете ни заслужават точно това. По цял мач само псуват, за тях няма добър играч. Един грешен пас е достатъчен за куп псувни. Това заслужавате госпада разбирачи. Именно заради това аз не се чувствам обиден от свалените гащи на Наско. Който се чувства обиден си е негов проблем!
За мен е важно, че когато Наско е бил в отбора винаги е имало порядъчност и дисциплина. Много е добър примера с Рабех дето е даден малко по-нагоре в мненията.
Някой казват, че отбора с Наско върви заради далаверите, които правел. Хубаво, дайте доказателства... взимал комисионни от трансфери... доказателства?

И наистина аз също смятам, че в това интервю Наско далеч не цели да напада Гонзо. Коментара е насочен изцяло към Батков, аз лично нямам съмнение в това!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 03 юни 2010 14:54

За последните 20 години Сираков е дал най-много на Левски и като играч и като шеф.

Аз искам да виждам в Левски да работят Левскари а не машинисти от Пловдив.

Левски има доста велики играчи и Сираков е един от тях. Един от Топ 3-мата нападатели на клуба за всички времена. Машина за голове.

Левски постигна най-големите успехи през последните 20 години в Европа със Сираков шеф.

Аз гледам факти а не си измислям някакви истории.

Да, бях ядосан когато Сираков игра в Ботев и Славия, но това си е негов избор, особенно след като е дал целият си живот на Левски.

За трансферите му ще кажа само, че при него идват добри играчи и играят с хъс за синята идея. Дали печели след това когато ги продава не ме грее. Верочтно печели, но със сигурност и аз печеля когато гледам отбора да играе с Барса, Челси, Шалке, Удинезе, Вердер, Марсилия а не само с Дебрецен, Жилина, Дюделанж, Копенхаген, Апоел и други отборчета незнаини и станали известни на наш гръб.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 03 юни 2010 14:56

Гонзо е идеален за Локо Пловдив. Това е вашият човек. Той и Бонев ще са страхотен тандем. Гонзо да си ходи в Пловдив. Сърцето му е там. Смърф е роден, смърф ще си умре.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 03 юни 2010 15:00

Gretna написа:За последните 20 години Сираков е дал най-много на Левски и като играч и като шеф.

Аз искам да виждам в Левски да работят Левскари а не машинисти от Пловдив.

Левски има доста велики играчи и Сираков е един от тях. Един от Топ 3-мата нападатели на клуба за всички времена. Машина за голове.

Левски постигна най-големите успехи през последните 20 години в Европа със Сираков шеф.

Аз гледам факти а не си измислям някакви истории.

Да, бях ядосан когато Сираков игра в Ботев и Славия, но това си е негов избор, особенно след като е дал целият си живот на Левски.

За трансферите му ще кажа само, че при него идват добри играчи и играят с хъс за синята идея. Дали печели след това когато ги продава не ме грее. Верочтно печели, но със сигурност и аз печеля когато гледам отбора да играе с Барса, Челси, Шалке, Удинезе, Вердер, Марсилия а не само с Дебрецен, Жилина, Дюделанж, Копенхаген, Апоел и други отборчета незнаини и станали известни на наш гръб.

+1 :!:

Аз бих добавил по повод на трансферите- огледайте се кои бяха най-добрите играчи на Левски последните години, тези които сега Батков продава и му кърпят бюджета, и се запитайте кой ги доведе??? 8-)
Последна промяна от UltraBlue на 03 юни 2010 15:09, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 юни 2010 15:02

Аз не мисля, че е редно феновете на Гретна да имат толкова претенции към Левски :mrgreen:

Сега сериозно - да, Наско може да прави някои неща. Но, и Наско беше човека който взе Левски от позицията - сами срещу всички и го прати на позицията - едни от всички.

Има много отбори, които играят с Барса, Реал Мадрид е добър избор, пък и там няма Гонзо.

Потребителски аватар
Trainspotting
Контакти:

Мнениеот Trainspotting » 03 юни 2010 15:41

Наско мое да е секъв,ама с него ЛЕВСКИ мачкаше и винаги,когато е бил в клуба било то като играч или ръководител сме постигали големи успехи 8-)

затова и чорбарите умират от страх само като му чуят името 8-)

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Наско: В Левски стана голям срам

Мнениеот PFC Litex » 03 юни 2010 16:22

PFC Litex написа:Вместо да си вземат поука съм сигурен, че утре някой от Левски ще излезе и ще каже, че Сираков не е този който да дава оценка на работата им.

Всичко е толкова предсказуемо в нашия футбол, че трябва си паднал от Марс за да не разбереш какво става

http://gong.bg/view_article.php?article_id=138807
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 03 юни 2010 16:31

Trainspotting написа:
затова и чорбарите умират от страх само като му чуят името 8-)

Самата позиция и реакция на най-големите ни врагове спрямо Наско Сираков говори красноречиво какво значи той за Левски :!: Въпреки че Гонзо ги е наказвал многократно, в момента почти всички от червеният отбор го защитават и искат да остане в Левски, което също мисля си е много показателно :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 юни 2010 17:12

от Oskron на 03 Юни 2010 13:50

Old_death написа:
Обвиненията които отправяш са основани на слухове пускани с цел да дискридитират Наско Сираков, естествено нито едно от тях не е доказано. Единственото вярно нещо в писанието ти е, че той не игра в Мача с Франция, но отказа му да не играе не е за пари, а имаше друга причина, провай да я намериш или .... да познаеш.
Хайде сега пък ти още малко и ще ме обвиниш в лъжа!Дай да почнем поред.Лъжа ли е,че той бойкотира мача на Парк де пренс!Лъжа ли е,че свали гащите си пред агитката на мача ви със Славия и показа отношението си към вас!Лъжа ли е,че предпочета да отиде на сафари тогава,когато клубът имаше нужда от него!Лъжа ли е,че участваше в далавери за източване на клубът в сътрудничество с Венци Стефанов!Лъжа ли е,че той се вживява като новия сив кардинал в нашия футбол!Лъжа ли е,че ръководи футбола ни само в унисон с бизнес интересите си!Ако не съм прав за нещо,може да ме поправиш.

Лъжа ли е,че той бойкотира мача на Парк де пренс
Лъжа е причината която изтъкваш

Лъжа ли е,че свали гащите си пред агитката на мача ви със Славия и показа отношението си към вас!
Да лъжа е. Свали си ги в друг мач години по рано.

Лъжа ли е,че предпочета да отиде на сафари тогава,когато клубът имаше нужда от него!
Това в предишния ти пост го нямаше, но въпросът е много спорен дали щеше да помогне с нещо еко беше близо до отбора. Ситуацията тогава беше подценена от всички.

Лъжа ли е,че участваше в далавери за източване на клубът в сътрудничество с Венци Стефанов!
Да лъжа е.

Лъжа ли е,че ръководи футбола ни само в унисон с бизнес интересите си!
Да лъжа е.

Хайде сега пък ти още малко и ще ме обвиниш в лъжа!
Ами в общи линии да лъжеш и то яко.

Просто занемях!Всеки отбор заслужава феновете си.Да ти е честит!Но въпреки всичко ще ти дам някои данни:
1.Посочи тогава ти истинската причина за отказа на Сираков да играе срещу Франция!
2.Сираков си свали шортите точно в мач между Славия и Левски след като вкара гол на Левски с екипа на Славия пред синята агитка!
3.Точно отсъствието му от решителните мачове на отбора (през това време бе на сафари в Африка) бе остро критикувано от голяма част от феновете!
4.Няколко години след трансфера на Христов при Лаутерите в един немски сайт излезе сведение за трансферните суми на чужденците в Бундеслигата.Там бе посочен трансфер между немския отбор и Левски за 1.5 милиона марки.Сираков ,който тогава се грижеше за тия неща,бе декларирал трансфер в размера на 750000 марки!Оказа се,че същата схема е приложена и с всички сръбски футболисти,дошли на Герена от Славия,като разликата между реалния трансфер и обявената сума е делена между него и Бай Миле,а в последствие Стефанов!
5.За никой,освен за тия с тъмносините очила,не е тайна,че точно Сираков ръководи футбола ни зад гърба на Перуката.Поне два пъти седмично Мъри ходи на гости в Богоров за да получава указания кой да извика в отбора и как да реди състава си!Сираков много добре увладя занаята от предишния сив кардинал-Иван Вуцов!
ps.Преди да коментираш нещо се постарай да проучиш как стоят нещата!Ти навярно си един от тия,на които не им пука,че заради такива сини "деятели" за отбора ви се скандира с една дума:МАФИЯ!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 юни 2010 17:45

Струва ми се, че Наско има купувач за отбора и с ред подмолни действия натиска Батков да продава.
Но с тези си действия страшно много пречи на Левски.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”