Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

caspar1
Контакти:

Re: Какво мислите за следното

Мнениеот caspar1 » 03 юни 2010 14:20

Captain Stottlemeyer написа:Меци е прав, да не слагаме каруцата пред коня. :) Нека да изчакаме представянето на футболистите, да видим, кои реално ще излязат със синята фланелка. Второ, прав е и другият колега - отборът трябва да направи добра подготовка, да се сработи, доколкото това е възможно за такъв кратък срок, защото европейските турнири са само след 2 месеца. Едва в първите истински мачове ще се види, дали "Левски" е на прав път. :)

+1

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Вашето мнение за евентуалното ново попълнение Дани Младенов

Мнениеот Sleepwalker » 03 юни 2010 14:20

bigbonusprize написа:
Sleepwalker написа:
Нямам време бе човек.Почивам по 1 ден,а само пътя ми в двете посоки е повече.Ще ми се,но не мога. :evil:

:) Дано забогатееш след толкова много работа!

Ох,то ако ставаше с работа...Пуснал съм един фиш за тая вечер,ако ударя трите милиона джакпот,аз ще направя селекцията в Левски! :lol: :lol: Приемам и предложения за имена на играчи от форумците! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 юни 2010 14:38

Ако привлчем всичките гореизброени ще бъда спокоен за новия сезон, и мисля, че малко Батков ще свали напрежението от себе си ако вземем тези играчи! Стискам палци!
Тогава всичко ще е в ръцете на Ясен, аз вярвам и в него! Разбира се стига Гонзо да не му се меси...
На Гонзо работата е само преди да излязат за мача за 5 минути в съблекалнта да ги надъха и толкоз!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

caspar1
Контакти:

Мнениеот caspar1 » 03 юни 2010 14:47

delpi написа:Ако привлчем всичките гореизброени ще бъда спокоен за новия сезон, и мисля, че малко Батков ще свали напрежението от себе си ако вземем тези играчи! Стискам палци!
Тогава всичко ще е в ръцете на Ясен, аз вярвам и в него! Разбира се стига Гонзо да не му се меси...
На Гонзо работата е само преди да излязат за мача за 5 минути в съблекалнта да ги надъха и толкоз!

+10000

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 юни 2010 14:49

TodorT написа:Групите на ЛЕ с такива футболисти НЕ се атакуват.... :|

А с какви??? Като отричаш нещо поне дай някакво предложение...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 юни 2010 14:52

delpi написа:Ако привлчем всичките гореизброени ще бъда спокоен за новия сезон, и мисля, че малко Батков ще свали напрежението от себе си ако вземем тези играчи! Стискам палци!

Срещу Цецка може и да се съблече по екип. :) Чорбетата ще се на**ат още в тунела. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 юни 2010 15:03

Levski_Sf написа:...
Като няма пари-да немярят, като не могат да намерят-да се махат, като не искат да се махат- да ги махаме ние. Значи някои могат да имат, ние не можем. Събев може да построи за една година ултрамодерна база и да привлече голмайстор на бундеслигата, Ганчев може за два месеца да направи реконструкция на стадиона, да вземе лиценз за ШЛ и да привлече доказан голмайстор като Брату, а ние не можем нищо. Да не би Литекс и Черноморец да са нещо повече от нас. Та нали ние сме отбора на народа и най-обичания клуб в България. Нямали сме пари. Къде отидоха парите от лига Европа. Доколкото знам, както и Гонг писа Левски е на много голяма печалба тази година. Къде са парите питам аз и докога ще търпим Батков и Баждеков да крадат и да си правят пари на гърба на любиния ни отбор, заедно с подлогата им Гонзо, който ни излъга не един и два пъти този сезон

Не смятам, че сме най-обичания отбор в момента. През последните години ръководството ни се замеси в толкова скандали, че наистина се стигна до момент, когато всички ни мразят, и то много. Ние сме си виновни за това.
Примерно, ако сега Гришата Ганчев(въпреки, че според слуховете е чорбарче) реши, че му е писнало да налива пари в Литекс, ако тръгне да си избира отбор, който да продължи да издържа ти гарантирам, че това няма да е Левски. Много омраза си навялкохме през последните години и единствения шанс отбора да бъден купен от някого е това да е чужденец, с други думи ще стане много трудно...
Ако има нещо в момента, което да е факт и истина то това е, че не може да се намери реален купувач за отбора.

Потребителски аватар
red_fan87
Контакти:

Мнениеот red_fan87 » 03 юни 2010 15:05

Дембеле няма да идва. ;)
Изображение

caspar1
Контакти:

Мнениеот caspar1 » 03 юни 2010 15:07

red_fan87 написа:Дембеле няма да идва. ;)

кои ти каза???? :)

Loko7:3
Контакти:

Мнениеот Loko7:3 » 03 юни 2010 15:10

Всичко е окей, пич, само с едно голямо НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ!
Просто защото едно дърво какъвто е Гонзо коли и беси а неговото място е с лопатката и метличката в съблекалните и офисите на г-н Батков

Върни се в “Архив”