Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Вашето мнение за евентуалното ново попълнение Дани Младенов

Мнениеот POPCORN » 03 юни 2010 12:53

ако вземете иво иванов ще ударите тотото..другите според мене са за запълване.да се каже, че сте взели някой!Борносузов и тоя Дани младенов не мисля, че ще направят кой знае кво в Левски!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 03 юни 2010 13:11

ако дадете пари за меси роналдо и т.н. няма проблеми това е България не Англия

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 03 юни 2010 13:12

bigbonusprize написа:
itskoo17 написа:Вие несте никакви фенове на Левски ! Как може постояно да мрънкате и постояно да не сте доволно?Няма как да вземем меси роналдо и дрогба !

:) Така е Ицко. Няма угодия...
Колко от всички критици ходят на мачове? Колко от всички критици си купуват клубни принадлежности? Колко пари похарчихте за любимият си отбор последните 3 години?

Как бе приятелю да ида на мач,като съм на 400 км. от София и съм с 1 почивен ден в седмицата?Обясни ми от къде да си купя фенски артикули,като в цялата страна има 1-2 магазина и те са отново в София.Как да си купя нещо от сайта на клуба,като там буквално дерат кожи и за един прост ключодържател ми искат 10 лева?Нали клуба взима пари от ТВ права,за които аз индиректно плащам чрез кабеларката?Тези твойте доводи за мен не са издържани.Смятам,че имам пълното право да критикувам отбора,защото ми е болно за състоянието му в момента.Не може да се разделят феновете на бедни и богати,което пък уж определя колко голям фен си.
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 юни 2010 13:25

Sleepwalker написа:
bigbonusprize написа:
itskoo17 написа:Вие несте никакви фенове на Левски ! Как може постояно да мрънкате и постояно да не сте доволно?Няма как да вземем меси роналдо и дрогба !

:) Така е Ицко. Няма угодия...
Колко от всички критици ходят на мачове? Колко от всички критици си купуват клубни принадлежности? Колко пари похарчихте за любимият си отбор последните 3 години?

Как бе приятелю да ида на мач,като съм на 400 км. от София и съм с 1 почивен ден в седмицата?Обясни ми от къде да си купя фенски артикули,като в цялата страна има 1-2 магазина и те са отново в София.Как да си купя нещо от сайта на клуба,като там буквално дерат кожи и за един прост ключодържател ми искат 10 лева?Нали клуба взима пари от ТВ права,за които аз индиректно плащам чрез кабеларката?Тези твойте доводи за мен не са издържани.Смятам,че имам пълното право да критикувам отбора,защото ми е болно за състоянието му в момента.Не може да се разделят феновете на бедни и богати,което пък уж определя колко голям фен си.

:) Питай как ходят съгражданите ти на мач, като са на 400км... Питай как си купуват съгражданите ти шалчета, календари и суичъри....

П.С. Мачовете на Левски не са само в София...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

caspar1
Контакти:

Какво мислите за следното

Мнениеот caspar1 » 03 юни 2010 13:29

Привличането на играчи като Бандаловски, Иванов, Дани Младенов, Дембеле, Иса които са до 25г и бъдещето е пред тях като добавим Влади, Милиев и най-добрия плеимеикар в БГ Дарко заедно с опита на Кривия и най-стабилно представящия се играч за Левски през изминалия сезон Веско Минев, не се ли получава един доста потенциален и боеспособен тим???Помислете малко по това и нека да на критикуваме само Гонзо а да видим резултата от думите му!!! Какво мислите????

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 юни 2010 13:31

housestyle написа:
Daniel Levski написа:Тази година ще направим много добра селекция - явно Гонзо работи професионално

Подкрепям те напълно засега верви добре :shock:

Засега сигурни нови попълнения са Щърков и Борносузов.За другите докато не се снимат с екипа на Левски нищо не е сигурно.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 03 юни 2010 13:34

И колко мои съграждани ходят?Може би такива,които учат/работят в София?Аз не познавам такъв,който си живее и бачка в Шумен,да ходи всяка седмица до София за мач.А и с моя 1 (един) почивен ден седмично няма как да мърдам много - много от града.Освен това аз не мога да кажа,че разполагам с кой знае какви пари,така че при мен го има и финансовия фактор.Но въпреки това смятам,че съм в правото си да критикувам. ;)
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 юни 2010 13:42

Sleepwalker написа:И колко мои съграждани ходят?Може би такива,които учат/работят в София?Аз не познавам такъв,който си живее и бачка в Шумен,да ходи всяка седмица до София за мач.А и с моя 1 (един) почивен ден седмично няма как да мърдам много - много от града.Освен това аз не мога да кажа,че разполагам с кой знае какви пари,така че при мен го има и финансовия фактор.Но въпреки това смятам,че съм в правото си да критикувам. ;)

Е аз познавам. Не е казано, че ходят всяка седмица. Дербитата не ги пропускат. Мачовете от Европа също. Гостуването на Ловеч, Варна и Пловдив също. Както и да е... Финансовият фактор винаги го е имало, но има хора, които само с пари за билет за мача тръгват и пътуват по 400км. :) Ако има желание има и начин... Критикувай. Лошо няма... А ако няма с кой да ходиш по мачове от Шумен, ще те свържа. ;)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 03 юни 2010 13:44

bigbonusprize написа:
Sleepwalker написа:И колко мои съграждани ходят?Може би такива,които учат/работят в София?Аз не познавам такъв,който си живее и бачка в Шумен,да ходи всяка седмица до София за мач.А и с моя 1 (един) почивен ден седмично няма как да мърдам много - много от града.Освен това аз не мога да кажа,че разполагам с кой знае какви пари,така че при мен го има и финансовия фактор.Но въпреки това смятам,че съм в правото си да критикувам. ;)

Е аз познавам. Не е казано, че ходят всяка седмица. Дербитата не ги пропускат. Мачовете от Европа също. Гостуването на Ловеч, Варна и Пловдив също. Както и да е... Финансовият фактор винаги го е имало, но има хора, които само с пари за билет за мача тръгват и пътуват по 400км. :) Ако има желание има и начин... Критикувай. Лошо няма... А ако няма с кой да ходиш по мачове от Шумен, ще те свържа. ;)

Нямам време бе човек.Почивам по 1 ден,а само пътя ми в двете посоки е повече.Ще ми се,но не мога. :evil:
Изображение

Върни се в “Архив”