Анчелоти навива Ибрахимович за Челси ??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Анчелоти навива Ибрахимович за Челси ??

Мнениеот Pro.Daeg » 03 юни 2010 10:35

Испанският ежедневник "Mundo Deportivo" съобщи, че наставникът на Челси Карло Анчелоти се е срещнал с нападателя на Барселона Златан Ибрахимович в Маями, за да обсъдят трансфера на шведския футболист на "Стамфорд Бридж".Ибрахимович и Анчелоти са били отседнали в един и същ комплекс по време на ваканцията си в Маями и неясно дали това е съвпадение или не, според испанския вестник двамата са обсъждали евентуален трансфер на играча в Челси. Според статистиката Ибра се радваше на добър първи сезон в Испания, след като отбеляза 20 гола в 41 мача за Барселона. Независимо от това играта му беше остро критикувана от твърде педантичните испански медии.
------------------
Анчелоти да спре все да се вглежда във играчи прехвърлили 27,28 години ,че не искам ,Милан-2'
За какъв Ибрахимович говорим всъщност ?
Първото което има къде по-добри опций за нападател ако въобще ,Карлето' търси такъв на пазара....... Второто на 95 % съм убеден ,че футбола и начина на игра на ,острова' няма да пасне на Ибра...... а и тази новина я причислявам към, секция ,безпочвени спекулаций' тъй като наскоро Ибрахимович заяви ,че не обича времето във Англия и това ме кара да си мисля ,че такъв трансфер е немислим.

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Re: Анчелоти навива Ибрахимович за Челси ??

Мнениеот Club Foot » 03 юни 2010 10:47

Барселона плати толкова много за него, няма как 1 год. след престоя му да бъде продаден. А и в Челси Дрогба и Анелка са такъв тип играчи. Анелка подписа нов договор, не за да стои на скамейката. Ще се дава шанс и на Стъридж, а Калу вече играе по-често крило от колкото нападател. По-скоро искам Торес да дойде, ще прекрасно.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 03 юни 2010 10:49

Може в Челси да му тръгне по-добре на Ибрахимович ... кой знае. :mrgreen:

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 03 юни 2010 10:57

Добре, най-малкото заради въпросителния знак в заглавието темата можеше да се сложи в "трансферни спекулации".Нужно ли е за всяка новина да се прави нова тема?

Иначе Ибрахимович го харесвам като играч и не бих се оплакал ако дойде на "Стамфорд Бридж".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2010 12:09

Невиждам, как ще стане това с Ибра ?
При положение, че Дрогба и Анелка остават в отбора ....
Шведа ..... евентуално, трябва да е резерва ..... а резерва е и, иначе добър нападател като Стъридж !
Според мен ..... по скоро трябва да се търси дясно крило, от колкото нападател !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ASOTO
Контакти:

Мнениеот ASOTO » 03 юни 2010 12:45

Pro.Daeg написа:а и тази новина я причислявам към, секция ,безпочвени спекулаций' тъй като наскоро Ибрахимович заяви ,че не обича времето във Англия и това ме кара да си мисля ,че такъв трансфер е немислим.

То пък това нали ти го каза лично...
F.C.Barçelona - Més que un Club

Върни се в “Челси”