Стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: Стадион Георги Аспарухов

Мнениеот viroglav » 02 юни 2010 19:22

ace_ventura написа:
viroglav написа:
tprodanov написа:Аз знам прекрасно чия собственост е. И не е държавна. Като навлезеш малко по-навътре в материята, по която искаш да поспориш, тогава ще продължим. Разбери ме правилно, в момента все едно споря по физика с едномесечно бебе, скучно и безмислено е.

Някъде да си прочел , че искам да споря с теб ? Ти започна да спориш по въпроса за Герена , а още не съм видял да си споменал и един факт в защита на тезата си ... ;)

Герена беше държавна собствност, докато Евгени Бакърджиев не им го ПОДАРИ.

Той им го предостави за безвъзмездно ползване , което е незаконно , защото ПФК Левски АД е частна фирма ... Стадионът обаче продължава да е държавна собственост , макар и в частни ръце. И докато е в ръцете на Тодор Батков , то всеки божи ден законите на Република България се нарушават с този факт от реалноста ... Това е един крещящ акт на беззаконие и не знам защо Бойко Борисов не е направил все още нищо по въпроса !!! :idea:

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 02 юни 2010 19:35

проданов ще им дам малък жокер,собствеността в РБългария е публична и частна,публичната е два вида-държавна и общинска

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 02 юни 2010 22:39

bai hoi написа:проданов ще им дам малък жокер,собствеността в РБългария е публична и частна,публичната е два вида-държавна и общинска

Именно ... Той и Проданов му беше на езика и много му се искаше да го каже , че Герена е общинска собственост , но щеше да олекне прекалено много ... тъй като няма никакви аргументи за това. А и няма как законово да има такива на практика. За това подви опашка и избяга , като комсомолски секретар от уличаваща партията му истина ... :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 юни 2010 00:12

Приеми така нещата-
1. Не съм избягал, просто нормалните хора имат понякога семейство, работа, близки и приятели, не са клошари забити във форум.
2. Това да не правиш разлика между държавна и общинска собственост в днешния вид на държавно устройство граничи с психично разстройство
3. Герена е общинска собственост. Дадена е на Левски не безвъзмездно, а срещу инвестиции. Ти може и да си мислиш, че Батков направи общежитие и 4 перфектни терена щото е пич, ама това до умствения капацитет. Просто задължения. Нещо, което ЦСКА не прави, странно, а?

Сега да уточниш - няма как да има общинска собственост на стадион ли бе? Верно ли бе? :mrgreen:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 03 юни 2010 00:29

tprodanov написа:Приеми така нещата-
1. Не съм избягал, просто нормалните хора имат понякога семейство, работа, близки и приятели, не са клошари забити във форум.
2. Това да не правиш разлика между държавна и общинска собственост в днешния вид на държавно устройство граничи с психично разстройство
3. Герена е общинска собственост. Дадена е на Левски не безвъзмездно, а срещу инвестиции. Ти може и да си мислиш, че Батков направи общежитие и 4 перфектни терена щото е пич, ама това до умствения капацитет. Просто задължения. Нещо, което ЦСКА не прави, странно, а?

Сега да уточниш - няма как да има общинска собственост на стадион ли бе? Верно ли бе? :mrgreen:

Няма как Герена да е общинска собственост , защото никога не е бил такава ... Винаги е бил под шапката на МВР , апропо , както и стадион Раковски ... :lol:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 юни 2010 00:32

viroglav написа:
Няма как Герена да е общинска собственост , защото никога не е бил такава ... Винаги е бил под шапката на МВР ... :lol:

Вместо да се занимаваш с Герена,коментирай факта,че отборът ти ще домакинства на стадион,който е построен върху земя- собственост на Левски София,т.е.-стадиона на Левски София :lol:

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 03 юни 2010 00:42

niki87 написа:
viroglav написа:
Няма как Герена да е общинска собственост , защото никога не е бил такава ... Винаги е бил под шапката на МВР ... :lol:

Вместо да се занимаваш с Герена,коментирай факта,че отборът ти ще домакинства на стадион,който е построен върху земя- собственост на Левски София,т.е.-стадиона на Левски София :lol:

Човеко, ти къде отиде просто няма да коментирам
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 03 юни 2010 00:44

niki87 написа:
viroglav написа:

Вместо да се занимаваш с Герена,коментирай факта,че отборът ти ще домакинства на стадион,който е построен върху земя, собственост на Левски София,т.е.-стадиона на Левски София :lol:

Това , че земята върху , която е построен националния стадион е собственост на ПФК Левски е мит , налаган от пропагандата на ДС агента Тодор Батков ... Това никога не е било така. Фактът , че на ФК Левски им е било дадено там петно , за да си построят игрище навремето не прави това петно земя тяхна собственост. По късно в годините са били преместени в квартал Подуене и там по същия начин им е било дадено място , за да играят футбол. Това е все едно след , като играят на Герена , то Герена да е тяхна собственост ... Нищо подобно ... А и въпреки апелите ми никой досега не е извадил документ за собственост на тази земя под стадиона , така че дотогава ... синя тишина по въпроса ... Апропо , ЦСКА ще играе мачовете си на националния стадион , защото са си платили наема за да го правят ... :lol:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 03 юни 2010 08:56

95% от стадионите в България изобщо нямат седалки. Това ми прилича на търсене на теле под вола. Каквото и да си говорим, "Георги Аспарухов" е сред най- добрите стадиони у нас. Някой чиновник е изпратен с конкретна задача. Да се осуети или затрудни максмално участието на отбора ни в Европа. Тази дребна душица сигурно няма вина, просто трябва да си заслужи заплатицата. Важното е кой стои зад кадър. Там е въпроса. Сигурно ще ме упрекнете, но аз все си мисля, че така се купува по- евтино. Досещате се какво искам да споделя.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Trainspotting
Контакти:

Мнениеот Trainspotting » 03 юни 2010 18:27

viroglav написа:
Той им го предостави за безвъзмездно ползване , което е незаконно , защото ПФК Левски АД е частна фирма ... Стадионът обаче продължава да е държавна собственост , макар и в частни ръце. И докато е в ръцете на Тодор Батков , то всеки божи ден законите на Република България се нарушават с този факт от реалноста ... Това е един крещящ акт на беззаконие и не знам защо Бойко Борисов не е направил все още нищо по въпроса !!! :idea:

ПФК ЛЕВСКИ АД може да е частна фирма,но не е като фирма за млека примерно,нали? а един от символите на тази страна,клуб с традиции,развиващ спорт за младежта (а не продажба на свинско месо например) и е съвсем нормално държавата да подпомогне и по-точно да не пречи на клуба... освен това ние сме имали собствен стадион в центъра на София,който ни е отнет от комунистите и това е нещо като компенсация. така че не пиши глупости за беззаконие и т.н...

точно вие чорбарите да говорите за беззаконие след като цялото ви съществуване се основава на такова,е меко-казано смешно...

иначе аз самия предпочитам да играем на Васил Левски,там съм като у дома си,там си е нашия стадион... удобно,в центъра,практично и далеч по-качествено направен стадион,отколкото този в Подуене.

голямата мечта е един ден да вземем Раковски и да се построи нов модерен стадион за 20к. зрители например,всички сектори покрити с козирка и без писта... но засега си е само мечта...

Върни се в “Левски”