КОСТАДИНОВ: ЩЕ СМЕ ПО-ДОБРИ ОТ МИНАЛИЯ СЕЗОН
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: КОСТАДИНОВ: ЩЕ СМЕ ПО-ДОБРИ ОТ МИНАЛИЯ СЕЗОН
Ами поне психологически ще са по-мотивирани червените след като преминаха през тази криза. Спортно-технически ще видим. Аз мисля, че и Левски ще са по-силни, и Литекс, и Локо Сф...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- silver_sky_boy
- Контакти:
и кога ли ще спрат да мързелуват и наистина всички футбилисти ще играят за честта на отбора а не парите
Според мен за Левски е много рисковано да се каже дали ще са силни,но времето ще покаже.Виж за Литекс Udoji е много прав.И аз смятам,че тая година те ще са силата(мое мнение).ЦСКА ще започнат след криза в отбора,Левски почва със ,незнам как да я назова тая странна селекция,а да не забравяме и треньора и също двойната омраза към клуба.Само Литекс(които между другото май най-постоянно се представяха миналия сезон)започват с някакъв + и то какъв само.Пак казам-времето ще покаже,но нещо ми подсказва,че това ще е годината на Литекс.
Дела трябват,а не думи!
Apostola написа:Според мен за Левски е много рисковано да се каже дали ще са силни,но времето ще покаже.Виж за Литекс Udoji е много прав.И аз смятам,че тая година те ще са силата(мое мнение).ЦСКА ще започнат след криза в отбора,Левски почва със ,незнам как да я назова тая странна селекция,а да не забравяме и треньора и също двойната омраза към клуба.Само Литекс(които между другото май най-постоянно се представяха миналия сезон)започват с някакъв + и то какъв само.Пак казам-времето ще покаже,но нещо ми подсказва,че това ще е годината на Литекс.
И аз мисля,че с тази селекция и тренер Литекс ще са наи-силни макар,че не ме се иска ...
- silver_sky_boy
- Контакти:
с трениор като Мъри няма да им е трудно.Е видяхме какво направи с левски но литекс нямат толкова класни играчи колкото левски.Много интересно и леко смешно ми стана когато Станимир каза съгласен съм да взема всеки отбор само не и ЦСКА.Данеби да мрази червените или е за цвета
поздравявам всички отговорили на тази тема
дано за напред да има все пове4е такива фенове с такова мислене като вас.РЕСПЕКТ!
Само Левски!

Само Левски!
- silver_sky_boy
- Контакти:
мерси ,бъдещето е в уважението.В европа го разбраха отдавна време е и тук да го разберат в България още повече че вече сме част от европа вече
Не silver,не мисля че Мъри мрази ЦСКА!Имайки предвид как гори този човек за футбола,смятам че изпитва едиснтвено уважение.Що се отнася до изказването му,според мен го е казал заради сините фенове.Съгласи се,че и Стойчо би се изразил по същия начин.Просто това са хора,които са си дали част от живота за даден отбор.
Дела трябват,а не думи!
- silver_sky_boy
- Контакти:
до известна степен е така иначе просто щеше да кажат че е предал левски заради вечния съперник и можеше да стане някои кофти сцена,каквато мислех че ще стане с томов ама за жалост не го пребиха както заслужава за подигравката която си направи
В интересн на истината Мъри не искаше на никой отбор в БГ да е треньор.За пореден път обаче сам разбрах колко хитър собственик р Гриша Ганчев.Имайте предвид,че почти винаги от кавгите между сини и червени и проблемите в отборите им печелят Литекс,в което няма нищо лошо разбира се.В такава държава трябва да се нагаждаш според ситуацията.
Дела трябват,а не думи!