Измами и неправди в българският футбол

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: Измами и неправди в българският футбол

Мнениеот silverbg » 02 юни 2010 19:07

Големи изводи си направи със страницата във фейсбук, големец. :)

141 човека с 240лв. членски внос.

А това колко хора ходят на паметниците в България не виждам нищо смешно в него. Щото в градската градина ходят по-малко от колкото на нашия стадион, и то повечето са и по задължение там. Така че тук е момента всички като българи да се замислим. А колкото до бройката на нашия стадион - тя всяка година се увеличава.

И никои не е казвал, че тия 14 000 където са се подписали са ни някви върли фенове.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 02 юни 2010 19:43

silverbg написа:Големи изводи си направи със страницата във фейсбук, големец. :)

141 човека с 240лв. членски внос.

А това колко хора ходят на паметниците в България не виждам нищо смешно в него. Щото в градската градина ходят по-малко от колкото на нашия стадион, и то повечето са и по задължение там. Така че тук е момента всички като българи да се замислим. А колкото до бройката на нашия стадион - тя всяка година се увеличава.

И никои не е казвал, че тия 14 000 където са се подписали са ни някви върли фенове.

Точно тея 14 000 затова че не са ви върли фенове би трябвало поне почит на революционера чието име носите да отдадат .Ама неисе.И знаеш ли що е така,Щото от тия 14 000 сигурно не повече от 4 000 знаят за какво са се подписвали.Защото до нас едно пияно човече събираше подписи от всеки които види.Жени,деца,майки с колички,пенсионери и случайни минувачи.И доиде при мен да се подпиша с обяснението да се съберяли подписи да се направили спящи полицаи на улицата пред детската площатка.Ето това ви са голямата част от тези 14 000 фена.За пореден път лъжете най-нагло и безпардонно общественоста.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 юни 2010 19:54

batbozho написа:Точно тея 14 000 затова че не са ви върли фенове би трябвало поне почит на революционера чието име носите да отдадат .Ама неисе.И знаеш ли що е така,Щото от тия 14 000 сигурно не повече от 4 000 знаят за какво са се подписвали.Защото до нас едно пияно човече събираше подписи от всеки които види.Жени,деца,майки с колички,пенсионери и случайни минувачи.И доиде при мен да се подпиша с обяснението да се съберяли подписи да се направили спящи полицаи на улицата пред детската площатка.Ето това ви са голямата част от тези 14 000 фена.За пореден път лъжете най-нагло и безпардонно общественоста.

Oтгоре на бланките си пише за какво е подписката. Всеки си има глава на раменете. А аз от къде да съм сигурен, че не ме послъгваш с тази трогателна история за спящите полицаи?

НЗ защо реши, че трябва само ние да отдаваме чест, това е задължение на всеки българин. Христо Ботев не сме го правитизирали, той е на всички.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 юни 2010 21:06

Наско Сираков по Ринг-нямаме нужда от новия ботев и дражевия черноморец в българското първенството :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 02 юни 2010 21:20

МОЛЯ ГОВОРЕТЕ ПО ТЕМАТА!!!!

Грам не ни интерисува колко папагала са отишли на паметника! Тук за двайсе и кусур страници не се намери някой да каже, как така искат да влезнат в Б група без да ползват лиценза на друг отбор!
В името на Пловдив от 1926г. насам!
Изображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 02 юни 2010 23:26

Аз 1912, имам един въпрос към 1926, защото днес забелязах, че от 1936 има една декларацийка :shock: Ама това 1936 АД да не е онова същото - Велбъжд Кюстендил се преименува на Локомотив 1936..........що пък точно 1936 са избрали не ми става ясно де........Та без да ми триете мнението, което е най-лесно в случая...бихте ли ми обяснили тоя карамбол, каламбур....не знам и аз как да го нарека с тия години завършващи на шест...........ей отличници бе.....
ПФК Локомотив 1936 Пловдив АД изказва възмущението си от начина, по който правораздаващите органи третират инцидентите, получени след края на футболното дерби с Ботев от 11-ия кръг на изминалия шампионат в "А" група. Неприятно е, но в случая се създава впечатление, че е налице "жълто-черно" лоби и в съдебната ни система.

ПФК Локомотив 1936 Пловдив АД по никакъв начин не оправдава действията на своите футболисти, взели участие в тогавашните грозни сцени. Смятаме, че нашите играчи отдавна са си взели поука, а и участието им в мачовете от пролетния полусезон доказва това - те не получиха нито един наказателен картон на терена.

Цяла България обаче видя, че на градското дерби с Ботев дейно участие в неприятните сцени взеха други двама футболисти на символичните домакини, както и фенове на Ботев, които дори нахлуха на терена и потърсиха саморазправа с противниковите играчи. Затова считаме, че е крайно недопустимо да се търсят виновниците само в единия лагер.

ПФК Локомотив 1936 Пловдив АД няма да остави нещата дотук и ще обжалва решението на Пловдивския районен съд на по-висша инстанция.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/167629.html#ixzz3LQYeNjXh

Густоооооооооо, като гледам как вече имаме два форума за Ботев!!! На мачовете на Велбъжд - тапети за Ботев!!! Във форумите на Велбъжд Кюстендил - преименуван на Локомотив 1936 АД същата картинка:)))))))))))))))))))))))) Супер сте!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 02 юни 2010 23:39

Plovdiv1926 написа:МОЛЯ ГОВОРЕТЕ ПО ТЕМАТА!!!!

Грам не ни интерисува колко папагала са отишли на паметника! Тук за двайсе и кусур страници не се намери някой да каже, как така искат да влезнат в Б група без да ползват лиценза на друг отбор!

Какво ми пука,че на един индивид с 20 и кусур милиграма мозък,му се обясни 20 и кусур пъти защо Ботев Пд има право да играе в б група.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 03 юни 2010 01:13

kubik написа:Наско Сираков по Ринг-нямаме нужда от новия ботев и дражевия черноморец в българското първенството :lol:

Koй беше този Наско Сираков?А и относно негудованието защо са наказани само ваши игра4и:Ами защото не са от отбора на Пловдив,а Македонски съд може да мисли ина4е

Потребителски аватар
ZLATKO2000
Контакти:

Мнениеот ZLATKO2000 » 03 юни 2010 01:40

hetfield написа:
kubik написа:Наско Сираков по Ринг-нямаме нужда от новия ботев и дражевия черноморец в българското първенството :lol:

Koй беше този Наско Сираков?А и относно негудованието защо са наказани само ваши игра4и:Ами защото не са от отбора на Пловдив,а Македонски съд може да мисли ина4е
Съдът в Италия ще те оправи.ПАПАГАЛ.

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 03 юни 2010 08:15

Приказките за велбъжд не са интересни. Питахте - отговорих ви. Нито има нещо скрито, нито нищо. До сега НИТО ЕДИН ЖЪЛТУР не можа да отговори на базата на кой закон и на коя нормативна уредба искате да влезете с тия подписи в Б група без да ползвате лиценза на никой друг отбор, нито да платите данъците на Христолов!

Това е майна, двайсет страници не се намери един да каже как го вижда това да се случи!!! Велбъжд-мелбъжд, повтаряте това, което си знаете наизуст, само, че то няма нищо общо с темата в момента!!!
В името на Пловдив от 1926г. насам!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”