Манчестър Юнайтед без Бербатов бере срам срещу слабака Дарби

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paradoxbg

Re: Манчестър Юнайтед без Бербатов бере срам срещу слабака Дарби

Мнениеот paradoxbg » 08 яну 2009 09:10

-Аз само едно разбрах от тази тема във форума , и то е че наи-тъпото говедо си остава Армагедон , браво на тоя тъпанар държи здраво 1вото място ...дръж дръж злобно говедо !!!

levski_suport

Мнениеот levski_suport » 08 яну 2009 09:24

Lyubooo написа:Беден е речника да изрази разочарованието, което породи начина на игра на МанЮн тая вечер!
Предния им мач беше само преди 3 дена и ясно се видя разликата в играта! Разликата в съставите бяха няколко, но една се набиваше в очи през целия мач - Бербатов! Липсваше неговото задържане на топката, погледа върху движенията на съотборниците му, усещането за точния пас в точния момент и възможноста да бъде подаден такъв!
НО мача в неделя срещу Челси сега е по-важен, защото все пак с Дарби ще има реванш на ОлдТрафорд на 20-ти и тогава няма да има прошка!

а veseo да погледне на кое място е Сити и на кое е Юнайтед, като последните 6 точки са лично дело на Берба!

Браво ! Това беше едно от най-смислените мнения в тоя форум !

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 08 яну 2009 09:35

Не мога нещо да схвана-Юнайтед играха слабо,защото Бербо не е в игра или са си били слаби и немотивирани в този си състав! :? Дайте разликата! ;)

Потребителски аватар
paradoxbg

Мнениеот paradoxbg » 08 яну 2009 09:46

-Какава разлика и каква мотивация ако си играч на Ман , там не си ли мотивиран си аут .... , Бербатов , Роналдо и Руни , това триъгълника на смъртта , един да го няма и става трудно .

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 яну 2009 10:06

Виждам, че доста са схванали идеята на темата. А тя не е, че Ман.Юнайтед са загубили, а че играта на Юнайтед не е същата без Бербатов, Руни и Роналдо. Мисля , че сър Алекс даде шанс на някой, да се опита да се докаже защо е в отбора.Ето и титулярния състав който започна мача:
Томаш Кушчак ,Неманя Видич ,Рафаел ,Джон О'Шей ,Джони Еванс ,Андерсон ,Нани ,Пол Скоулс ,Дарън Гибсън ,Дани Уелбек ,Карлос Тевес.
А ето и мнението за мача и на самия сър Алекс:
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън бе видимо афектиран от играта на своя тим при загубата с 0:1 от Дарби Каунти в мач за "Карлинг Къп", съобщава Skysports. Шотландецът призна, че само късметът е помогнал на неговите момчета да не получат повече голове. Той обаче се закани, че на "Олд Трафорд" ситуацията ще бъде съвсем различна. Очаква се Фърги да пусне титулярите на 20-ти, когато е реваншът.

"Добре, че паднахме само с 1 гол. Този резултат е наистина фантастичен. Можехме да инкасираме много повече попадения. Играхме много слабо, но това ще се промени на "Олд Трафорд". Имахме наистина много късмет в този мач, защото можеше да загубим катастрофално. Грешките в защита бяха ужасно много", заяви недоволно Фъргюсън.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2009 10:24

Привърженик съм на Дарби... Гледах мача вчера и да ви кажа незнам каква е причината за играта на Юнайтед... дали състава... дали мотивацията... подценяване ли беше... незнам!!! Но определно мога да кажа, че трябва дори да се чувстват щастливци защото резултата можеше да бъде и по-голям в полза на "Овните", който съвсем спокойно мога да кажа, че надиграха съперника си във вида му който беше вчера!!! Казвам "щастливци", защото е сигурно, че състава и отношението на Ман Ю за реванша ще бъдат корено различни, а ако резултата вчера бе набъбнал още в полза на Дарби задачата щеше да е трудничка независимо от класата на съперник като Дарби!!! И като стана дума за това искам да кажа, че заглавието на темата, което е може би взаимствано е доста неуважително... Може би само на мен да ми звучи така /по разбираеми причини/, но пък от друга страна то си е типично по български... Не съм сигурен, че някъде другаде по света имат такова отношение журналистите даващи заглавията... Имам предвид определния като СЛАБАКА... Да така е Дарби са си слаби... дори и за лигата, в която се намират... но си има едно нещо, коет осе нарича уважение... Вчера докато слушах коментатора на "Сетанта ТВ" по която гледах мача... ами той нито веднъж не употреби определния като СЛАБАКА или нещо подобно... коментирайки получаващата се за Юнайтед ситуация той употребяваше изрази като "какъв шок" ще бъде тази евентуална загуба на Юнайтед от "намиращия се в дъното на таблицата в Чемпиъншип отбор на Дарби" ... 'ма какво да говорим там хората уважават дори и СЛАБАЦИТЕ особено пък, когато го заслужават заради труда, който хвърлят... та било то дори РАДОСТТА им да бъде и само за ЕДИН МАЧ като този, който привържениците на дадения отбор ще ПОМНЯТ МОЖЕ БИ ЦЯЛ ЖИВОТ...
Изображение

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 08 яну 2009 10:33

paradoxbg написа:-Аз само едно разбрах от тази тема във форума , и то е че наи-тъпото говедо си остава Армагедон , браво на тоя тъпанар държи здраво 1вото място ...дръж дръж злобно говедо !!!

Какво не ти хареса в коментара ми?! Прасе, не съм те обиждал!!! Но, понеже ти го направи, аз ще ти отговоря - тъп е баща ти, щом като от спермата му се е пръкнал кретен като тебе!!! Така че, първото място е за теб келеш!!! Да ти еба майката загубена!!!

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 08 яну 2009 12:47

Мача ми стана ясен след първите 20-30 минути. Пълна продажба. Тук може би някой няма да са съгласни с мен но 94% са играли този мач 2-ка в цял свят, а 5 % Х и 1 % - 1-ца. Къщите се напълниха с пари снощи, а също и 2-та отбора най-вече Ман Ю.Това е масова практика вече и в Англия. Кака се избиват играчи, като Митко за 32 млн паунда- с телевизионни прави, с реклами, ооо не това е само част от прихода , ако отборите разчитаха на него да бяха фалирали. За тази продажба Ман Ю е прибрал няколко милиона. Така, че това е бъдещето на футбола за съжаление и внимавайте много какво играете да не ви взимат парите тези мошенници.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2009 16:28

zalozite
Мача ми стана ясен след първите 20-30 минути. Пълна продажба.

Може и да си прав... Но човек като погледне какви бяха последните мачове на Юнайтед дори и в пълен състав трябва да ти кажа, че вчерашното му представяне си беше напълно в реда на нещата... Имам предвид това, че Ман Ю напоследък доста трудно вкарваше голове:

December
21 LDU Quito 1 - 0
26 Stoke City 1 - 0
29 Middlesbrough 1 - 0

January 2009
Southampton 3 - 0

То даже и този със Саутхямптън не се знаеше как щеше да се развие ако "Светците" не бяха останали рано -рано с 10 души... Пак казвам... Може и да си прав, но във формацията, в която излезнаха вчера, която до някъде бе подобна на тази срещу Саутхямптън и трудността, с която бележат голове в последните си срещи Ман Ю вчера не се случи нищо смущаващо... Защото от другата страна трябва да ти кажа, че Дарби бяха пределно мобилизирани заради завръщането на фамилия Клъф /35 години по-късно/... Смяната на Поул Джуъл и след това на временият му заместник доведе в отбора имена, които не бяха помирисвали терена през целия сезон до този мач... Анди Тод, Миле Стериовски и Мо Камара играха направо все едно това е мача на живота им... Стадиона беше настръхнал целия... заради идването на Клъф се пееха песни отпреди 40 години.... Незнам дали знаеш, но Брайян Клъф дебютира за Дарби като треньор точно както сина си в мач от полуфиналната фаза на същия турнир точно когато Дарби са на 18-то място в тогавашната Втора дивизия... т.е. точно където са и сега ... Оттогава Дарби не са помирисвали тази фаза на турнира, но пък "знамението", което виждат в цялото това съвпадение кара феновете има да са в невиждана еуфория.... С няколко думи.... Цялата тази обстановка около Дарби и моментния спад във формата на Юнайтед, който наистина не спира да играе в всевъзможни турнири е нещо, което е съвсем нормално може да доведе до такъв резултат... Със сигурност това е преценен риск от страна на велик мениджър като Алекс Фергюсън, който трябва да прекроява отбора според важността на турнира, което е още един момент, който говори затова, че резултата не е толкова невероятен....

Всичко това го казвам, защото наистина може и да си прав!!! Може да са се разбрали... но предвид посочените по-горе обстоятелства си мисля, че по-скоро не е... В противен случай Кристиано Роналдо колкото и велик изпълнител на пряк свободни удари да е, не би изчислил траекторията на топката, така че да мине само на няколко сантиметра от вратата... Същото важи и за далечните удари на Скоулс минути след гола на Комънс... И какво? Ако те бяха отбелязали щяхме да гледаме голов трилър ли, в който щеше да се играе до победа на Дарби... Щеше да е малко смешничко!!!
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”