Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Наско: В Левски стана голям срам

Мнениеот Tommi » 02 юни 2010 22:21

acmilan написа:И аз така мисля.Какъвто и да е Сираков е прав за едно-той си е извоювал правото да говори за Левски,защото има над 10 титли с този клуб и почти винаги е оставял вечния им съперник зад сините.Единственият е и,който успя да донесе европейски успехи на клуба,единственият от Левски е и с толкова голям принос в историята на националния отбор,след Гунди.И кой стои срещу него-един незавършил основно образование тип,с огромно самочувствие без покритие,вкарвал единствено на ЦСКА,който си мисли,че футболът е лакти,а за управленските му качества е смешно да се говори.Ваша си работа,пичове,обаче ако искате да продължавате да ставате смях на цяла България,подкрепяйте си Гонзалес...

Не си левскар, затова говориш така за футболната кариера на Гонзо ;) И Сираков, и Гонзо са легенди за Левски. На Сираков му дадоха шанс да се изяви като ръководител - и постигна добри резултати. Затова сега трябва да се даде шанс и на Гонзо, защото преди всичко е голям левскар.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: ДО ...кога?!

Мнениеот pehopeho » 02 юни 2010 22:24

МЕЦИ написа:
pehopeho написа:Има много истина в твоите думи, но да не забравяме кой е Наско Сираков. Ако някой не знае мога да му отделя малко време да му обясня на лично. Друг е въпросът, че на Сираков егото му е прекалено голямо и го поставя понякога пред клубния интерес. Но да погледнем фактите. Със Сираков в отбора (играч или ръководител) Левски доминира в България, а навън постигна едни от най-големите си успехи в историята!

Няма как да забравя...Освен,че го познавам лично,,НИКОГА да забравя много неща направени от него ПРОТИВ Левски...Което съм МУ го казал...И един въпрос...Личен.Ти на колко години си,че говориш за най-големи успехи?!

Пич и едно 10 годишно момче е видяло най-големия успех на Левски, а именно четвъртфинала през 2006 г. с рекордните 14 мача в евротурнирите. И следващата година участието ни в груповата фаза на ШЛ. Предишните четвъртфинали са постигани с далеч по-малко мачове, а друг отбор не е участвал в групите на ШЛ. Точно затова казвам едни от най-големите успехи в Европа. И защото има такива като теб (няма да те коментирам) не изпадам в крайност и не казвам най-големите, а едни от най-големите. Откриваш ли разликата? Или ще ги отречеш?! Да не би да се казваш ГА? Той ги коментира навремето като "едно симпатично успехче"! От коментара ти не съм сигурен и от кой отбор си. И си
мисля, че ако не си левскар коментара ти е неуместен и се натрапва!
П.С. На 32 съм и помня и един друг четвъртфинал. За КНК през 1986/1987! Кой игра в отбора тогава. Не искам да ставам адвокат на Сираков, просто казвам фактите. Иначе без да го познавам, съм сигурен, че има тежък характер.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 юни 2010 22:32

Tommi написа:
acmilan написа:И аз така мисля.Какъвто и да е Сираков е прав за едно-той си е извоювал правото да говори за Левски,защото има над 10 титли с този клуб и почти винаги е оставял вечния им съперник зад сините.Единственият е и,който успя да донесе европейски успехи на клуба,единственият от Левски е и с толкова голям принос в историята на националния отбор,след Гунди.И кой стои срещу него-един незавършил основно образование тип,с огромно самочувствие без покритие,вкарвал единствено на ЦСКА,който си мисли,че футболът е лакти,а за управленските му качества е смешно да се говори.Ваша си работа,пичове,обаче ако искате да продължавате да ставате смях на цяла България,подкрепяйте си Гонзалес...

Не си левскар, затова говориш така за футболната кариера на Гонзо ;) И Сираков, и Гонзо са легенди за Левски. На Сираков му дадоха шанс да се изяви като ръководител - и постигна добри резултати. Затова сега трябва да се даде шанс и на Гонзо, защото преди всичко е голям левскар.

Е,вие си знаете кой е легенда,кой не,аз просто си казвам мнението като човек,интересуващ се много от футбол.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 02 юни 2010 22:36

Жалко,че толкова обичани и уважавани от нас,левскарите,хора като Гонзо и Наско сега са в някаква задочна битка...Такова нещо не трябва да се допуска!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 02 юни 2010 23:06

Чета и се червя, чета и се червя, чета и се червя!... :oops: Докъде ни докара един селяндур със самочувствието на месия?!... Ще се изядем, заради едно парвеню, което е знаело как да лиже партийни и парични дирници, но не се е научило, че от всяко дърво свирка не става!...
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!!! :evil: :evil: :evil:
Последна промяна от Deliba6 на 02 юни 2010 23:06, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 02 юни 2010 23:06

Прав е Наско Сираков ! Наско казва истината на 100 % !!! Гонзо и Батков вън от Левски ! Гонзо да си ходи в ФК Коко Пловдив !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юни 2010 23:10

niki87 написа:Жалко,че толкова обичани и уважавани от нас,левскарите,хора като Гонзо и Наско сега са в някаква задочна битка...Такова нещо не трябва да се допуска!

Как да не се допуска ?
Не съм чул или видял .... Гонзо да напада Наско ..... но обратното ? ! ?
Нито Гонзо .... нито Наско са "цвете за мирисане" ..... но и двамата се опитват, да се захванат с нещо ..... което няма да е полезно за Левски !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 юни 2010 23:18

Сираков адски тактично защити Гонзо, но явно не сте вникнали в тънкия момента на коментарите му, защото когато "уж" атакуваш може да се окаже, че силно го защитаваш.

Цялата атаката беше насочена единствено и само към Батков.
Изображение

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 03 юни 2010 03:05

Ако някой не го е разбрал ,време му е.. С Наско зле,без Наско още по....

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 03 юни 2010 07:49

За това всеки да си гледа в канчето.Когато 90% от привържениците на "Левски" се кефиха на Лупи им отговарях да не се радват защото ще проклинат деня,в който Бай Ганя се намърда в техния отбор.
:( И се оказах прав :(

Върни се в “Левски”